- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Diğer torunlara verseymiş ismini canımkonuyu kapattik olmus artik en son dun konustuk gene heyheyleniyor yoruldum vallahi cekemiyorum
bi de gelmis diyor bunlarda hakli ilk cocuklari belki baska isim isterler ama soz verdiler bi kere mecbur diyor la havle
halim olursa once davranip nufusa tek gidip adresi de annemlerin adresi vermeyi dusunuyorum kimlik oraya gitsin kimse de bilmesin dicem de ayni evde yasiyoruz getir kimligi dese o ya da esim ne diycem onu da bilmiyorumAllah yardımcın olsun
Kullanma kimlik çıkarmaya tek gitsen istediğini koysan isim içinde konuşmazsa konulmasın
iste ben gerizekali gibi teklif etmisim ya afedersinizDiğer torunlara verseymiş ismini canım
esim henuz yeni ise girebildi cocugun masraflari kira elektrik su dogalgaz pazar parasi senin masrafin hepsine birden suanlik yetemem durumu toplayana kadar idare edelim diyor hakli da ben calismiyorum suanlik ondan bisey diyemiyorumYanlış anlamadysam kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz. Özel değilse neden ayrı eve çıkmıyorsunuz
Sana bu kadar kötü davranan birinin hastalığını düşünme bence, o senin sağlığını saha da önemlisi çok istediği torunun sağlığını düşünüyor mu böyle stres veriyor sana? eşin yanında gibi görünüyor lafta ama anladığım icraata gelince yine onların dediğini yapıyor karşı duramıyor, benim eşim de öyle. 3 sene bu duruma ses etmedim sevdiğim için ama son bi olay oldu tavrımı koydum istersen boşan dedim eşime. Kavga da ettik belki bebeğime zarar da verdi o günler ama nihayetinde istemediğim bir şeyi yaptıramadılar bana. Bence dik dur istediğin ismi koy, doğumu da annenin yapında yap. Bir küser iki küser eninde sonunda barışılır.rahat olmasa bile anne yani annem parmagimin ucunu kaldirmama musade etmiyor buraya geliyorum yer siliyorum koltuk cekiyorum esim diyor yapma esek olma baskasi yapsin
yapmayip oturunca surat yapip laf sokuluyo
ay icimi doktum komple basinizi sisirdim oyle iste
esimde o konuda kiziyor senin evin burasi annen gelsin diyor annem daha nereye gelecekse tepemizde mi yatacak bilmiyorumSana bu kadar kötü davranan birinin hastalığını düşünme bence, o senin sağlığını saha da önemlisi çok istediği torunun sağlığını düşünüyor mu böyle stres veriyor sana? eşin yanında gibi görünüyor lafta ama anladığım icraata gelince yine onların dediğini yapıyor karşı duramıyor, benim eşim de öyle. 3 sene bu duruma ses etmedim sevdiğim için ama son bi olay oldu tavrımı koydum istersen boşan dedim eşime. Kavga da ettik belki bebeğime zarar da verdi o günler ama nihayetinde istemediğim bir şeyi yaptıramadılar bana. Bence dik dur istediğin ismi koy, doğumu da annenin yapında yap. Bir küser iki küser eninde sonunda barışılır.
Tahmin ettiğim gibi seninki de aynı benim modelden, lafta benim tarafımda beni çok sever haklısın der ama iş göstermeye gelince hep karşı tarafın dediği olur. Bu da beni en delirten şey, çocuk kandırır gibi sen haklısın deyip ötekilerin gönlü oluyor. Eşin dik dursa rest çekse emin ol sesi çıkamaz kaynananın. Napıcak oğlunu sokağa mı atacak? Atarsa da silsin zaten öyle aileyi, sizinkiler destek olsun toparlanana kadar.esimde o konuda kiziyor senin evin burasi annen gelsin diyor annem daha nereye gelecekse tepemizde mi yatacak bilmiyorum
simdi boya badana yapiyolar onun icin annem gelecekmis diye bakalim insallah bi puruz cikar da giderim laftan anlamayan insanlarla ugrasiyorum
Harika bir yorum..ay vallahi savaş dahi çıksa asla koymam koymayacağım da kocan da konusur konusur susar o kadar istiyorsa kendi doğursun kendi istediğini koyar. ne annemin ne de kv dediği ismi koymazdım. sizde kimseyi dinlemeyin cefasını siz çekiyorsunuz bi zahmet bıraksınlar da annesi babası karar versin. diren yavrum diren kazanacaksın
Mecbur kılmış resmengitmis bebek sekeri kapi susu yaptirmis bu saatten sonra ben ne diyeyimki
seytan diyo git bosan o kadarki yoruldum ki esimden de memnunum
ya zaten ilk zaman dedi oglum eger bu evden ayri eve cikarsa reddederim diye sonra esimle konusunca dedi nereye reddediyo gerekirse annenin yanina gideriz otururuz deyince ki o zaman annem baska bi sehirdeydi bakti kv oglu baska konusuyor zit dusmemek icin dunurumle oglum anlasiyorsa ben memnun olurum dediTahmin ettiğim gibi seninki de aynı benim modelden, lafta benim tarafımda beni çok sever haklısın der ama iş göstermeye gelince hep karşı tarafın dediği olur. Bu da beni en delirten şey, çocuk kandırır gibi sen haklısın deyip ötekilerin gönlü oluyor. Eşin dik dursa rest çekse emin ol sesi çıkamaz kaynananın. Napıcak oğlunu sokağa mı atacak? Atarsa da silsin zaten öyle aileyi, sizinkiler destek olsun toparlanana kadar.
