2021 Aralık Anneleri

Arkadaslar tamamlayici saglik sigortasi yaptirip dogum yapan var mi her seyi kapsadimi?
Ben yaptirdim ama henüz doğum yapmadım. Doğum, 2 geceye kadar yatış, bebeğin ilk muayenesi içinde.
Bende akıntı var hep beyaz ama fitil koyunca geçiyor. Bu farklı geldi sanki ama bilemedim. Bulantı son ayda geri başlarmış canım bazısında. Hormonlardan
Kızlarımda olmamıştı hic ya nerden çıktı

Selam kizlar.. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Sezeryanim ve sonrasi hakkinda pek yazmak istemiyorum. Cunku biraz sıkıntılıydi.
Zeynep kızım çok sükür saglikli doğdu.
Ama 2 gündür doyduğu halde ağliyor. Yani anlayamadim bi türlü elimiz ayağimaiza dolasiyor. Memede sakinlesiyor uyuyor.
Gaz icin 2-3 hafta sonra baslar diyor herkes.

Perşembe hastaneden çıktık dr baktırın cumartesi dedi . P.tesi tekrar kontrol var kan ala ala bi hal oldu yavrum heryeri delik deşik
Kacti degeri ciktiginda cnm insallah daha gerek kalmaz bizim de dun alindi cok kotu ya nasil agliyorlar

Taze anneler ve anneliğe çok az zamanı kalmış hanımlar bende 38+2 2 Aralık Perşembe 03.50de oğlumu kucağıma aldım. Doktor birgün öncesi kontrolde açılmamın başladığını suyun azaldığını cuma yatış yapılacağını suni sancıyla doğumu başlatacağını doğuramazsam sezaryena döneceğini söylemişti. Gönlüm doğumun hep kendiliğinden başlamasından yana olunca bi panik yaptım ama bebeğim gönlümü yaptı aynı akşam kasılmalarım başladı ve bi kaç saat sonra biz sağ salim kavuştuk. Bebeğine kavuşanları Allah ayırmasın doğumunu bekleyenlerinde Allah sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin ilk ağlamasını duyduğum anda yaşadığım sevinç,rahatlama,stres boşalması,korkulardan arınış herşeye bedeldi isteyen,bekleyen herkese nasip olsun

Kacti degeri ciktiginda cnm insallah daha gerek kalmaz bizim de dun alindi cok kotu ya nasil agliyorlar
Ben kan alınırken hiç yanında bulunmadm annem vardı. Hastaneden çıkarken 8 di bugun 10 olmuş. Uyanmıyor 20 dk emiyor sonra 2 saat uyanmıyo

Canim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birde
Canım Şekerli su demedi bize dr
Nasıl hazırlamak lazım
Kilo kaybında mı yapar

Geçen gece biZde öyleydik karnına masaj ve gaz çıkarttıklara rahatladı

Canım hangi sigorta benim bildiğim tamamlayıcı olanlar doğumu karşılamıyordu yoksa ben de yaptıracaktım.
Demir hayat canım. Hatta bir kısmını devlet geri ödüyor.
Bizimde anadolu hayat bizde 3.300e yaptirdik gecen yil 17 aralikta ve badavaydi sonra o kadar artti ki cokta faydasini gordum icinde dogum teminati da var yani dogumu kapsiyor ama iste bizim dogum 24 aralik gorunuyor bu arada 600u devlet vergiden geri iade etti cok cok iyi oldu bende hastaneye bu hafta soracagim keyfi sezaryen istersek yine karsiliyor mu yoksa sadece zorunludami diye

Ben anlayamdm çaresi ne hastanede düşüyor çıktığımız an yükseliyor
Öncelikle Allah analı babalı buyutsun. İlk kızım sarılık gecirmişti ılk basta zor uyanıyor sık sık emzırmek lazım bunu zaten soylemıslerdır. Evde besıgının bu tam ustune beyaz uzun floresan koymustuk sürekli evde de o sekılfe besıkte cıplak yatmıştı gözlerını kapatacak sekılde sapka takmıştık. Doktor tavsiyesi ıle. İnşallah bir an önce sarılıgı atlatırsınız

Teşekkür ederim çok sağolun , sizde sağlıcakla kavuşunca inşallah. Uyandırma işini nasıl çözdünüz

Kızlar benim göbeğimin alt kısmında vajinayla birleşim kısmında yani inanılmaz keskin bir ağrı var, batıyor ve geçmiyor bu ağrı belim de ağrıyor ama karnımda kasılma hissetmiyorum, doğum sancısı böyle bir şey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…