2021 Aralık Anneleri

Aynen cnm gazlar gazlar hamileyken de uyuyamiyorduk simdide

Nelerle karşılaşacağımı en taze annelerden öğreneyim maşallah Allah bağışlasın ben gündüz uyurum o konuda sıkıntım yok birinden birinde uyusa yeter
Gunduz emiyo uyuyo gece olunca uyuyo gaz cikartiyo acim saniyo bi daha emiyo sonra cis yapiyo bidaha acim sanip agliyo sonra bidaha emiyo yorulup uyuyunca hemen yatagina aliyorum sonra goguslerimi bosaltiyorum hop bi aglama sesi daha

Kızlar arada topiğinize girip bakıyorum malum dogumlar da yaklastı içimi heycan kaplıyo bende 2020 aralık annesiyim . Nacizane gazı olan annelere bi tavsiyem var ibrahım saraçoğlunda dinledim . Adaçayı yağı (Acı elma yagu ) . Gece bebegın ayak altna sürüp çorap giydirip yatırıyorsunuz mis gbi uyuyor bebek . Ben arada karnına da msj yapıyodum . Aktarlarda cokta uygun fiyatı . Gazsız güzel dönemler dilerim

Bence gitmek yerine ıkınin ve doğurun hadi bekliyom yaa.
Doğuramam 3 gün daha dayanmalıyım
Karantinam bitmedi
Dün test verdim 10. Günümdü yine pozitif çıktım

Acaba 14ten sonra da pozitif olsam ve doğum yapsam pozitif muamelesi mi görürüm negatif mi
Sosyal hayata karışmam yasak değil çünkü 14ten sonra pozitif bile olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…