Belki 2 kisi olarak dönerHadi ya dogursa haberimizde olmayacak
Belli olmaz tabi. Sağlıcakla gelsin bebislerBelki 2 kisi olarak döner
Ishalinde etkisiyle agri yasiyor olabilirsin cnm..Bende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecem
Doktor da ayıp olmasın diye oyalıyor beniAhahahGalibaa karninda gaz var
Valla ben daha fazla tutamam icimdeki velet cok fena hareketliAy niye hepiniz benden haftalar önce doğuruyorsunuz arkadaşlar
Benim de sezaryen ama taaa 13 aralığa gün verdi vicdansızValla ben daha fazla tutamam icimdeki velet cok fena hareketlişaka maka tabi ama ben zorlaniyorum zaten artik kilom 82 olmuş eee bide ciddi anlamda belimde sorun var bel fitigi falan oyuzden sezeryan tercih ettim
Bunu ben de kardeşime attım dğn görünceSabahtan beri şuna gülüyorum
Onu unutmamis demek ki.kizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
kayinvalideye bundan 5 sene once kizim olursa ismini koymayi dusunurum dedim daha o zamanlar abla diyodum 5 sene sonra cikti benim ismim olacak ve tek olacak yanina isim istemiyorum diyor
kanser hastasi diye esimde agzini acip bisey diyemiyor
cocuktan soguttular yemin ederim ya her gunum aglayarak geciyor napicam bilmiyorum
Ben de yaklaşık 20 gündür esimle isim konusundan tartışmalıyım. Hatta birkaç gündür konuşmuyoruz bile. Benim bir kızım var 7 yaşında anneannesinin adını koydu o zaman. doğuracağım şurada tek bi çocuk var bi daha da istemiyorum yani. O sebeple kimse karışamaz dedim en son. KAvga etsekte küssekte hiç umurumda değil bunlar gelip geçer ama cocugum bir ömür ismini taşıyacak. Sağlam bir psikolojin varsa karşı çık derim ama hem hamilelik hem lohusalik işin icinden çıkamam diyorsan güzellikle konuş baktın olmuyor ismi koy aran bozulmasın. Çünkü doğum ve lohusalik çelik gibi bir psikoloji istiyor.kizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
kayinvalideye bundan 5 sene once kizim olursa ismini koymayi dusunurum dedim daha o zamanlar abla diyodum 5 sene sonra cikti benim ismim olacak ve tek olacak yanina isim istemiyorum diyor
cocuktan soguttular yemin ederim ya her gunum aglayarak geciyor napicam bilmiyorum
Aa aa o nası bi diretme ya hiç hoş değil. Ama sende üzülme lütfen bebeğini de strese sokma yanına isim koyun siz o kadar da dinlemeyin. Ayrıca şimdi kayınvalidesinin ismini koyan mı kaldı ya hayret bişey bu büyüklerkizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
bir yasiyoruz ve laftan anlamiyor gercekten inat ettim ben diyor siz benle inatlastiniz bende sizinle diyorOnu unutmamis demek ki.
Bence koyma. Zaten bu eşler agzini acamiyor ailelerine karsi
ben zaten o sendroma giricem kendimi biliyorum esim en son anneme dedi anne sen konus diyeBen de yaklaşık 20 gündür esimle isim konusundan tartışmalıyım. Hatta birkaç gündür konuşmuyoruz bile. Benim bir kızım var 7 yaşında doğuracağım şurada tek bi çocuk var bi daha da istemiyorum yani. O sebeple kimse karışamaz dedim en son. KAvga etsekte küssekte hiç umurumda değil bunlar gelip geçer ama cocugum bir ömür ismini taşıyacak. Sağlam bir psikolojin varsa karşı çık derim ama hem hamilelik hem lohusalik işin icinden çıkamam diyorsan güzellikle konuş baktın olmuyor ismi koy aran bozulmasın. Çünkü doğum ve lohusalik çelik gibi bir psikoloji istiyor.
Eşin ağzını açsın biraz da o zman . Niye sana yüklenmesine izin veriyorbir yasiyoruz ve laftan anlamiyor gercekten inat ettim ben diyor siz benle inatlastiniz bende sizinle diyor
benim ismim kotu mu diyor
allahta sahit ya hic ismiyle seslenmiycem cocuga
yanina annemin adi olsun dedim
senin anan zamaninda soyle dedi boyle dedi git annenin adini koy benim adimi koyma benim adimdan vazgecmisler anasinin adini koyacaklarmis diye anlatiyor millete
Bu adam milletinin çoğu hala ana kuzusu olduğundan erkeklikleri sade bize. En azından ben kendi Kocam için diyeyim. Nerde herkeste öyle bir dik duruş.Eşin ağzını açsın biraz da o zman . Niye sana yüklenmesine izin veriyor
adam yatmadan yatmaya geliyor eve tum gun calisiyor ben olani biteni anlatmiyorum ettigi hakaretleri anlatinca bu sefer herseyi kocasina yetistirdi diyorlarEşin ağzını açsın biraz da o zman . Niye sana yüklenmesine izin veriyor
Anneni araya katma daha kötü olur bence.ben zaten o sendroma giricem kendimi biliyorum esim en son anneme dedi anne sen konus diye
annemle annesi daha once hic bir araya gelmediler o yuzden denk getirmem ne diyecegini bilemiyorum cunku ben annemi uzemem
oglu yuzune karsi ismin cok kotu dedi ona ragmen agliyor kusuyor
Aslinda tam sezeryan zamani normal plur diye mi bekletyr:)Merhaba kızlar bende bugün kontrole gittim hafif sancım çıktı çatıya bakıldı 1 cm açıklık varmış bakar bakmaz kanamam geldi zaten hafif hafif devam ediyor kanama, çatın çok dar dedi yüksek ihtimalle sezeryan olacak hemen doğuma alalım dedi ebe fakat doktor eve gönderdi kanama artarsa veya suyun gelirse sancılanırsan gel dedi hafif adet ağrısı gibi ağrım var artık ne zaman doğurursam bakalımyalnız sezeryan korkusu sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?