2021 Aralık Anneleri

Kızlar ben çatı muayenesi oldum, üstten basıkmış kemiğim çok dar değil ama bakarız bebek kilosuna göre deneriz dedi. Yani 40 ı beklicez duruma göre karar verilecek. Canım çok acımadı ama kemiğim basık olduğu için, kastığım için az ağrı yanma oldu. Korkmayın fitil takar gibi bir şey. Doktorum kibardı. Yine belirsizliklere devam yani hepimizin hakkında hayırlısı

Olun anacım

Sus la anam gelecek bugün yetişsin

Tişikkirlir
Ben de öyle doğmuşum doktor anneme demiş bu çocuğun doğacağı yok 28 ağustos son gün eğer doğmazsa 28 ağustosta sezeryanla alacağız. Annemle babam 27 ağustosu 28 ağustosa bağlayan gece uyumamışlar hiç beklemişler gece 3e kadar bakmışlar sancının geleceği yok sabah sezeryan olacak yatıp uyumuşlar, saat 5te annemin sancısı suyu gelmiş 28 ağustosta doğmuşum

Gelirse doğururum çocuumu napiim

Benden de haberler var nst ye girdim kalp atışlarını düzensiz buldu tekrar girdim bu da düzensiz olursa öğlen sonrası sezeryana alacak
Hakkımızda hayırlısı
Kağıtta düz duruyordu kalp atışları Ben de tam sana mesaj yazıyordum şimdi moralsizdin konuşamadık iyi misin diye. Hadi hayırlısı geliyor mu minnak kız

Kağıtta düz duruyordu kalp atışları Ben de tam sana mesaj yazıyordum şimdi moralsizdin konuşamadık iyi misin diye. Hadi hayırlısı geliyor mu minnak kız
Stres bastı aslında biraz hissediyordum desem

5 tüp kan verdim başım da dönüyordu dedim bişi yemim nolur nolmaz
Bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…