2021 Aralık Anneleri

Bende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecem
Ishalinde etkisiyle agri yasiyor olabilirsin cnm..
Sakince Yuruyup derin nefes alip vermenin bana faydasi oldu baya... Ama sende de aynisi olcak die bisey yok tabi.. durumundan haber ver cnm nstden sonra.

Valla ben daha fazla tutamam icimdeki velet cok fena hareketli şaka maka tabi ama ben zorlaniyorum zaten artik kilom 82 olmuş eee bide ciddi anlamda belimde sorun var bel fitigi falan oyuzden sezeryan tercih ettim
Benim de sezaryen ama taaa 13 aralığa gün verdi vicdansız

kizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
kayinvalideye bundan 5 sene once kizim olursa ismini koymayi dusunurum dedim daha o zamanlar abla diyodum 5 sene sonra cikti benim ismim olacak ve tek olacak yanina isim istemiyorum diyor
kanser hastasi diye esimde agzini acip bisey diyemiyor
cocuktan soguttular yemin ederim ya her gunum aglayarak geciyor napicam bilmiyorum

Onu unutmamis demek ki.
Bence koyma. Zaten bu eşler agzini acamiyor ailelerine karsi

Ben de yaklaşık 20 gündür esimle isim konusundan tartışmalıyım. Hatta birkaç gündür konuşmuyoruz bile. Benim bir kızım var 7 yaşında anneannesinin adını koydu o zaman. doğuracağım şurada tek bi çocuk var bi daha da istemiyorum yani. O sebeple kimse karışamaz dedim en son. KAvga etsekte küssekte hiç umurumda değil bunlar gelip geçer ama cocugum bir ömür ismini taşıyacak. Sağlam bir psikolojin varsa karşı çık derim ama hem hamilelik hem lohusalik işin icinden çıkamam diyorsan güzellikle konuş baktın olmuyor ismi koy aran bozulmasın. Çünkü doğum ve lohusalik çelik gibi bir psikoloji istiyor.

Aa aa o nası bi diretme ya hiç hoş değil. Ama sende üzülme lütfen bebeğini de strese sokma yanına isim koyun siz o kadar da dinlemeyin. Ayrıca şimdi kayınvalidesinin ismini koyan mı kaldı ya hayret bişey bu büyükler

Onu unutmamis demek ki.
Bence koyma. Zaten bu eşler agzini acamiyor ailelerine karsi
bir yasiyoruz ve laftan anlamiyor gercekten inat ettim ben diyor siz benle inatlastiniz bende sizinle diyor
benim ismim kotu mu diyor
allahta sahit ya hic ismiyle seslenmiycem cocuga
yanina annemin adi olsun dedim
senin anan zamaninda soyle dedi boyle dedi git annenin adini koy benim adimi koyma benim adimdan vazgecmisler anasinin adini koyacaklarmis diye anlatiyor millete

ben zaten o sendroma giricem kendimi biliyorum esim en son anneme dedi anne sen konus diye
annemle annesi daha once hic bir araya gelmediler o yuzden denk getirmem ne diyecegini bilemiyorum cunku ben annemi uzemem
oglu yuzune karsi ismin cok kotu dedi ona ragmen agliyor kusuyor

Eşin ağzını açsın biraz da o zman . Niye sana yüklenmesine izin veriyor

Anneni araya katma daha kötü olur bence.

Aslinda tam sezeryan zamani normal plur diye mi bekletyr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…