keske sevseydim basim gozumle koyardim en demode isim olsa bile ama sogudum gozumden feci dustu ve ilk cocuguma onun adi olacak ne kadar zor bisey annemin ilk torunu benim istedigim isim icin kunye yapmislar ben o kadini nasil uzeyim simdiYaa ne biçim insanlar var gerçekten başka dertleri mi yok ben anlamıyorum. Çok çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Ben çocuğa çok sevsen bile aile büyüğü gibi herhangi birinin isminin konulmasını bile çok gereksiz buluyorum. Kendim de istemem benim ismim benden dolayı başkasına verilsin
Ne bileyim kabul etmek zorunda kaldıysan yanına bir isim daha koy en azından onu kullanırsın ona da ağlayıp sızlanırsa ağlasın yapacak bişey yok
Bence sakın koymayın. Çocuğunuza hep oymuş gibi bakacaksınız ismin yükü çok fazla oluyor. Çocuklar annelerin duygularını sezme okuma konusunda çok yetenekliler. Ben çocuğum üzüleceğine başkalarının üzülmesini tercih ederdim. Ama aynı evde yaşıyorsunuz ve size sürekli bunu başınıza kakmaları durumunda da psikolojiniz zorlanacak. Yine de çocuğun bir ömür o yükü taşımasından daha tolere edilebilir diye düşünüyorum.kizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
kayinvalideye bundan 5 sene once kizim olursa ismini koymayi dusunurum dedim daha o zamanlar abla diyodum 5 sene sonra cikti benim ismim olacak ve tek olacak yanina isim istemiyorum diyor
kanser hastasi diye esimde agzini acip bisey diyemiyor
cocuktan soguttular yemin ederim ya her gunum aglayarak geciyor napicam bilmiyorum
Annenin evi rahatsa oraya gitcen kimse karismasn
Elhamdülillah kocam öyle değil. İsim konusunda Ben vermicem dedim tamam dedi ortak bi isme karar verdik annene söyle önden bilsin sonra trip atmasın çekemem dedm bişey diyemez dedi eşimden de korkyo bana bişey söylerken ama umarım korktuğum başıma gelmez .Bu adam milletinin çoğu hala ana kuzusu olduğundan erkeklikleri sade bize. En azından ben kendi Kocam için diyeyim. Nerde herkeste öyle bir dik duruş.
esimde hastaliktan sonra anaci oldu ondan bisey diyemiyorNe cahillik ya hic takma istediginiz ismi koyun cnm esinle sen uyustuktan sonra
ben evde onun ismiyle seslenmiycem hsonlari da annemde oluyorum o zamanda kendi istedigim isimle seslenicemBence sakın koymayın. Çocuğunuza hep oymuş gibi bakacaksınız ismin yükü çok fazla oluyor. Çocuklar annelerin duygularını sezme okuma konusunda çok yetenekliler. Ben çocuğum üzüleceğine başkalarının üzülmesini tercih ederdim. Ama aynı evde yaşıyorsunuz ve size sürekli bunu başınıza kakmaları durumunda da psikolojiniz zorlanacak. Yine de çocuğun bir ömür o yükü taşımasından daha tolere edilebilir diye düşünüyorum.
