2021 Aralık Anneleri

Bence ikisininde adini karistirma. Senin anan senin baban olur. İyisi mi bambaska isim koy

Ay niye hepiniz benden haftalar önce doğuruyorsunuz arkadaşlar
Merak etme ben varım sanırım Y yorgunnn_anne ile en sona biz kalacağız gibime geliyor normalde 23.haftadan beri kasılmalarım var o nedenle erken doğum olacak diye çok korktuk bugüne kadar. Ama her şey yolunda giderse benim tahmini doğum 28 Aralık falan bile olabilir. Sezaryen olursa 20 22 gibi olabilir demişti Dr ama henüz net konuşmadık.

annemde dedi ben kendi ismimi istemiyorum annesinin istedigi bi isim olsun yanina dedi nufusa gidin koyun dedi
esimde diyo ben onu yaparim ama yaparsam biliyorum annem bi daha benimle konusmaz
kendi de diyor ismi ne kadar igrenc ona ragmen cocugu kurban ediyor
bi de dalga gecer gibi kapi susu malzemelerini alalim sen yap diyolar ya istemedigim ismin ne kapi susunu yapcam cin iskencesi gibi yemin ederim

Anneni araya katma daha kötü olur bence.
yok ben annemi onunla muhattap ettirmem
40imi annemin yaninda cikarayim dedim aramiz arabayla 10 dk
esime demis niye biz kopek miyiz burda cikarsin
evde buyuk abisi ve onun esi 2 cocugu da yasiyor simdilik onlari klimali odada yatiracakmis bizi onun arkasindaki odada
cocuk sicaga gelmesin iyi degil diyor sozde

Oo ev de kalabalık. Rabbım sabır versin sana. Biraz ahlaksız bir kadın bu galiba.

Ya annelerin ismi konmasin ya sıkıntı oluuor iste esin solicek sana birakmicak.ben esime sakadan dedim annenle annemin adi olsun diye isimleri de guzel yani yok ya nasil seslencez cocuga istemez annemde dedi

Hic rahat degil tabiki annende kalcan

Benide korona kaparsam korkusu sardi tm sezaryene uca uca giremicem ama korona olup basima bise gelirse oglum ne olacak diye dusunmeye basladim oglum da anne ölürsen falan diye geziyo psikolojim alt ust oldu
Ayyy allah korusun sen benden de beter karamsarsın hiçbi şey olmayacak Allahın izniyle rahatca atlatacagız
Aynı onlar gibi olcan emin ol
Ağzın bal yesin şekerimm

Ya annelerin ismi konmasin ya sıkıntı oluuor iste esin solicek sana birakmicak.ben esime sakadan dedim annenle annemin adi olsun diye isimleri de guzel yani yok ya nasil seslencez cocuga istemez annemde dedi
yok bu diyor benim icin isim konusu cok onemli
ego yapiyor kendince ama bir kere bile adiyla seslenmiycem
ablam diyor biz ona baska isimle sesleniriz bosuna ugrasmasin

gitmis bebek sekeri kapi susu yaptirmis bu saatten sonra ben ne diyeyimki
seytan diyo git bosan o kadarki yoruldum ki esimden de memnunum
Yaa ne biçim insanlar var gerçekten başka dertleri mi yok ben anlamıyorum. Çok çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Ben çocuğa çok sevsen bile aile büyüğü gibi herhangi birinin isminin konulmasını bile çok gereksiz buluyorum. Kendim de istemem benim ismim benden dolayı başkasına verilsin
Ne bileyim kabul etmek zorunda kaldıysan yanına bir isim daha koy en azından onu kullanırsın ona da ağlayıp sızlanırsa ağlasın yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…