- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aşkolsun.Biz doğuramayanlar ayrı bi yere mi geçsek
Gidelim buralardanBiz doğuramayanlar ayrı bi yere mi geçsek
Benim cikar dedi hemen banti banyo yapipBant takılı görünmüyor ki
Baba tek antibiyotik ağrı kesici verdi
Henuz degil ama su sarilik durumlari duzelsin vermek isterim cnmDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Aynen cnm gazlar gazlarDoğuramayanlar uyuyun uyuyun uyuyun sonra bn niye uyumadım dersiniz
Valla zombi gibiyim
Gece gündüz aynıyım uykular yalan oldu zalımm geceler
Ve ağlıyor 10 dk önce koymuştum gazımız çok bi çıksa ikimizde rahat etcex
Aidiyet sorunu yaşıyorum anlıyor musun?Aşkolsun.
OlmazGidelim buralardan
Gunduz emiyo uyuyo gece olunca uyuyo gaz cikartiyo acim saniyo bi daha emiyo sonra cis yapiyo bidaha acim sanip agliyo sonra bidaha emiyo yorulup uyuyunca hemen yatagina aliyorum sonra goguslerimi bosaltiyorum hop bi aglama sesi dahaNelerle karşılaşacağımı en taze annelerden öğreneyim maşallah Allah bağışlasın ben gündüz uyurum o konuda sıkıntım yok birinden birinde uyusa yeter
Canim ben vermeyi denedim agzindan attiDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Kesinlikle ver canım rahat edersin . 11 aylık tecrübe ile konusuyorumDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Bence gitmek yerine ıkınin ve doğurun hadi bekliyom yaa.Aidiyet sorunu yaşıyorum anlıyor musun?
Olmaz
Merve kızıyor
Ne zaman verecem peki? Bi denedim attı israr etmeli miyim. Açken mi vereyim mesela?Kesinlikle ver canım rahat edersin . 11 aylık tecrübe ile konusuyorum
ÇıkmıyooooBence gitmek yerine ıkınin ve doğurun hadi bekliyom yaa.
Çıkmıyooooher gece rüyalarımda doğum yapmaktan yoruldum, tükendim
Doğuramam 3 gün daha dayanmalıyımBence gitmek yerine ıkınin ve doğurun hadi bekliyom yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?