- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Ben olsaydı doğar doğmaz hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Demekki bazı firmalarda var , ben bunu bi araştırayımBizim pakette sünnette varama iste ben belki dogumu yetistiremeyecegim 17 araliga sunnet hic olmaz dogdugu gibi kes dermişim
İstanbulda sünnet olacak oğluşlar hastane ve doktorunu yazsın da bana da fikir olsun. Doğmamış çocuğun pipisinin derdine düştükDemekki her yıl değişiyor bişeylerSünnet çıktı bide başımıza kız kolaydı
İsterim tabi ama o istemiyor galibaSenin 6 gün kalmış artık doğur istersen……..
Annem de bana diyor bi kız doğurmayı beceremedin sünnetle uğraşıcaz şimdi diye eskiden tam tersini söylerlerdiİstanbulda sünnet olacak oğluşlar hastane ve doktorunu yazsın da bana da fikir olsun. Doğmamış çocuğun pipisinin derdine düştük
Merdiveni yan yan çıkmak bir de yer silme hareketi, en son ve en etkilisi memeyi sağmak. İstersen yap beybi hemen gelsin dersenİsterim tabi ama o istemiyor galiba
Bakalım güzel kasılmalar var inş spor yaptım diye değildir
Benim de kaynanam oğlan olunca burun kıvırdı, dedim şansa bak aşirete varsam oğlan isterdiAnnem de bana diyor bi kız doğurmayı beceremedin sünnetle uğraşıcaz şimdi diye eskiden tam tersini söylerlerdi
Bilmiyorum zorlamak da istemiyorum akışına bırakayım doktorum da yok bu haftasonuMerdiveni yan yan çıkmak bir de yer silme hareketi, en son ve en etkilisi memeyi sağmak. İstersen yap beybi hemen gelsin dersen
Ben 2 güne ananas ve ada çayı içmeye başlicam, hastanedeki ebe dedi. Bir de perine masajı ama onu yapamıyorum, yaptıramam da. Kesisiz doğum için çok faydalıymışBilmiyorum zorlamak da istemiyorum akışına bırakayım doktorum da yok bu haftasonu
Ay bende dogurmadim bu kız içeride çok mutlu herhalde hiç bir belirti de yokDogurmayan kaldimi benim gibidoğuranlara göz aydınlıklari diliyorum
Ay bende dogurmadim bu kız içeride çok mutlu herhalde hiç bir belirti de yok
Merhaba benim de Anadolu sigorta doğum teminatlı aynı şekilde..bu konuyu ben de merak ediyorum daha önce sigorta ile görüştüğümde fark etmiyor sezaryen de olsa normal de olsa kapsam dahilindedir dediler ama ben tam ikna olmadım. Bugün hastanede sezaryen ve spinal karşılanıyor, normal doğumda epidural anestezi olursa onu karşılamıyor dediler. Ama sanırım isteğe bağlı sezaryen karşılamasaydı onu da söylerlerdi diye düşündüm ama haftaya tekrar soracağım ben de bunu çok merak ediyorum. Dediğiniz gibi en kötü doktor mümkünse zorunlu sezaryen olduğunu yazabilir gibime geliyor. Sizin tam bir hafta kala bitecek olması kötü olmuş inşallah denk gelir ama tabi önce bebişin ve sizin sağlığınız önemliAynen risk alıp dogum oncesi yaptirdik martta hamile kalmam gerekiyordu cok sukur oldu simdi o 1 hafta cikti bakalimo yuzden merak ediyorum acaba yaptiran arkadaslar kendi istekleriyle sezaryen secebiliyor mu diye bu hafta gideyim hastnye soracagim yinede zorunlu durumdamk kabul ediyor oyleysede doktorla konuscam zorunlu bise yaziversin bebek kanala yerlesmedi yada plesanta asagida gibi
Sünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dediler
Ben olsaydı doğar doğmaz hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Demekki bazı firmalarda var , ben bunu bi araştırayım
Ananas hurma ben de tüketiyorum zaten çok severdim yeniden kavuşmuş gibi oldumBen 2 güne ananas ve ada çayı içmeye başlicam, hastanedeki ebe dedi. Bir de perine masajı ama onu yapamıyorum, yaptıramam da. Kesisiz doğum için çok faydalıymış