ay vallahi savaş dahi çıksa asla koymam koymayacağım da kocan da konusur konusur susar o kadar istiyorsa kendi doğursun kendi istediğini koyar. ne annemin ne de kv dediği ismi koymazdım. sizde kimseyi dinlemeyin cefasını siz çekiyorsunuz bi zahmet bıraksınlar da annesi babası karar versin. diren yavrum diren kazanacaksınkeske sevseydim basim gozumle koyardim en demode isim olsa bile ama sogudum gozumden feci dustu ve ilk cocuguma onun adi olacak ne kadar zor bisey annemin ilk torunu benim istedigim isim icin kunye yapmislar ben o kadini nasil uzeyim simdi
Walla ne desem bilemedim Allahım yardımcınız olsunannemde dedi ben kendi ismimi istemiyorum annesinin istedigi bi isim olsun yanina dedi nufusa gidin koyun dedi
esimde diyo ben onu yaparim ama yaparsam biliyorum annem bi daha benimle konusmaz
kendi de diyor ismi ne kadar igrenc ona ragmen cocugu kurban ediyor
bi de dalga gecer gibi kapi susu malzemelerini alalim sen yap diyolar ya istemedigim ismin ne kapi susunu yapcam cin iskencesi gibi yemin ederim
Kulağına ezan okunurken iki isim okusun eşinizben evde onun ismiyle seslenmiycem hsonlari da annemde oluyorum o zamanda kendi istedigim isimle seslenicem
artik cok gec 37ye girdik konu kapandi konusunu acma artik diyolaray vallahi savaş dahi çıksa asla koymam koymayacağım da kocan da konusur konusur susar o kadar istiyorsa kendi doğursun kendi istediğini koyar. ne annemin ne de kv dediği ismi koymazdım. sizde kimseyi dinlemeyin cefasını siz çekiyorsunuz bi zahmet bıraksınlar da annesi babası karar versin. diren yavrum diren kazanacaksın
adı ne kvnizinartik cok gec 37ye girdik konu kapandi konusunu acma artik diyolar
dun gelmis bi daha birisi bana isim konusuyla gelirse gider ona kendi ismimi koydururum ben ismimi degistiririm ben bu isi inada bindirdim diyor
cocugumun basi yandi
cok kotu bi isim degil bana kalirsa ama ozelden soyleyeyimadı ne kvnizin
Yorumlarını okudum şu durumda böyle şeylerle uğraşmak gerçekten yıpratıcı hiç yaşanmasa ama böyle bi durum var en mantıklısı iki isim gibi duruyor hem senin içine siner belki büyüyünce sevmediği ismini değiştirir ya da onu kullanmaz şimdiden bebişe de bi alternatif olur kolaylıklar diliyorum mücadelendeben evde onun ismiyle seslenmiycem hsonlari da annemde oluyorum o zamanda kendi istedigim isimle seslenicem
Rabbim bizi böyle kayınvalide etmesin aman Yarabbimartik cok gec 37ye girdik konu kapandi konusunu acma artik diyolar
dun gelmis bi daha birisi bana isim konusuyla gelirse gider ona kendi ismimi koydururum ben ismimi degistiririm ben bu isi inada bindirdim diyor
cocugumun basi yandi
tovbeler tovbesiRabbim bizi böyle kayınvalide etmesin aman Yarabbim
iste istemiyor annemin adini bile yanina istemediYorumlarını okudum şu durumda böyle şeylerle uğraşmak gerçekten yıpratıcı hiç yaşanmasa ama böyle bi durum var en mantıklısı iki isim gibi duruyor hem senin içine siner belki büyüyünce sevmediği ismini değiştirir ya da onu kullanmaz şimdiden bebişe de bi alternatif olur kolaylıklar diliyorum mücadelende
Anlatsın niye o anada senin ki değil mi inadına kendi annenin adını koy eğer koymak istersenbir yasiyoruz ve laftan anlamiyor gercekten inat ettim ben diyor siz benle inatlastiniz bende sizinle diyor
benim ismim kotu mu diyor
allahta sahit ya hic ismiyle seslenmiycem cocuga
yanina annemin adi olsun dedim
senin anan zamaninda soyle dedi boyle dedi git annenin adini koy benim adimi koyma benim adimdan vazgecmisler anasinin adini koyacaklarmis diye anlatiyor millete
konuyu kapattik olmus artik en son dun konustuk gene heyheyleniyor yoruldum vallahi cekemiyorumb
Anlatsın niye o anada senin ki değil mi inadına kendi annenin adını koy eğer koymak istersen
Allah yardımcın olsunevet gelmis bi de resimlerini gosteriyor cok istekliymisim gibi
Yanlış anlamadysam kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz. Özel değilse neden ayrı eve çıkmıyorsunuztovbeler tovbesi
evliligimde cok uzun surmeyecek gibi duruyor ama bakalim seytan diyor bi sabah cocugu al git ama esime uzuluyorum esim gercekten cabaliyor
konusuyorum anlamiyor ben ne yapayim simdi sen soyle diyor senin annen daha anlayisli ben annenle konusurum uzulmez diyor aglama diyor gidip tatli getiriyor teselli etmeye calisiyor yazik olan ona oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?