Bence ikisininde adini karistirma. Senin anan senin baban olur. İyisi mi bambaska isim koybir yasiyoruz ve laftan anlamiyor gercekten inat ettim ben diyor siz benle inatlastiniz bende sizinle diyor
benim ismim kotu mu diyor
allahta sahit ya hic ismiyle seslenmiycem cocuga
yanina annemin adi olsun dedim
senin anan zamaninda soyle dedi boyle dedi git annenin adini koy benim adimi koyma benim adimdan vazgecmisler anasinin adini koyacaklarmis diye anlatiyor millete
Oy masallahhh daha once gelmezseKizlar kontrolden ciktim... Benim oğlan 2800kg suan.. Kendi istegimle sezeryan istedim gunumuzu aldik .. 2 Aralik dogum insallah
Merak etme ben varım sanırım Y yorgunnn_anne ile en sona biz kalacağız gibime geliyorAy niye hepiniz benden haftalar önce doğuruyorsunuz arkadaşlar
annemde dedi ben kendi ismimi istemiyorum annesinin istedigi bi isim olsun yanina dedi nufusa gidin koyun dediAa aa o nası bi diretme ya hiç hoş değil. Ama sende üzülme lütfen bebeğini de strese sokma yanına isim koyun siz o kadar da dinlemeyin. Ayrıca şimdi kayınvalidesinin ismini koyan mı kaldı ya hayret bişey bu büyükler
yok ben annemi onunla muhattap ettirmemAnneni araya katma daha kötü olur bence.
gitmis bebek sekeri kapi susu yaptirmis bu saatten sonra ben ne diyeyimkiBence ikisininde adini karistirma. Senin anan senin baban olur. İyisi mi bambaska isim koy
annemde dedi ben kendi ismimi istemiyorum annesinin istedigi bi isim olsun yanina dedi nufusa gidin koyun dedi
esimde diyo ben onu yaparim ama yaparsam biliyorum annem bi daha benimle konusmaz
kendi de diyor ismi ne kadar igrenc ona ragmen cocugu kurban ediyor
bi de dalga gecer gibi kapi susu malzemelerini alalim sen yap diyolar ya istemedigim ismin ne kapi susunu yapcam cin iskencesi gibi yemin ederim
Oo ev de kalabalık. Rabbım sabır versin sana. Biraz ahlaksız bir kadın bu galiba.yok ben annemi onunla muhattap ettirmem
40imi annemin yaninda cikarayim dedim aramiz arabayla 10 dk
esime demis niye biz kopek miyiz burda cikarsin
evde buyuk abisi ve onun esi 2 cocugu da yasiyor simdilik onlari klimali odada yatiracakmis bizi onun arkasindaki odada
cocuk sicaga gelmesin iyi degil diyor sozde
Ya annelerin ismi konmasin ya sıkıntı oluuor iste esin solicek sana birakmicak.ben esime sakadan dedim annenle annemin adi olsun diye isimleri de guzel yani yok ya nasil seslencez cocuga istemez annemde dediben zaten o sendroma giricem kendimi biliyorum esim en son anneme dedi anne sen konus diye
annemle annesi daha once hic bir araya gelmediler o yuzden denk getirmem ne diyecegini bilemiyorum cunku ben annemi uzemem
oglu yuzune karsi ismin cok kotu dedi ona ragmen agliyor kusuyor
Kim yaptirmis kv migitmis bebek sekeri kapi susu yaptirmis bu saatten sonra ben ne diyeyimki
seytan diyo git bosan o kadarki yoruldum ki esimden de memnunum
vallahi bana bi dokunan bin ah isitir yemin ederim o kadar ki doluyumOo ev de kalabalık. Rabbım sabır versin sana. Biraz ahlaksız bir kadın bu galiba.
Hic rahat degil tabiki annende kalcanyok ben annemi onunla muhattap ettirmem
40imi annemin yaninda cikarayim dedim aramiz arabayla 10 dk
esime demis niye biz kopek miyiz burda cikarsin
evde buyuk abisi ve onun esi 2 cocugu da yasiyor simdilik onlari klimali odada yatiracakmis bizi onun arkasindaki odada
cocuk sicaga gelmesin iyi degil diyor sozde
Ayyy allah korusun sen benden de beter karamsarsınBenide korona kaparsam korkusu sardi tm sezaryene uca uca giremicem ama korona olup basima bise gelirse oglum ne olacak diye dusunmeye basladim oglum da anne ölürsen falan diye geziyo psikolojim alt ust oldu
Ağzın bal yesin şekerimmAynı onlar gibi olcan emin ol
yok bu diyor benim icin isim konusu cok onemliYa annelerin ismi konmasin ya sıkıntı oluuor iste esin solicek sana birakmicak.ben esime sakadan dedim annenle annemin adi olsun diye isimleri de guzel yani yok ya nasil seslencez cocuga istemez annemde dedi
Neyse sabret doğuma kalmış şurada sayılı günler boşanmakta çözüm değil ki. Ahlaksız insanla uğraşmak zor bilirim. Sakın ol bebeğin için.vallahi bana bi dokunan bin ah isitir yemin ederim o kadar ki doluyum
amin bacim insallah
iste gidemezmisim annem gelip burada kalacakmis ama ben anneme dedim gelme gelir gorurse uzulur cunkuHic rahat degil tabiki annende kalcan
evet gelmis bi de resimlerini gosteriyor cok istekliymisim gibiKim yaptirmis kv mi
Yaa ne biçim insanlar var gerçekten başka dertleri mi yok ben anlamıyorum. Çok çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.gitmis bebek sekeri kapi susu yaptirmis bu saatten sonra ben ne diyeyimki
seytan diyo git bosan o kadarki yoruldum ki esimden de memnunum
Ne cahillik ya hic takma istediginiz ismi koyun cnm esinle sen uyustuktan sonraevet gelmis bi de resimlerini gosteriyor cok istekliymisim gibi
iste gidemezmisim annem gelip burada kalacakmis ama ben anneme dedim gelme gelir gorurse uzulur
Annenin evi rahatsa oraya gitcen kimse karismasniste gidemezmisim annem gelip burada kalacakmis ama ben anneme dedim gelme gelir gorurse uzulur cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?