2021 Aralık Anneleri

Aynen bnde o zmnlar veriyorum

Akıntıdan biraz farklı geldi o yüzden şüphelendim ama sünen bir yapısı olur diyo öyle değildi. Yanlış alarm bence
Bilemiyore
De başı halk ekmek kuyruğu gibi sende sıraya gir valla dedim ben kurtuluyorum artık yokum

Bu sarılık ne lanet bişeymiş nasıl geçecek bilmyrum . Çok üzülyrum
Ne yaptınız canım hastanede misin? Işın bitti mi eve geçtin mi? Eşinle kan uyuşmazlığı varsa biraz şiddetli geçermiş sarılık, bizim var o yüzden kendimi hazırlıyorum yüksek olabilir diye

Ne yaptınız canım hastanede misin? Işın bitti mi eve geçtin mi? Eşinle kan uyuşmazlığı varsa biraz şiddetli geçermiş sarılık, bizim var o yüzden kendimi hazırlıyorum yüksek olabilir diye
Kan uyuşmazlığı yok aslında. Işın aldı çıktık perşembe günü değeri 8 di bugun 10 çıktı. Emziriyrum sürekli mama takviyesi de yapyrum. Ama zor uyanıyor

Kan uyuşmazlığı yok aslında. Işın aldı çıktık perşembe günü değeri 8 di bugun 10 çıktı. Emziriyrum sürekli mama takviyesi de yapyrum. Ama zor uyanıyor
Çizimde bıgün 11 çıkmış
O kadar sık da emziriyordum

Bizde de var kan uyuşmazlığı sarılığı da mı etkiliyor üzdü.
Bu arada nişan renksiz olabilir diyor 1 hafta önce benden renksiz sümüksü değişik bi akıntı geldi önemsemedim kansız olunca

Bu dönem doğuranlarda çok var sarılık güneş ışığı az olduğu için sanırım. Korkma canım her çocukta olurmuş kimisi zor geçermiş ama geçer inş emzir bol bol

Bizde de var kan uyuşmazlığı sarılığı da mı etkiliyor üzdü.
Bu arada nişan renksiz olabilir diyor 1 hafta önce benden renksiz sümüksü değişik bi akıntı geldi önemsemedim kansız olunca
Evet beybi biz daha dikkatli olmalıyız sarılık konusunda şükür tedavisi olan bir şey. Evet tenksiz nişan olurmuş ama sümüksü değildi benim, sanki fitil koyarsın da fazlası akar ya öyleydi anlamadım o yüzden

Kızlar benim bugün aşırı midem bulanıyor. Sabah çok kustum hatta Hicbirsey yiyemedim bu saat oldu. Neden olur bu haftalarda bu kadar bulantı? Ara ara oluyordu ama bu kadar içim dışıma çıkmamıştı en azından yemeğimi yiyordum bulantı olsa da

Başka belirtilerde olursa anlarız nişan mı değil mi sende doğur kim kaldı ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…