Çok çakal karıya zaten ilk zaman dedi oglum eger bu evden ayri eve cikarsa reddederim diye sonra esimle konusunca dedi nereye reddediyo gerekirse annenin yanina gideriz otururuz deyince ki o zaman annem baska bi sehirdeydi bakti kv oglu baska konusuyor zit dusmemek icin dunurumle oglum anlasiyorsa ben memnun olurum dedi
Bende anlamadım ebe de sezeryan zamanı korkma dedi de doktor bekle diyor normal doğumcu olunca bende zorlamak istemiyorum olmayacaksa suni sancı felan çekmeye gerek yok bilemedim kafam da deli sorularAslinda tam sezeryan zamani normal plur diye mi bekletyr:)
Farkli bi jinekologa mi gorunsen? Son haftalarindan cok fazla doktor degistiren gebe var sirf bu yuzdenKızlar meraba kontrolden geldim bebek kanalda, radyoloji uzmanı diyor bebek 2790 gram, kendi doktorum diyor 2500 gram, kanalda olduğundan doğru ölçüm olamiyor son haftalar diyorlar bana, durum böyleyken; plasenta kan akışı vs hersey normal gözüküyor ama 1 aydır geri geri diye diye yediler benim başımı, şimdi ben normal istediğimden haftaya çatı muayenesi yapılacak ama doktorum diyorki haftaya da böyle olursa erken sezeryanla alabilirim diyor, ben artık deliricemsezeryanda eşimden başka bakacak kimsem yok alalım derse tabiki bebeğimi riske atamam tamam alalım diyecem ama şundan adım kadar eminim bu bebek bence 3 kg üstü doğacak içimden boşu boşuna sezeryan olucakmisim gibi geliyor
kv nin adı ne acaba? o zamanlar kv ye belki senin ismini koyarım dediğine göre beğendiğin bir isim olmalı. O zamanlar yeni mi evliydin? Tabi ilk başta insan canım cicim oluyor, sonra yaşanmışlar olduktan sonra soğuyor insan.kizlar bu isim konusunda bende muzdaribim
kayinvalideye bundan 5 sene once kizim olursa ismini koymayi dusunurum dedim daha o zamanlar abla diyodum 5 sene sonra cikti benim ismim olacak ve tek olacak yanina isim istemiyorum diyor
kanser hastasi diye esimde agzini acip bisey diyemiyor
cocuktan soguttular yemin ederim ya her gunum aglayarak geciyor napicam bilmiyorum
Şu saatten beni kabul etmezler diye endişe ediyorum ondan gitmeye cesaret edemiyorumFarkli bi jinekologa mi gorunsen? Son haftalarindan cok fazla doktor degistiren gebe var sirf bu yuzden
Bence oyle dusunme, kabul etmem diyen olursa da sikayet edecegini soyler cikarsin. Sonucta her doktorun ettigi bi yemin var ne demek hasta kabul etmemekŞu saatten beni kabul etmezler diye endişe ediyorum ondan gitmeye cesaret edemiyorum
Ederler öyle düşünme doktora güven çok önemliŞu saatten beni kabul etmezler diye endişe ediyorum ondan gitmeye cesaret edemiyorum
Bence oyle dusunme, kabul etmem diyen olursa da sikayet edecegini soyler cikarsin. Sonucta her doktorun ettigi bi yemin var ne demek hasta kabul etmemekama elbet kabul edeni bulursun ya kotu dusunme, sonucta dogum bu sonradan pisman olmaktansa her kapiyi cal derim ben
Başka hastaneleri araştırıyorum şimdi kızlar kabul etmezlerse bile en azından bir doktorun daha fikrini alıcam muhakkakEderler öyle düşünme doktora güven çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?