- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
İlk bebekte düşük, kürtaj oldu doğum kadar tuttu nerdeyse, sonradan enfeksiyon gelişti bende doktor doktor gezdim, yeniden hamile kalınca da bu bebek için gezdik tahlili vs derken bu sene bize çok masraf oldu. İstanbulda iyi bir doktora gideceksen en ucuz muayene 300 artı bir o kadar tahlil. Ben de gebelikte böbrek ultrasonu çektirdim 1500 tuttu mesela. Doğuma da 6 bin en az vericez şimdi. Bakalım bebeğe yaptırmak istiyorum inş doğsun da sağ sağlim.Yaaa cok pahaliymis sizin ya 20 bin ne demekbenim simdi 17sine kadar olursa dogum sigorta kapsiyor ve ucretsiz 17sinde bitecek 1 yilimiz hayirlisiyla once olsada kapsasa diyorum valla doktora 10 muayne hakkimiz vardi hepsini kullandim hatta kontrolleride kullandim tahliller testler hep ucretsizdi 5 kere nst cekildi yine ucretsiz ustune bobregimde buyume ve tas var onun ultrasonu vs yine ucretsizdi ben cok faydasini gordum simdi bebis dogunca ona ve bana tekrar yapacagiz...bide esiniz demis ya kotu hastaneler diye gideceginiz hastaneyi siz belirleyebiliyorsunuz a b c seklinde paketler oluyor siz seciyorsunuz hastaneniz hangisinin icindeyse..gecen burdan yine uzun uzun yazmistim ben cok faydasini gordum bebisi olacak arkadaslar mutlaka bi arastirin diye...bi cokta sigorta sirketi var hepsinden teklif alirsiniz istediginiz hastane icin icinize hangisi sinerse
Valla iyi ki yaptırmışsın ben sırf doğuma vericem sigorta parasını şimdi. Ah bu kocalar laf dinlese zaten…….7 bin liraydı 1200 civarında geri ödemesi oldu canım. Hamilelik döneminde yaptırdım. Öncesinde olsa daha avantajlı olacaktı. Bugün de nasılım diye aradı bizimle ilgilenen arkadaş, çocuk için sigorta düşünürseniz 1700 lira yıllık yapabiliriz dedi. Eşim yaptıralım diyor ama bakalım.
Pazartesi tekrar götürcem o zamana kadar 1 saatte emzirmeye çalışıcam düşmezse denicem saol canımBana dr dedi ki kaynamis ilitilmis 1 cay bardagi suya 1 cay kasigi seker emzirmelerden sonra 2 3 cay kasigiyla verilir
Aynen bnde alarm kuruyorum gece özellikleUyandırmak cok zor oluyor ama topugunu hafifçe sıkınca uyanıyordu ya da altını acınca uyanıyordu. Saat alarm kur mutlaka
Ahh yaaa neler yasamissiniz ama cok sukur gelsinde bi cani saolsun bebisin sizde insallah sonrasinda dusunursunuzİlk bebekte düşük, kürtaj oldu doğum kadar tuttu nerdeyse, sonradan enfeksiyon gelişti bende doktor doktor gezdim, yeniden hamile kalınca da bu bebek için gezdik tahlili vs derken bu sene bize çok masraf oldu. İstanbulda iyi bir doktora gideceksen en ucuz muayene 300 artı bir o kadar tahlil. Ben de gebelikte böbrek ultrasonu çektirdim 1500 tuttu mesela. Doğuma da 6 bin en az vericez şimdi. Bakalım bebeğe yaptırmak istiyorum inş doğsun da sağ sağlim.
Aynen canım olmasaydı tüp bebek için harcayacaktık, çok şükür kendi geldi miniğim canı sağolsunAhh yaaa neler yasamissiniz ama cok sukur gelsinde bi cani saolsun bebisin sizde insallah sonrasinda dusunursunuz
Bende İnşallah bu ay sonu kızımı kucagıma alır alarm kuranlar tayfasına katılırımAynen bnde alarm kuruyorum gece özellikle
2 saat araylaydı şimdi 1 saate kurdum
Bn 2 sene önce Anadolu özel sağlık sigortası yaptırdık ama doğumu 1 yıl sonra karşılıyordu7 bin liraydı 1200 civarında geri ödemesi oldu canım. Hamilelik döneminde yaptırdım. Öncesinde olsa daha avantajlı olacaktı. Bugün de nasılım diye aradı bizimle ilgilenen arkadaş, çocuk için sigorta düşünürseniz 1700 lira yıllık yapabiliriz dedi. Eşim yaptıralım diyor ama bakalım.
