- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Oluyordu ama bugün tavan yaptı resmen. Akşam oldu bikaç kraker yiyebildim ancak
Ben yaptirdim ama henüz doğum yapmadım. Doğum, 2 geceye kadar yatış, bebeğin ilk muayenesi içinde.Arkadaslar tamamlayici saglik sigortasi yaptirip dogum yapan var mi her seyi kapsadimi?
Kızlarımda olmamıştı hic ya nerden çıktıBende akıntı var hep beyaz ama fitil koyunca geçiyor. Bu farklı geldi sanki ama bilemedim. Bulantı son ayda geri başlarmış canım bazısında. Hormonlardan
Canım hangi sigorta benim bildiğim tamamlayıcı olanlar doğumu karşılamıyordu yoksa ben de yaptıracaktım.Ben yaptirdim ama henüz doğum yapmadım. Doğum, 2 geceye kadar yatış, bebeğin ilk muayenesi içinde.
Kızlarımda olmamıştı hic ya nerden çıktı
Demir hayat canım. Hatta bir kısmını devlet geri ödüyor.Canım hangi sigorta benim bildiğim tamamlayıcı olanlar doğumu karşılamıyordu yoksa ben de yaptıracaktım.
Hamile kalmadan mı yaptırdın kalınca mı canım? Bir de ne kadardı devlet ne kadar geri ödedi? En azından çocuğa bana mı yaptırsam diyorum şu hamilelik dönemi 20 bin gitti belki doktorlaraDemir hayat canım. Hatta bir kısmını devlet geri ödüyor.
Kacti degeri ciktiginda cnm insallah daha gerek kalmaz bizim de dun alindi cok kotu ya nasil agliyorlarPerşembe hastaneden çıktık dr baktırın cumartesi dedi . P.tesi tekrar kontrol var kan ala ala bi hal oldu yavrum heryeri delik deşik
Insallah canim benimm hepimizin bebisleri iyi olsunGeçer canım aşırı yükselme yoksa bir iki haftada geçiyor aynen. Sen bolca emzir çişini yapsın ki çabuk geçsin
Ben kan alınırken hiç yanında bulunmadm annem vardı. Hastaneden çıkarken 8 di bugun 10 olmuş. Uyanmıyor 20 dk emiyor sonra 2 saat uyanmıyoKacti degeri ciktiginda cnm insallah daha gerek kalmaz bizim de dun alindi cok kotu ya nasil agliyorlar
Canım Şekerli su demedi bize drCanim degerine surekli bakiliyormu ben en son dun baktirdim bir daha baktir demedi dr sadece kilo takibi yapin dedi saglik ocaginda farkli bir durum olmazsa devam emzirmeye dedi sekerli su birde
Geçen gece biZde öyleydikSelam kizlar.. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Sezeryanim ve sonrasi hakkinda pek yazmak istemiyorum. Cunku biraz sıkıntılıydi.
Zeynep kızım çok sükür saglikli doğdu.
Ama 2 gündür doyduğu halde ağliyor. Yani anlayamadim bi türlü elimiz ayağimaiza dolasiyor. Memede sakinlesiyor uyuyor.
Gaz icin 2-3 hafta sonra baslar diyor herkes.
Canım hangi sigorta benim bildiğim tamamlayıcı olanlar doğumu karşılamıyordu yoksa ben de yaptıracaktım.
Bizimde anadolu hayat bizde 3.300e yaptirdik gecen yil 17 aralikta ve badavaydi sonra o kadar artti ki cokta faydasini gordum icinde dogum teminati da var yani dogumu kapsiyor ama iste bizim dogum 24 aralik gorunuyorDemir hayat canım. Hatta bir kısmını devlet geri ödüyor.
Öncelikle Allah analı babalı buyutsun. İlk kızım sarılık gecirmişti ılk basta zor uyanıyor sık sık emzırmek lazım bunu zaten soylemıslerdır. Evde besıgının bu tam ustune beyaz uzun floresan koymustuk sürekli evde de o sekılfe besıkte cıplak yatmıştı gözlerını kapatacak sekılde sapka takmıştık. Doktor tavsiyesi ıle. İnşallah bir an önce sarılıgı atlatırsınızBen anlayamdm çaresi ne hastanede düşüyor çıktığımız an yükseliyor
Teşekkür ederim çok sağolun , sizde sağlıcakla kavuşunca inşallah. Uyandırma işini nasıl çözdünüzÖncelikle Allah analı babalı buyutsun. İlk kızım sarılık gecirmişti ılk basta zor uyanıyor sık sık emzırmek lazım bunu zaten soylemıslerdır. Evde besıgının bu tam ustune beyaz uzun floresan koymustuk sürekli evde de o sekılfe besıkte cıplak yatmıştı gözlerını kapatacak sekılde sapka takmıştık. Doktor tavsiyesi ıle. İnşallah bir an önce sarılıgı atlatırsınız
10-15 dk
Yeşilimsi felan d oluyormuş canım anam sen doğuracan az kaldıKızlar nişan beyaz renk olabilir mi? Nette olur yazıyor ama çok inandırıcı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?