- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Takarken nasıl taktılar yuh yaYok anacım kimse benle muhattap olmuyor
Serumu bike kendin çıkar diyorlar
Çok detaylı epilasyon yaptım yarın kontrol var. Beni daha da doğurtmazlarsa kendileri kaybeder daha da uğrasamam bunla ben.
Takarken tam takımla geldi kendin çıkarırsın dedi gittiTakarken nasıl taktılar yuh ya
Allah yardımcın olsun tez vakitte çık ordan
O nasıl bi hastane kızTakarken tam takımla geldi kendin çıkarırsın dedi gitti
Nst aletini de kapıya koy dedi
İyi ki odayı temizle demedi
Buna da şükür
NöeeeyYok anacım kimse benle muhattap olmuyor
O nasıl bi hastane kız
Sen de paspas atım mı diye
Devlet hastanesi işteNöeeey
Ne yap et kaç ordanDevlet hastanesi işte
Odaya tıktılar işteNe yap et kaç ordan
Ee bunlar hastaneye seni nasıp aldılar bunları diyenlerin almaması lazım kapıda yapsalardı ya sana
Hemen panik yapma canım. Benim büyük kızdada doktor üfürüm duyuyorum, bir çocuk kardiyolojiye gösterin dedi. Kalbi delik olduğunda duyuluyormuş bu üfürüm. Biz de korktuk tabiki, saolsun doktor da bizi pek aydınlatmadı korkuttu bizi sadece. Çocuk kardiyolojiye gösterdik, doktor endişelenecek bir şey yok bu delik ilerde kapanır dedi. Bebeklerin büyük kısmında delik olabiliyormuş ama çoğu kapaniyormus kendiliğinden. İçimiz rahat etsin diye 1 yada 2 yaşında (tam hatırlayamıyorum) tekrar getirin dedi. Biz de öyle yaptık, ve şükür ki doktorun dediği gibi delik kapanmıştı. Yani korkma canım sizdede muhtemelen öyledir.Kizlar bebegimin kalbinde delik varmis kardiyolojiye bi gosterin demisler canim sıkıldı
Kiz dogum baslasa kendin dogurcn haydin cik cik:)))Yok anacım kimse benle muhattap olmuyor
Bence sezaryen saha steril işte damlacık derdi yokKiz dogum baslasa kendin dogurcn haydin cik cik:)))
Bunu onlara güzelce anlat normal doğurursam tükürürüm deBence sezaryen saha steril işte damlacık derdi yok
MantıklıBunu onlara güzelce anlat normal doğurursam tükürürüm de
Canim cok tesekkur ederim detayli yazdigin icin icimi ferahlattinHemen panik yapma canım. Benim büyük kızdada doktor üfürüm duyuyorum, bir çocuk kardiyolojiye gösterin dedi. Kalbi delik olduğunda duyuluyormuş bu üfürüm. Biz de korktuk tabiki, saolsun doktor da bizi pek aydınlatmadı korkuttu bizi sadece. Çocuk kardiyolojiye gösterdik, doktor endişelenecek bir şey yok bu delik ilerde kapanır dedi. Bebeklerin büyük kısmında delik olabiliyormuş ama çoğu kapaniyormus kendiliğinden. İçimiz rahat etsin diye 1 yada 2 yaşında (tam hatırlayamıyorum) tekrar getirin dedi. Biz de öyle yaptık, ve şükür ki doktorun dediği gibi delik kapanmıştı. Yani korkma canım sizdede muhtemelen öyledir.
Gecmis olsun tez zamanda cikarsin insallahTakarken tam takımla geldi kendin çıkarırsın dedi gitti
Nst aletini de kapıya koy dedi
İyi ki odayı temizle demedi
Buna da şükür
Vajinaya degil ama dimi tras kopuguJilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.
Yoo vajinaya nolcak ki hemencik yıkandı zaten.Vajinaya degil ama dimi tras kopugu
Kız iyi dudaklari kesmedinJilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.
Tek piçaklı olsa keserdim belkiKız iyi dudaklari kesmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?