2021 Aralık Anneleri

keske sevseydim basim gozumle koyardim en demode isim olsa bile ama sogudum gozumden feci dustu ve ilk cocuguma onun adi olacak ne kadar zor bisey annemin ilk torunu benim istedigim isim icin kunye yapmislar ben o kadini nasil uzeyim simdi

Bence sakın koymayın. Çocuğunuza hep oymuş gibi bakacaksınız ismin yükü çok fazla oluyor. Çocuklar annelerin duygularını sezme okuma konusunda çok yetenekliler. Ben çocuğum üzüleceğine başkalarının üzülmesini tercih ederdim. Ama aynı evde yaşıyorsunuz ve size sürekli bunu başınıza kakmaları durumunda da psikolojiniz zorlanacak. Yine de çocuğun bir ömür o yükü taşımasından daha tolere edilebilir diye düşünüyorum.

rahat olmasa bile anne yani annem parmagimin ucunu kaldirmama musade etmiyor buraya geliyorum yer siliyorum koltuk cekiyorum esim diyor yapma esek olma baskasi yapsin
yapmayip oturunca surat yapip laf sokuluyo
ay icimi doktum komple basinizi sisirdim oyle iste
Annenin evi rahatsa oraya gitcen kimse karismasn

Bu adam milletinin çoğu hala ana kuzusu olduğundan erkeklikleri sade bize. En azından ben kendi Kocam için diyeyim. Nerde herkeste öyle bir dik duruş.
Elhamdülillah kocam öyle değil. İsim konusunda Ben vermicem dedim tamam dedi ortak bi isme karar verdik annene söyle önden bilsin sonra trip atmasın çekemem dedm bişey diyemez dedi eşimden de korkyo bana bişey söylerken ama umarım korktuğum başıma gelmez .

ben evde onun ismiyle seslenmiycem hsonlari da annemde oluyorum o zamanda kendi istedigim isimle seslenicem

keske sevseydim basim gozumle koyardim en demode isim olsa bile ama sogudum gozumden feci dustu ve ilk cocuguma onun adi olacak ne kadar zor bisey annemin ilk torunu benim istedigim isim icin kunye yapmislar ben o kadini nasil uzeyim simdi
ay vallahi savaş dahi çıksa asla koymam koymayacağım da kocan da konusur konusur susar o kadar istiyorsa kendi doğursun kendi istediğini koyar. ne annemin ne de kv dediği ismi koymazdım. sizde kimseyi dinlemeyin cefasını siz çekiyorsunuz bi zahmet bıraksınlar da annesi babası karar versin. diren yavrum diren kazanacaksın

Walla ne desem bilemedim Allahım yardımcınız olsun

artik cok gec 37ye girdik konu kapandi konusunu acma artik diyolar
dun gelmis bi daha birisi bana isim konusuyla gelirse gider ona kendi ismimi koydururum ben ismimi degistiririm ben bu isi inada bindirdim diyor
cocugumun basi yandi

dun gelmis bi daha birisi bana isim konusuyla gelirse gider ona kendi ismimi koydururum ben ismimi degistiririm ben bu isi inada bindirdim diyor
cocugumun basi yandi
adı ne kvnizin

ben evde onun ismiyle seslenmiycem hsonlari da annemde oluyorum o zamanda kendi istedigim isimle seslenicem
Yorumlarını okudum şu durumda böyle şeylerle uğraşmak gerçekten yıpratıcı hiç yaşanmasa ama böyle bi durum var en mantıklısı iki isim gibi duruyor hem senin içine siner belki büyüyünce sevmediği ismini değiştirir ya da onu kullanmaz şimdiden bebişe de bi alternatif olur kolaylıklar diliyorum mücadelende

cocugumun basi yandi
Rabbim bizi böyle kayınvalide etmesin aman Yarabbim

Rabbim bizi böyle kayınvalide etmesin aman Yarabbim
tovbeler tovbesi
evliligimde cok uzun surmeyecek gibi duruyor ama bakalim seytan diyor bi sabah cocugu al git ama esime uzuluyorum esim gercekten cabaliyor
konusuyorum anlamiyor ben ne yapayim simdi sen soyle diyor senin annen daha anlayisli ben annenle konusurum uzulmez diyor aglama diyor gidip tatli getiriyor teselli etmeye calisiyor yazik olan ona oluyor

iste istemiyor annemin adini bile yanina istemedi
esim bile diyoki ne kadar igrenc bi isim kisaltmasini soyleyelim mi diyor guluyor

b
Anlatsın niye o anada senin ki değil mi inadına kendi annenin adını koy eğer koymak istersen

b

Anlatsın niye o anada senin ki değil mi inadına kendi annenin adını koy eğer koymak istersen
konuyu kapattik olmus artik en son dun konustuk gene heyheyleniyor yoruldum vallahi cekemiyorum
bi de gelmis diyor bunlarda hakli ilk cocuklari belki baska isim isterler ama soz verdiler bi kere mecbur diyor la havle

Yanlış anlamadysam kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz. Özel değilse neden ayrı eve çıkmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…