2021 Aralık Anneleri

Yok be korkma bir anda hop sokup çekiyo anlamadan. Ben daha ay korkuyorum demeden soktı çekti çubuğu
Benim de aynen öyle oldu, millet çok abartıyormus dedim :)) vajinada baskı, çocuğun sürekli hareket etmesi ve büyük wcye çıkma hissi devam ediyor hala ay lütfen doğma çocuğum 2 gün daha

Benim de aynen öyle oldu, millet çok abartıyormus dedim :)) vajinada baskı, çocuğun sürekli hareket etmesi ve büyük wcye çıkma hissi devam ediyor hala ay lütfen doğma çocuğum 2 gün daha
Ay dur magnezyum varsa iç o gevşetici ve doğumu geciktiriyor

Şu ödemeleri bir at da bakalım o da az bir şişlik olmuyor sonuçta
Aman sağlık olsun be
Bn kontrole gittim dr sordum 14 günde anca atılır şuan %50 fazla su var dedi
Protein ağırlıklı beslenme yap dedi

Doğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Ben hiç verme taraftarı değildim, hatta almamıştım emzik. Ama altını değiştirirken, kıyafetlerini değiştirirken öyle kıyameti koparıyor ki, o zor zamanlarda vermek için aldım iki gün önce. Mecbur kalmadıkça vermiyorum

Cidden tuzdan çok etkiliyor karbonhidrat yemek, sabah poaca yedim uyudum şişmişim. Tuzlu yesem bu kadar olmuyordu. Kontrol nasılsı canım her şey yolunda mı
Çok şükür cnm herşey iyi bi haftaya daha iyi olursun dedi dr kızın sarılığı yüksek biraz bol bol emsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…