Sütüne batırıp vermeyi dene canım . Bide avent marka emzik olursa tutması daha kolay oluyorNe zaman verecem peki? Bi denedim attı israr etmeli miyim. Açken mi vereyim mesela?
Hani rahmi suyu bilmem nesi 6 7 kilo yapıyordu kandırıldık mı ey halkımBu arada 70le doğuma girdim. 3.5 kilosu sırf çocuk olarak çıktı. Şu an 67,5 kiloyum saygılar... pacman gibi yaşıyorum.
Ben büyük kızımda doğumdan bi kaç gün sonra vermiştim, almıştı hemen. Ama 6 aylıkken kendiliğinden bıraktı almadı bir daha. Bence dene, almıyorsa zorlama.Doğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Benim kocam ilk 1 ay verilmesine çok tepkiliNe zaman verecem peki? Bi denedim attı israr etmeli miyim. Açken mi vereyim mesela?
Valla kan alındı çok ağladı verdim o ara meme veremeyinceBenim kocam ilk 1 ay verilmesine çok tepkiliBen belki 1 ayı beklerim belki de çaktırmadan denerim memeye alıştıktan sonra
Bn alt açarken ağlıyor aç o ara veriyorum arada tutuyorNe zaman verecem peki? Bi denedim attı israr etmeli miyim. Açken mi vereyim mesela?
Korkun valla. Ödemimle birlikte senin pp gibiyim ben.Hani rahmi suyu bilmem nesi 6 7 kilo yapıyordu kandırıldık mı ey halkım
Makul denensin.Bn alt açarken ağlıyor aç o ara veriyorum arada tutuyor
Benim kiz ne versen emcükleyecek doluysa da. Boşa da alıştırsam mı bilemiyoore.Ben büyük kızımda doğumdan bi kaç gün sonra vermiştim, almıştı hemen. Ama 6 aylıkken kendiliğinden bıraktı almadı bir daha. Bence dene, almıyorsa zorlama.
Benim de aynen öyle oldu, millet çok abartıyormus dedim :)) vajinada baskı, çocuğun sürekli hareket etmesi ve büyük wcye çıkma hissi devam ediyor hala ay lütfen doğma çocuğum 2 gün dahaYok be korkma bir anda hop sokup çekiyo anlamadan. Ben daha ay korkuyorum demeden soktı çekti çubuğu
Şu ödemeleri bir at da bakalım o da az bir şişlik olmuyor sonuçtaKorkun valla. Ödemimle birlikte senin pp gibiyim ben.
Ay durBenim de aynen öyle oldu, millet çok abartıyormus dedim :)) vajinada baskı, çocuğun sürekli hareket etmesi ve büyük wcye çıkma hissi devam ediyor hala ay lütfen doğma çocuğum 2 gün daha
Yok ki canım doktorum vermedi maden suyu ve muz ile idare ettim hep :) maden suyu içsem o da geciktirir mi acaba :))Ay durmagnezyum varsa iç o gevşetici ve doğumu geciktiriyor
Bn kontrole gittim dr sordum 14 günde anca atılır şuan %50 fazla su var dediŞu ödemeleri bir at da bakalım o da az bir şişlik olmuyor sonuçta
Aman sağlık olsun be
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBen bugün 37+0ım canım 38+6da olacak sezeryan
Cidden tuzdan çok etkiliyor karbonhidrat yemek, sabah poaca yedim uyudum şişmişim. Tuzlu yesem bu kadar olmuyordu. Kontrol nasılsı canım her şey yolunda mıBn kontrole gittim dr sordum 14 günde anca atılır şuan %50 fazla su var dedi
Protein ağırlıklı beslenme yap dedi
Valla kullanmadıysan iyi ben günde 2 bile içtim o kadar kramp kasılma oluyordu. Soda idare ediyorsa devam et sen 2 iç olmadıYok ki canım doktorum vermedi maden suyu ve muz ile idare ettim hep :) maden suyu içsem o da geciktirir mi acaba :))
Ben hiç verme taraftarı değildim, hatta almamıştım emzik. Ama altını değiştirirken, kıyafetlerini değiştirirken öyle kıyameti koparıyor ki, o zor zamanlarda vermek için aldım iki gün önce. Mecbur kalmadıkça vermiyorumDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Çok şükür cnm herşey iyi bi haftaya daha iyi olursun dedi dr kızın sarılığı yüksek biraz bol bol emsin dediCidden tuzdan çok etkiliyor karbonhidrat yemek, sabah poaca yedim uyudum şişmişim. Tuzlu yesem bu kadar olmuyordu. Kontrol nasılsı canım her şey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?