2021 Aralık Anneleri

Bizim pakette sünnette var ama iste ben belki dogumu yetistiremeyecegim 17 araliga sunnet hic olmaz dogdugu gibi kes dermişim
Ben olsaydı doğar doğmaz hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Demekki bazı firmalarda var , ben bunu bi araştırayım

Merhaba benim de Anadolu sigorta doğum teminatlı aynı şekilde..bu konuyu ben de merak ediyorum daha önce sigorta ile görüştüğümde fark etmiyor sezaryen de olsa normal de olsa kapsam dahilindedir dediler ama ben tam ikna olmadım. Bugün hastanede sezaryen ve spinal karşılanıyor, normal doğumda epidural anestezi olursa onu karşılamıyor dediler. Ama sanırım isteğe bağlı sezaryen karşılamasaydı onu da söylerlerdi diye düşündüm ama haftaya tekrar soracağım ben de bunu çok merak ediyorum. Dediğiniz gibi en kötü doktor mümkünse zorunlu sezaryen olduğunu yazabilir gibime geliyor. Sizin tam bir hafta kala bitecek olması kötü olmuş inşallah denk gelir ama tabi önce bebişin ve sizin sağlığınız önemli
Sünnet hiçbirinde girmiyor sanırım hastalık değil iş ondan zamanımda oğlan için konuşmuştuk yok dediler

Ben olsaydı doğar doğmaz hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Demekki bazı firmalarda var , ben bunu bi araştırayım

Anadolu sigortada sünnet dahil ilk doğumdan sonra ilk 15 gün içinde yapılırsa demişlerdi sanırım. Ama bebek için değil annenin sigorta poliçesinde oluyor yani sanırım şimdi bebeğe yeni sigorta yaptırırsanız orada farklı olabilir.

Ben 2 güne ananas ve ada çayı içmeye başlicam, hastanedeki ebe dedi. Bir de perine masajı ama onu yapamıyorum, yaptıramam da. Kesisiz doğum için çok faydalıymış
Ananas hurma ben de tüketiyorum zaten çok severdim yeniden kavuşmuş gibi oldum
Perine masajını ben de yapmam ya bunca zaman yürüyüşlerime sporuma dikkat ettim şimdi top egzersizi de yapıyorum yine de kesi atılacaksa onlara yazıklar olsun sezaryene girip bütün hazırlıklarım boşa giderse hem onlara hem bana yazıklar olsun

Çok şükür çok sevindim gözünüz aydın inşallah kalanlar da bir an önce sağlıkla kavuşsun bebişlerine. 5 6 gün kankileriyle takılsın bakalım sosyal çocuk olacak demek ki öneriler deneyimler için de çok teşekkür ederiz

9 aydır bir fiil yatıyorum evde yemek bulaşık ve ortalık toplama dışında iş yapmadım. Top mop zıplayamam valla. Hurma yiyorum bi tek 3-4 gündür aklıma gelince. Buna rağmen normal gelirse bana helal olsun

9 aydır bir fiil yatıyorum evde yemek bulaşık ve ortalık toplama dışında iş yapmadım. Top mop zıplayamam valla. Hurma yiyorum bi tek 3-4 gündür aklıma gelince. Buna rağmen normal gelirse bana helal olsun
Hahaha gerçekten helal olsun o zaman bütün bu tezleri çürütmüş olacağız geriden gelenlere ışık oluruz

Ilk dogdugu andaki renginden cok farkliysa sarilastiysa belki cnm insallah yoktur tatlim sen sik beslemeye devam
Delircem ya göğsüm tıkandı diye sut takviyesini de almamıstım bugün. Anam deliriyo çocuk doymuyo. Uzuun uzuuun emiyo ama yok. Peşine mama veriyoz.

Erken değil mi Mervecim damla icin? Doktorun mu önerdi?
Yenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…