Yaaa sağlikla gelsin ...Ey Halk!
Yarın sezaryen
Olun anacımRahatlıkta merve gibi ol
Hadi bakalım sağlıkla gelsin minik kuş
Sus la anam gelecek bugün yetişsinAyyy çok şükürama kesin senin kız bu gece normal doğar
TişikkirlirYaaa sağlikla gelsin ...
Arkadaşımın çocuğu sezaryenden 2 saat önce normal gelmek istedi, normale döndüler
Ben de öyle doğmuşumOlun anacım
Sus la anam gelecek bugün yetişsin
Tişikkirlir
Merak etme kanala girdikten sonra 2 4 hafta kadar vakit varmış ilk bebek iseAy içimi rahatlattın vallahisi oh
Zaten görememişsin bu soruyu uyumussunBn 8 de yattım 10 da kalktım 12 de geri yattım
Bnm bu ara düzensiz oldu uyku
Gelirse doğururum çocuumu napiimBen de öyle doğmuşumdoktor anneme demiş bu çocuğun doğacağı yok 28 ağustos son gün eğer doğmazsa 28 ağustosta sezeryanla alacağız. Annemle babam 27 ağustosu 28 ağustosa bağlayan gece uyumamışlar hiç beklemişler gece 3e kadar bakmışlar sancının geleceği yok sabah sezeryan olacak yatıp uyumuşlar, saat 5te annemin sancısı suyu gelmiş 28 ağustosta doğmuşum
Ay catlIc organlarimizzz
Ay çatladım gülmekten iyiki altıma kaçırmadımIc organlarimizzz
Kağıtta düz duruyordu kalp atışlarıBenden de haberler var nst ye girdim kalp atışlarını düzensiz buldu tekrar girdim bu da düzensiz olursa öğlen sonrası sezeryana alacak
Hakkımızda hayırlısı
Doktoruna sorsan açlık olunca çok yanıyor mideBirsey yiyip icmicem ya gaviscon biraz iceblrmym acaba midem cok yanarsa?
Aaa hadi hayırlısııı bize haber verrrBenden de haberler var nst ye girdim kalp atışlarını düzensiz buldu tekrar girdim bu da düzensiz olursa öğlen sonrası sezeryana alacak
Hakkımızda hayırlısı
Stres bastı aslında biraz hissediyordum desemKağıtta düz duruyordu kalp atışlarıBen de tam sana mesaj yazıyordum şimdi moralsizdin konuşamadık iyi misin diye. Hadi hayırlısı geliyor mu minnak kız
5 tüp kan verdim başım da dönüyordu dedim bişi yemim nolur nolmazKağıtta düz duruyordu kalp atışlarıBen de tam sana mesaj yazıyordum şimdi moralsizdin konuşamadık iyi misin diye. Hadi hayırlısı geliyor mu minnak kız
Nst sonucumda belli olcak inşallah
Hiç stres yapma canım, şükür ki nstye girmişsin de düzensizlik belli olmuş. Sağlıkla al kucağınaNst sonucumda belli olcak inşallah
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunHiç stres yapma canım, şükür ki nstye girmişsin de düzensizlik belli olmuş. Sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?