Aynen risk alıp dogum oncesi yaptirdik martta hamile kalmam gerekiyordu cok sukur oldu simdi o 1 hafta cikti bakalimSüper fiyatDoğum öncesi yaptirdigin ve yeni yıldan önce olduğu için avantajlı olmuş galiba. Bedavaya gelmiş resmen. 1 yıl geçerli oluyor dimi bu sigortalar? 1 hafta için kötü olur ya sor bakalım sen onu
Yaaaa evet bazi sigortalar ilk yil dogum teminati vermiyor 2.yila kabul ediyor her sigortadan tek tek teklif almak lazim ama 12 bin cokmus ya siz istanbuldaydaniz galiba dimi acaba ondan miBn 2 sene önce Anadolu özel sağlık sigortası yaptırdık ama doğumu 1 yıl sonra karşılıyordu
Baya da vermiştik geçmiş zaman
Ertesi sene tekrar yapalım dedik bn bi kaç işlem tahlil doopler yaptırdım diye bnm fiyatı 12.000 tek bnm bu fiyat e zaten bn gitsem onu harcıyorum ne kaldı dedik yaptırmadık bi daha
Sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah canımSelam kizlar.. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Sezeryanim ve sonrasi hakkinda pek yazmak istemiyorum. Cunku biraz sıkıntılıydi.
Zeynep kızım çok sükür saglikli doğdu.
Ama 2 gündür doyduğu halde ağliyor. Yani anlayamadim bi türlü elimiz ayağimaiza dolasiyor. Memede sakinlesiyor uyuyor.
Gaz icin 2-3 hafta sonra baslar diyor herkes.
Sigorta firmaları farklı farklı hastanelerle anlaşma yapabiliyor. Onu araştırıp karar vermek lazım. Ben de gelinimizin dogum yaptığı hastane ile anlaşma olsaydi oraya gitmek istiyordum aslında ama anlaşması yoktu. Sonra kızımın doktorunun şimdi gittiğim hastanede oldugunu öğrenince ya sigorta ya diğer hastane tercih edecektim, taksit imkanı da var diye bir de dr u tanıyorum diye sigortayı tercih ettim. Cok harcamissinjz ama sonu güzel olsun inşallah canımEşime o kadar dedim yaptıralım diye ama kapsamıyor doğumu, kötü hastanelerle anlaşması var vs vs bir türlü bahane buldu. İnan şu 1 senede hastanelere harcağım para 20 bin oldu cidden. Bebek Tedavi vs değil dümdüz muayene tahlil.
Erken değil mi Mervecim damla icin? Doktorun mu önerdi?Biz gaz damlası basladık bağırsak da düzenliyor. diye.
Evet İstanbul İlk sene öyle fiyat bn para boşa gitmesin diye memoriala hep gittim orayı da karşılıyordu dahiliye kalp damar rutin işlemleri yaptırdımYaaaa evet bazi sigortalar ilk yil dogum teminati vermiyor 2.yila kabul ediyor her sigortadan tek tek teklif almak lazim ama 12 bin cokmus ya siz istanbuldaydaniz galiba dimi acaba ondan mikayseride en iyi hastanenin oldugu paket 3.800 ikinci yani bizimki 3300 bi alti 2800 falandi
Sünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dedilerSağlıkla büyütün bebişinizi inşallah canımSen de bir an önce toparlarsin inşallah
Sigorta firmaları farklı farklı hastanelerle anlaşma yapabiliyor. Onu araştırıp karar vermek lazım. Ben de gelinimizin dogum yaptığı hastane ile anlaşma olsaydi oraya gitmek istiyordum aslında ama anlaşması yoktu. Sonra kızımın doktorunun şimdi gittiğim hastanede oldugunu öğrenince ya sigorta ya diğer hastane tercih edecektim, taksit imkanı da var diye bir de dr u tanıyorum diye sigortayı tercih ettim. Cok harcamissinjz ama sonu güzel olsun inşallah canımÇocuk için bi araştırırsın olmadi. Ben de bizim sigorta sünneti karsilamiyormus mesela karşılayan firma var mı onu bi arastiracagim.
Ben geçen bizim yetkiliye sormuştum eskiden vardı şimdi yok dedi. Siz ne zaman konusmustunuz?Sünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dediler
2018 di sanırım baya oldu yada önceBen geçen bizim yetkiliye sormuştum eskiden vardı şimdi yok dedi. Siz ne zaman konusmustunuz
Bizim pakette sünnette varSünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dediler
Senin 6 gün kalmış artık doğur istersen……..Bu akşam kasım kasım kasılıyorum hayırlısı
Demekki her yıl değişiyor bişeyler2018 di sanırım baya oldu yada önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?