2021 Aralık Anneleri

İlk bebekte düşük, kürtaj oldu doğum kadar tuttu nerdeyse, sonradan enfeksiyon gelişti bende doktor doktor gezdim, yeniden hamile kalınca da bu bebek için gezdik tahlili vs derken bu sene bize çok masraf oldu. İstanbulda iyi bir doktora gideceksen en ucuz muayene 300 artı bir o kadar tahlil. Ben de gebelikte böbrek ultrasonu çektirdim 1500 tuttu mesela. Doğuma da 6 bin en az vericez şimdi. Bakalım bebeğe yaptırmak istiyorum inş doğsun da sağ sağlim.

Valla iyi ki yaptırmışsın ben sırf doğuma vericem sigorta parasını şimdi. Ah bu kocalar laf dinlese zaten…….

Ahh yaaa neler yasamissiniz ama cok sukur gelsinde bi cani saolsun bebisin sizde insallah sonrasinda dusunursunuz

Bn 2 sene önce Anadolu özel sağlık sigortası yaptırdık ama doğumu 1 yıl sonra karşılıyordu
Baya da vermiştik geçmiş zaman
Ertesi sene tekrar yapalım dedik bn bi kaç işlem tahlil doopler yaptırdım diye bnm fiyatı 12.000 tek bnm bu fiyat e zaten bn gitsem onu harcıyorum ne kaldı dedik yaptırmadık bi daha

Aynen risk alıp dogum oncesi yaptirdik martta hamile kalmam gerekiyordu cok sukur oldu simdi o 1 hafta cikti bakalim o yuzden merak ediyorum acaba yaptiran arkadaslar kendi istekleriyle sezaryen secebiliyor mu diye bu hafta gideyim hastnye soracagim yinede zorunlu durumdamk kabul ediyor oyleysede doktorla konuscam zorunlu bise yaziversin bebek kanala yerlesmedi yada plesanta asagida gibi

Yaaaa evet bazi sigortalar ilk yil dogum teminati vermiyor 2.yila kabul ediyor her sigortadan tek tek teklif almak lazim ama 12 bin cokmus ya siz istanbuldaydaniz galiba dimi acaba ondan mi kayseride en iyi hastanenin oldugu paket 3.800 ikinci yani bizimki 3300 bi alti 2800 falandi

Sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah canım Sen de bir an önce toparlarsin inşallah
Sigorta firmaları farklı farklı hastanelerle anlaşma yapabiliyor. Onu araştırıp karar vermek lazım. Ben de gelinimizin dogum yaptığı hastane ile anlaşma olsaydi oraya gitmek istiyordum aslında ama anlaşması yoktu. Sonra kızımın doktorunun şimdi gittiğim hastanede oldugunu öğrenince ya sigorta ya diğer hastane tercih edecektim, taksit imkanı da var diye bir de dr u tanıyorum diye sigortayı tercih ettim. Cok harcamissinjz ama sonu güzel olsun inşallah canım Çocuk için bi araştırırsın olmadi. Ben de bizim sigorta sünneti karsilamiyormus mesela karşılayan firma var mı onu bi arastiracagim.

Evet İstanbul İlk sene öyle fiyat bn para boşa gitmesin diye memoriala hep gittim orayı da karşılıyordu dahiliye kalp damar rutin işlemleri yaptırdım ee memorial da heryerden var yani
Ertesi sene çok gitmişim diye bana o fiyat çekmişler eşim ve çocuk düşüj fiyattı
Ee bn girmedikten sonra niye o kadar para veriyorum dimi doğumu 2. Sene bnm de belli değildi ne zmn yapacağım çocuğu
Bu sene de doğumu SGK dan yaptık özel sigortaya vereceğimizi verdik gebelik boyunca

Sünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…