2021 Aralık Anneleri

Benim de oyle bise geldi fitil koyarsin cok cok gelir ya oyle bise geldi gunduz aksamda vardi oyle bi akinti gece hastaneye gittigimizde ebe bu akintin ne zamandn beri var diye sordu

Benim de oyle bise geldi fitil koyarsin cok cok gelir ya oyle bise geldi gunduz aksamda vardi oyle bi akinti gece hastaneye gittigimizde ebe bu akintin ne zamandn beri var diye sordu
Bende akıntı var hep beyaz ama fitil koyunca geçiyor. Bu farklı geldi sanki ama bilemedim. Bulantı son ayda geri başlarmış canım bazısında. Hormonlardan

Oğlum uzamış sarılık olmuştu çok zor bol bol emip çiş yapması lazım ki atsın 2 saatte bir kesin emzirmek lazım gece de dahil uyandırıp uyandırıp emzirmek önemli olan uyumasına izin vermeyin zor bi süreç ama geçiyor kolaylıklar diliyorum

Ben denedim de faydası olmadı sanrm
Bebeğim iyi aslında ama sarılığı geçmedikçe ğzülyrum dr takip edin şuan bi sorun yok demiş eşime
Canim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birde

Canim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birde
Perşembe hastaneden çıktık dr baktırın cumartesi dedi . P.tesi tekrar kontrol var kan ala ala bi hal oldu yavrum heryeri delik deşik

Insallah yaa cok gorulen birseymis yenidogan sariligi bir iki haftaya gecer diyor oyle umut ediyorum ben de yatis olmasin da hastaneye insallah
Geçer canım aşırı yükselme yoksa bir iki haftada geçiyor aynen. Sen bolca emzir çişini yapsın ki çabuk geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…