Uyandırmak cok zor oluyor ama topugunu hafifçe sıkınca uyanıyordu ya da altını acınca uyanıyordu. Saat alarm kur mutlakaTeşekkür ederim çok sağolun , sizde sağlıcakla kavuşunca inşallah. Uyandırma işini nasıl çözdünüz
Bende aynı walla analık ne zormuş, doğurana kadar bi dopurduktan sonra yine .10-15 dk
Arada kendi de uyanıyor
Valla bilemiyorum ne olacakstres tavan bnde
Saniyelik uyanıyo o şekilde sonra bi kaç yudum çektikten snra hemn uykuya geçiyoUyandırmak cok zor oluyor ama topugunu hafifçe sıkınca uyanıyordu ya da altını acınca uyanıyordu. Saat alarm kur mutlaka
Sonra yatırınca da hemen uyanıyorSaniyelik uyanıyo o şekilde sonra bi kaç yudum çektikten snra hemn uykuya geçiyo
Hiç öyle hissetmiyorum ağrı sancı 0Yeşilimsi felan d oluyormuş canım anam sen doğuracan az kaldı
Eşime o kadar dedim yaptıralım diye ama kapsamıyor doğumu, kötü hastanelerle anlaşması var vs vs bir türlü bahane buldu. İnan şu 1 senede hastanelere harcağım para 20 bin oldu cidden. Bebek Tedavi vs değil dümdüz muayene tahlil.Bizimde anadolu hayat bizde 3.300e yaptirdik gecen yil 17 aralikta ve badavaydi sonra o kadar artti ki cokta faydasini gordum icinde dogum teminati da var yani dogumu kapsiyor ama iste bizim dogum 24 aralik gorunuyorbu arada 600u devlet vergiden geri iade etti cok cok iyi oldu bende hastaneye bu hafta soracagim keyfi sezaryen istersek yine karsiliyor mu yoksa sadece zorunludami diye
Asla uyanmıyorSonra yatırınca da hemen uyanıyor
Verdim ben. Doktor ver, seni emzik olarak kullanıyor dedi. Wee almıştım ben de pek almak istemiyor ama alisiyo sanki.Doğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Ben eksi 5 ile geldim eve, şu an eksi 11im, 3 kilo fazlam kaldı
Biz gaz damlası basladık bağırsak da düzenliyor. diye.Selam kizlar.. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Sezeryanim ve sonrasi hakkinda pek yazmak istemiyorum. Cunku biraz sıkıntılıydi.
Zeynep kızım çok sükür saglikli doğdu.
Ama 2 gündür doyduğu halde ağliyor. Yani anlayamadim bi türlü elimiz ayağimaiza dolasiyor. Memede sakinlesiyor uyuyor.
Gaz icin 2-3 hafta sonra baslar diyor herkes.
Yaaa cok pahaliymis sizin ya 20 bin ne demekEşime o kadar dedim yaptıralım diye ama kapsamıyor doğumu, kötü hastanelerle anlaşması var vs vs bir türlü bahane buldu. İnan şu 1 senede hastanelere harcağım para 20 bin oldu cidden. Bebek Tedavi vs değil dümdüz muayene tahlil.
7 bin liraydı 1200 civarında geri ödemesi oldu canım. Hamilelik döneminde yaptırdım. Öncesinde olsa daha avantajlı olacaktı. Bugün de nasılım diye aradı bizimle ilgilenen arkadaş, çocuk için sigorta düşünürseniz 1700 lira yıllık yapabiliriz dedi. Eşim yaptıralım diyor ama bakalım.Hamile kalmadan mı yaptırdın kalınca mı canım? Bir de ne kadardı devlet ne kadar geri ödedi? En azından çocuğa bana mı yaptırsam diyorum şu hamilelik dönemi 20 bin gitti belki doktorlara
Biz bekliyoz ya artık her ağrıyı bişey sanıyoz ondandır kalbini ferah tut canımHiç öyle hissetmiyorum ağrı sancı 0ama bugün çok huysuzum yani tadım yok bu doğurma belirtisi mi doğuramama belirtisi mi bilmiyorum
Süper fiyatBizimde anadolu hayat bizde 3.300e yaptirdik gecen yil 17 aralikta ve badavaydi sonra o kadar artti ki cokta faydasini gordum icinde dogum teminati da var yani dogumu kapsiyor ama iste bizim dogum 24 aralik gorunuyorbu arada 600u devlet vergiden geri iade etti cok cok iyi oldu bende hastaneye bu hafta soracagim keyfi sezaryen istersek yine karsiliyor mu yoksa sadece zorunludami diye
Bana dr dedi ki kaynamis ilitilmis 1 cay bardagi suya 1 cay kasigi seker emzirmelerden sonra 2 3 cay kasigiyla verilirCanım Şekerli su demedi bize dr
Nasıl hazırlamak lazım
Kilo kaybında mı yapar
Canim cabuk yoruluyor genelde memede 5 10 dk sonra ben ya altini aciyorum ya yatirip kaldiriyorum tekrar deniyorum ya da soyle oluyor biraz uyuyor biraz devam ediyor memede uzun sekilde
Cok yuksek degil cnm degeri bizimde once 5ti cikarken 9 du sonra 12 5 degeri yukselmis ama dr ekstra birsey solemedi sik emzirme devam dediBen kan alınırken hiç yanında bulunmadm annem vardı. Hastaneden çıkarken 8 di bugun 10 olmuş. Uyanmıyor 20 dk emiyor sonra 2 saat uyanmıyo
Birde doktor mama ver demedi ama ben cok az deniyorum yarim olcek seklinde onu bile bitiremiyor da gune iki ya da uc kez deniyrm icerse diye
Ilk dogdugu andaki renginden cok farkliysa sarilastiysa belki cnm insallah yoktur tatlim sen sik beslemeye devamBence benim de sarı çocukum.Bakalım pazartesi ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?