İçerde memnunlarsa çıktıklarında bize geçmişler olsunAy bende dogurmadim bu kız içeride çok mutlu herhalde hiç bir belirti de yok
Çok şükür çok sevindim gözünüz aydın inşallah kalanlar da bir an önce sağlıkla kavuşsun bebişlerine. 5 6 gün kankileriyle takılsın bakalım sosyal çocuk olacak demek kiEveeet kizlar biriken sayfalari okudum ve yeni haberlerle geldim
Bebitomun nefes problemi cok sukur normale dondu, artik hava vermiyorlar. Yarindan itibaren midedeki boru da cikiyor ve sagdigimiz anne sutleriyle beslenmeye baslayacak insallahSadece kaninda bi enfeksiyon cikmis onun icin antibiyotik baslanmis ve gozetim altinda verilmesi gerekiyormus. O sebeple 5-6 gun kankileriyle hastAnede kalacak minisim cok sukur bin sukur buna da
Simdi gelelim iki gunluk tecrubelerime
Hastane icin 1 paket depend yeterli oluyor, ben yanima uzun ped koymustum dependlerim bitince uzun ped kullandim (ic camasir koymayi unutmayin)
Sut icin 4 litre su iciyorsunuz surekli cise gitmeniz gerekiyor cunku sondadan sonra cisinizin geldigini pek anlamiyosunuz ama tuvalete oturunca siril siril yapiosunuz, sk sk klozete oturmayi ihmal etmeyin
Elektrikli guclu bi pompa ya alin ya kiralayin ama dogumdan hemen sonra mutlaka elinizin altinda olsun. Bebek cekse de ilk kanallari acamiyor o kadar guclu olmadigi icin. Sagip stokladikca sut artiyor (benim iki gunde iki katina cikti) hem de bebek emdiginde artik bos degil dolu cekebilmis oluyor.
Gecelik asiri rahat, popodan igne vs rahatca yapiliyor, kanama kontrolu ilk gun yapilirken rahatca acip bakabiliyorlar bide dk basi tuvalete gidince dependi yirtil atiosun etegini kaldiriosun pijama altiyla ugrasmiosun
Yaniniza mutlaka atistirmalik bisey alin, bizim hastanenin ara ogunleri ana ogunleri asiri fazla olmasina ragmen ben surekli ac oldugumu hissediyorum hemsireler de sut sebebiyle oldugunu soyledi. O yuzden ceviz kayisi badem gibi kemirmelik bisiler edindim
Simdilik bu kadar, bebitoma dualarinizi eksik etmeyin
Bide hemen dogurun ASIRI GUZEL BISEY BAKMAYA DOYAMIYOSUN, AAY RESMEN ICIMDEN CIKTI DEYIP DURUYOSUN
9 aydır bir fiil yatıyorum evde yemek bulaşık ve ortalık toplama dışında iş yapmadım. Top mop zıplayamam valla. Hurma yiyorum bi tek 3-4 gündür aklıma gelince. Buna rağmen normal gelirse bana helal olsunAnanas hurma ben de tüketiyorum zaten çok severdim yeniden kavuşmuş gibi oldum
Perine masajını ben de yapmam ya bunca zaman yürüyüşlerime sporuma dikkat ettim şimdi top egzersizi de yapıyorum yine de kesi atılacaksa onlara yazıklar olsun sezaryene girip bütün hazırlıklarım boşa giderse hem onlara hem bana yazıklar olsun
Hahaha gerçekten helal olsun o zaman bütün bu tezleri çürütmüş olacağız geriden gelenlere ışık oluruz9 aydır bir fiil yatıyorum evde yemek bulaşık ve ortalık toplama dışında iş yapmadım. Top mop zıplayamam valla. Hurma yiyorum bi tek 3-4 gündür aklıma gelince. Buna rağmen normal gelirse bana helal olsun
Delircem ya göğsüm tıkandı diye sut takviyesini de almamıstım bugün. Anam deliriyo çocuk doymuyo. Uzuun uzuuun emiyo ama yok. Peşine mama veriyoz.Ilk dogdugu andaki renginden cok farkliysa sarilastiysa belki cnm insallah yoktur tatlim sen sik beslemeye devam
Yenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum kiErken değil mi Mervecim damla icin? Doktorun mu önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?