İnşallahBu dönem doğuranlarda çok var sarılık güneş ışığı az olduğu için sanırım. Korkma canım her çocukta olurmuş kimisi zor geçermiş ama geçer inş emzir bol bol
Benim de oyle bise geldi fitil koyarsin cok cok gelir ya oyle bise geldi gunduz aksamda vardi oyle bi akinti gece hastaneye gittigimizde ebe bu akintin ne zamandn beri var diye sorduEvet beybi biz daha dikkatli olmalıyız sarılık konusunda şükür tedavisi olan bir şey. Evet tenksiz nişan olurmuş ama sümüksü değildi benim, sanki fitil koyarsın da fazlası akar ya öyleydi anlamadım o yüzden
Bende akıntı var hep beyaz ama fitil koyunca geçiyor. Bu farklı geldi sanki ama bilemedim. Bulantı son ayda geri başlarmış canım bazısında. HormonlardanBenim de oyle bise geldi fitil koyarsin cok cok gelir ya oyle bise geldi gunduz aksamda vardi oyle bi akinti gece hastaneye gittigimizde ebe bu akintin ne zamandn beri var diye sordu
Bir kaç kişi varız aynı günü kalan bakalım kim yarışı kazanacakBaşka belirtilerde olursa anlarız nişan mı değil mi sende doğur kim kaldı ki zaten
Ay yorgun anneye yazıcaktım bulantıyı sana yazmışımBenim de oyle bise geldi fitil koyarsin cok cok gelir ya oyle bise geldi gunduz aksamda vardi oyle bi akinti gece hastaneye gittigimizde ebe bu akintin ne zamandn beri var diye sordu
Son çare sarı örtü ötttüm hurafe filan ama onura denemek lazımBen anlayamdm çaresi ne hastanede düşüyor çıktığımız an yükseliyor
Insallah yaa cok gorulen birseymis yenidogan sariligi bir iki haftaya gecer diyor oyle umut ediyorum ben de yatis olmasin da hastaneye insallahSarılık birkac hafta içinde sık emzirme yaparsanız geçer kızlar. Insallah geçecek sizin bebişlerin de
Canim nasilsin dr muayene gittinizm8 ne dediSon çare sarı örtü ötttüm hurafe filan ama onura denemek lazım
Uzulme canim yenidogan sariligi cogu bebekte varmis gececek merak etme ne dedi dr suan nasil bebisBu sarılık ne lanet bişeymiş nasıl geçecek bilmyrum . Çok üzülyrum
Gittik 11 çıktı sınır demiş o kadarsa emxiriyorumCanim nasilsin dr muayene gittinizm8 ne dedi
Benim de 12.5 tu dun canim sinir evet insallah gecer yuzunde farkettinizmi rengi cnm bol cis kaka yapiyormuGittik 11 çıktı sınır demiş o kadarsa emxiriyorum
Bakalım salı tekrar götürcem
Canim bebekle senin kan grubun ne bana dr sordu ikimizde negatifiz ama ben b negatif bebek a negatif grup uyusmazligi olan da bile sarilik meyli olur dedi drGittik 11 çıktı sınır demiş o kadarsa emxiriyorum
Bakalım salı tekrar götürcem
Ben denedim de faydası olmadı sanrmSon çare sarı örtü ötttüm hurafe filan ama onura denemek lazım
Bebeğim iyi aslında ama sarılığı geçmedikçe ğzülyrum dr takip edin şuan bi sorun yok demiş eşimeUzulme canim yenidogan sariligi cogu bebekte varmis gececek merak etme ne dedi dr suan nasil bebis
Canim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birdeBen denedim de faydası olmadı sanrm
Bebeğim iyi aslında ama sarılığı geçmedikçe ğzülyrum dr takip edin şuan bi sorun yok demiş eşime
Yapıyor evet gözünün beyaxı hafif sarıBenim de 12.5 tu dun canim sinir evet insallah gecer yuzunde farkettinizmi rengi cnm bol cis kaka yapiyormu
Perşembe hastaneden çıktık dr baktırın cumartesi dedi . P.tesi tekrar kontrol var kan ala ala bi hal oldu yavrum heryeri delik deşikCanim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birde
Geçer canım aşırı yükselme yoksa bir iki haftada geçiyor aynen. Sen bolca emzir çişini yapsın ki çabuk geçsinInsallah yaa cok gorulen birseymis yenidogan sariligi bir iki haftaya gecer diyor oyle umut ediyorum ben de yatis olmasin da hastaneye insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?