2021 Aralık Anneleri

Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Sağlıcakla gelsin

Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Hep iyi düşün, okuyablysan ayetel kürsi oku ben bebeği görene kadar okudum durdum. Dualarımız seninle herşey iyi olacak Allahın izniyle.

Rabbim sağ sağlim kavuştursun hiç üzülme kilo ayrı sağlık ayrı, benim bi arkadaşım hep 2500 doğurur çocuklarını öyle sağlıklılar ki.

Bi tane kadın yüz felci geçirmis hafif. 38. Haftada. Sezaryen olmak istiyo doktor da uygun görmüş. Çünkü diger tedavisine başlanamıyo şu an. Nstde kaynana mıdır anne mi bilmem dikilmiş başına sezaryen olma diyo. Sezaryen olan yarım adam gibi diyo. Bekle gününü normal ol diyo.o da anne bu sekilde tedavime de başlanmıyo dedi. Neyse ben de başladım ay bana da annem sezaryen ol diyo onun normal doğumu çok kötü geçmiş. Benim yedi sülalem sezaryen filan... Kadına da bolca dua ettim olsun zaten dolmuş sayılır günü sağlıkla gelsin filan diye. Kafa açtım ama bayaa o kadının dırdırını dinleyeceğine beni dinlesin dedim.

Sağlıkla gelsin kolaylıkla büyüsün inşallah minik

Siz iyi olun da hepimiz toparlanımca bol bol yazışırız.

Düzensiz kalp atışı vardı ilkinde uyuyor olabilir dedi 2. Normal geldi
Hareketsiz olursa gel dedi normalde de hareketsiz ilki gibi olsaydı hmn alırdım acaba erkene çekip yarın mı yapsak dedi siz bilirsiniz diyince yarına aldı
38+3 olacak
Normalde 1 gün bile önceye karşıydı bu durum olunca alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…