Hadi hayırlısıNst sonucumda belli olcak inşallah
Cidden gözlerinde böyle korku vardı sanki, eşinin yanında soramadım bişey mi oldu diye. Hissetmişsin5 tüp kan verdim başım da dönüyordu dedim bişi yemim nolur nolmaz
Bakalım nolcak
Kiz seni de bugun almasinlar.. Anaaam herkes doğuruyor2. Nstdeyim Ben ya cocukum hareketsiz çıktı biraz yemek yedim geldim.Aslında 1.de hıçkırıyodu ama sayılmıyo demek
Masallah masallah tosuncuk dogmus hayirli evlat olsun insallahKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Durun akşamı bekleyin anam gelsin derimKiz seni de bugun almasinlar.. Anaaam herkes doğuruyor
Hoaay maşallahKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Vallahi billahi Aralık anneleri is the new Kasım anneleriDurun akşamı bekleyin anam gelsin derim
Hadi hayırlı uğurlu olsuunnVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Amin inşallahHadi hayırlı uğurlu olsuunn
Ve yarına aldı doğumu
Hayirli olsun insallahKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Sağlıkla büyüsün inşallahKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Maşallah canım sezaryen mi normal miKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Çok şükür sakin sakin gidersin canım inşVe yarına aldı doğumu
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah oh yarın vuslat vaktiNihaayet
Nasip ya napiim bebe giremiyo kanala doğuramıyosun dedi doktor
HaydaaaaVe yarına aldı doğumu
Cannnimmmm ayni gun mu doguruyoruzBenden de haberler var nst ye girdim kalp atışlarını düzensiz buldu tekrar girdim bu da düzensiz olursa öğlen sonrası sezeryana alacak
Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?