2021 Aralık Anneleri

Uyandırmak cok zor oluyor ama topugunu hafifçe sıkınca uyanıyordu ya da altını acınca uyanıyordu. Saat alarm kur mutlaka
Saniyelik uyanıyo o şekilde sonra bi kaç yudum çektikten snra hemn uykuya geçiyo

Eşime o kadar dedim yaptıralım diye ama kapsamıyor doğumu, kötü hastanelerle anlaşması var vs vs bir türlü bahane buldu. İnan şu 1 senede hastanelere harcağım para 20 bin oldu cidden. Bebek Tedavi vs değil dümdüz muayene tahlil.

Biz gaz damlası basladık bağırsak da düzenliyor. diye.

Yaaa cok pahaliymis sizin ya 20 bin ne demek benim simdi 17sine kadar olursa dogum sigorta kapsiyor ve ucretsiz17sinde bitecek 1 yilimiz hayirlisiyla once olsada kapsasa diyorum valla doktora 10 muayne hakkimiz vardi hepsini kullandim hatta kontrolleride kullandim tahliller testler hep ucretsizdi 5 kere nst cekildi yine ucretsiz ustune bobregimde buyume ve tas var onun ultrasonu vs yine ucretsizdi ben cok faydasini gordum simdi bebis dogunca ona ve bana tekrar yapacagiz...bide esiniz demis ya kotu hastaneler diye gideceginiz hastaneyi siz belirleyebiliyorsunuz a b c seklinde paketler oluyor siz seciyorsunuz hastaneniz hangisinin icindeyse..gecen burdan yine uzun uzun yazmistim ben cok faydasini gordum bebisi olacak arkadaslar mutlaka bi arastirin diye...bi cokta sigorta sirketi var hepsinden teklif alirsiniz istediginiz hastane icin icinize hangisi sinerse

Hamile kalmadan mı yaptırdın kalınca mı canım? Bir de ne kadardı devlet ne kadar geri ödedi? En azından çocuğa bana mı yaptırsam diyorum şu hamilelik dönemi 20 bin gitti belki doktorlara
7 bin liraydı 1200 civarında geri ödemesi oldu canım. Hamilelik döneminde yaptırdım. Öncesinde olsa daha avantajlı olacaktı. Bugün de nasılım diye aradı bizimle ilgilenen arkadaş, çocuk için sigorta düşünürseniz 1700 lira yıllık yapabiliriz dedi. Eşim yaptıralım diyor ama bakalım.

Süper fiyat Doğum öncesi yaptirdigin ve yeni yıldan önce olduğu için avantajlı olmuş galiba. Bedavaya gelmiş resmen. 1 yıl geçerli oluyor dimi bu sigortalar? 1 hafta için kötü olur ya sor bakalım sen onu

Ben kan alınırken hiç yanında bulunmadm annem vardı. Hastaneden çıkarken 8 di bugun 10 olmuş. Uyanmıyor 20 dk emiyor sonra 2 saat uyanmıyo
Cok yuksek degil cnm degeri bizimde once 5ti cikarken 9 du sonra 12 5 degeri yukselmis ama dr ekstra birsey solemedi sik emzirme devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…