- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aynen bnde o zmnlar veriyorumBen hiç verme taraftarı değildim, hatta almamıştım emzik. Ama altını değiştirirken, kıyafetlerini değiştirirken öyle kıyameti koparıyor ki, o zor zamanlarda vermek için aldım iki gün önce. Mecbur kalmadıkça vermiyorum
Akıntı gibi miKızlar nişan beyaz renk olabilir mi? Nette olur yazıyor ama çok inandırıcı gelmedi
Ben eksi 5 ile geldim eve, şu an eksi 11im, 3 kilo fazlam kaldıHani rahmi suyu bilmem nesi 6 7 kilo yapıyordu kandırıldık mı ey halkım
Akıntıdan biraz farklı geldi o yüzden şüphelendim ama sünen bir yapısı olur diyo öyle değildi. Yanlış alarm benceAkıntı gibi mi
Son zamanlar akıntı çoğalırmış o olabilir mi
Oy kuzu kuzuÇok şükür cnm herşey iyi bi haftaya daha iyi olursun dedi dr kızın sarılığı yüksek biraz bol bol emsin dedi
BilemiyoreAkıntıdan biraz farklı geldi o yüzden şüphelendim ama sünen bir yapısı olur diyo öyle değildi. Yanlış alarm bence
Darısı başımaBilemiyore
De başı halk ekmek kuyruğu gibi sende sıraya girvalla dedim ben kurtuluyorum artık yokum
Bu sarılık ne lanet bişeymiş nasıl geçecek bilmyrum . Çok üzülyrumÇok şükür cnm herşey iyi bi haftaya daha iyi olursun dedi dr kızın sarılığı yüksek biraz bol bol emsin dedi
Ne yaptınız canım hastanede misin? Işın bitti mi eve geçtin mi? Eşinle kan uyuşmazlığı varsa biraz şiddetli geçermiş sarılık, bizim var o yüzden kendimi hazırlıyorum yüksek olabilir diyeBu sarılık ne lanet bişeymiş nasıl geçecek bilmyrum . Çok üzülyrum
Allaah muhteşemmBen eksi 5 ile geldim eve, şu an eksi 11im, 3 kilo fazlam kaldı
Kan uyuşmazlığı yok aslında. Işın aldı çıktık perşembe günü değeri 8 di bugun 10 çıktı. Emziriyrum sürekli mama takviyesi de yapyrum. Ama zor uyanıyorNe yaptınız canım hastanede misin? Işın bitti mi eve geçtin mi? Eşinle kan uyuşmazlığı varsa biraz şiddetli geçermiş sarılık, bizim var o yüzden kendimi hazırlıyorum yüksek olabilir diye
Çizimde bıgün 11 çıkmışKan uyuşmazlığı yok aslında. Işın aldı çıktık perşembe günü değeri 8 di bugun 10 çıktı. Emziriyrum sürekli mama takviyesi de yapyrum. Ama zor uyanıyor
Bizde de var kan uyuşmazlığı sarılığı da mı etkiliyorNe yaptınız canım hastanede misin? Işın bitti mi eve geçtin mi? Eşinle kan uyuşmazlığı varsa biraz şiddetli geçermiş sarılık, bizim var o yüzden kendimi hazırlıyorum yüksek olabilir diye
Bu dönem doğuranlarda çok var sarılık güneş ışığı az olduğu için sanırım. Korkma canım her çocukta olurmuş kimisi zor geçermiş ama geçer inş emzir bol bolKan uyuşmazlığı yok aslında. Işın aldı çıktık perşembe günü değeri 8 di bugun 10 çıktı. Emziriyrum sürekli mama takviyesi de yapyrum. Ama zor uyanıyor
Ben anlayamdm çaresi ne hastanede düşüyor çıktığımız an yükseliyorÇizimde bıgün 11 çıkmış
O kadar sık da emziriyordum
Evet beybi biz daha dikkatli olmalıyız sarılık konusunda şükür tedavisi olan bir şey. Evet tenksiz nişan olurmuş ama sümüksü değildi benim, sanki fitil koyarsın da fazlası akar ya öyleydi anlamadım o yüzdenBizde de var kan uyuşmazlığı sarılığı da mı etkiliyorüzdü.
Bu arada nişan renksiz olabilir diyor 1 hafta önce benden renksiz sümüksü değişik bi akıntı geldi önemsemedim kansız olunca
Anestezi uzmanı doğumdan bir gün önce karar verecekmiş canımdoğum şekli belli olmuş, sağlıkla gelsin minik. anesteziye karar verdiniz mi ?
Başka belirtilerde olursa anlarız nişan mı değil mi sende doğur kim kaldı ki zatenEvet beybi biz daha dikkatli olmalıyız sarılık konusunda şükür tedavisi olan bir şey. Evet tenksiz nişan olurmuş ama sümüksü değildi benim, sanki fitil koyarsın da fazlası akar ya öyleydi anlamadım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?