Çitlembik sagsalim kucagina alirsin insallah Dualarim seninleKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Amin cnmAğrılarım var bebişim mızmız birazçok giremiyorum ama az çok gördüm B BitterCikilata merve sağlıcakla hayırlısıyla gelsin miniklerimiz. Dualarım sizinle ❤
Yazamasam da hep aklım sizlerde . Rabbim yardımcınız olsun
Hee sakin bugün olabilir derken beni görseydinÇok şükür sakin sakin gidersin canım inş
Amin hepimizin inşallahAy hadi inşallah sagsalim gelsin prenses
Amin hepimizin ki inşallahMerveyle aynine guzel saglicakla gelsinl
Bugün nolur nolmaz dedim eşime eşyaları arabaya koydurttumÇok şükür sakin sakin gidersin canım inş
Ben varımHerkes bekledi bekledi bugün ve yarını buldu doğuracakkimse kalmadı resmen kendimi yalnız kalmış hissediyorum
Bende buradayımHerkes bekledi bekledi bugün ve yarını buldu doğuracakkimse kalmadı resmen kendimi yalnız kalmış hissediyorum
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün inşallahKizlar ben doğum yaptım bebegim 4.5 kg doğdu. Epidural oldum. Şükür iyiyiz sütüm de geldi hemen. Emiyor bol bol. Rabbım sizleri de kurtarsın bir nefeste.
Hadi sağlıkla gelsin minik kuşVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Sağlıkla al inşallah canım kolay gitsin hersey inşallahKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Amin darısı sizlereGözünüz aydın canım sağlıkla büyütün inşallah
Hadi sağlıkla gelsin minik kuş
Sağlıkla al inşallah canım kolay gitsin hersey inşallah
Ve çaaat suyun gelirBende buradayımherkes bebişiyle ilgilenirken biz burada goygoy yapmaya devam
Imzamı da hemen değiştirdim ayyVe çaaat suyun gelir
Kaç artı kaçta almış oluyorlar şimdi senin bebitoyuImzamı da hemen değiştirdim ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?