- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Canim cok heyecanli insallah saglikla kucagimiza alalimStres bastı aslında biraz hissediyordum desem
Merveyle ayniVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Oy masallahh tontise gozun aydin canimmmKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Sen doğuruyor deyince benimde dogurasim geldi ne kadar heyecanlandiysam bebem sağdan fırlayıp çıkacak2. Nstdeyim Ben ya cocukum hareketsiz çıktı biraz yemek yedim geldim.Aslında 1.de hıçkırıyodu ama sayılmıyo demek
Ayyyy hayirli haberler bugun mu olcak acaba dogum2. Nstdeyim Ben ya cocukum hareketsiz çıktı biraz yemek yedim geldim.Aslında 1.de hıçkırıyodu ama sayılmıyo demek
Ay hadi inşallah sagsalim gelsin prensesVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Sağlıcakla gelsinKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Sağ salim alırsın inşallah kucağına canımKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Hep iyi düşün, okuyablysan ayetel kürsi oku ben bebeği görene kadar okudum durdum. Dualarımız seninle herşey iyi olacak Allahın izniyle.Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Rabbim sağ sağlim kavuştursun hiç üzülme kilo ayrı sağlık ayrı, benim bi arkadaşım hep 2500 doğurur çocuklarını öyle sağlıklılar ki.Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Sağlıkla gelsin kolaylıkla büyüsün inşallah minikKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Siz iyi olun da hepimiz toparlanımca bol bol yazışırız.Ağrılarım var bebişim mızmız birazçok giremiyorum ama az çok gördüm B BitterCikilata merve sağlıcakla hayırlısıyla gelsin miniklerimiz. Dualarım sizinle ❤
Yazamasam da hep aklım sizlerde . Rabbim yardımcınız olsun
Düzensiz kalp atışı vardı ilkinde uyuyor olabilir dedi 2. Normal geldiHaydaaaa
Sağlıkla gelsin inşallah
Sebebi neymiş peki erken almasının yani sadece hareket kalp mi? Bide tam kaç artı kaçta almış olacak?
Aklıma şöyle bişey geldi biz şimdi iki haftada bi gidiyoruz kontrole ya o sırada bebeğin kalp atışlarında bi değişiklik olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?