2021 Aralık Anneleri

Ben arada bi altımdan bi şey kaçacakmış gibi oluyorum
Dürtüyor gibi
Ama sanırım gaz sancım olunca oluyor

Neyse istiyorsan umarım sen doğuruyorsundur
Beybi seninki 3,5 kilo filan olmuştu di mi normal yani alttan baskı olması valla hem istiyorum hem istemiyorum. Doğum ve hamilelik arasına bi 10 gün eski halimi istiyorum

O zaman hafta ici sorunca haberleselim insallah

Bizim tamamlayici sigortanin kapsadiklarini paylasayim dedim sonrasi icin dusunen arkadaslar olursa fiyatta yaziyor bizim ki 3.300du 600u geri aldik..sünnet yazan kısmı bulamadim ama oda var paketimizde

Eklentiler

• Screenshot_20211204-204844_WhatsApp.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 51
Beybi seninki 3,5 kilo filan olmuştu di mi normal yani alttan baskı olması valla hem istiyorum hem istemiyorum. Doğum ve hamilelik arasına bi 10 gün eski halimi istiyorum
Yok daha yeni 3100 filan oldu
Kalırsa 3500 olur diye umuyorum
Ben de bak o evredeyim
Hem doğsun istiyorum hem geri dönüşü yok durduğu kadar dursun diyorum
Benim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Amaan neyse doğuracaksan haberin olur ya
Kazara doğuran duymadım ben

Benim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Cnm bnm ilk dogumda ne nişan geldi ne su. Sancı 5 dk ya düşünce bekleme derim.bn 5 dk ya düşünce gitmiştim. Bn gittiğimde 6cm acıklık vardı.

Kesinlikle tutturmam lazım altını alamıyorum tek basına yok mümkün değil yıkıyo ortalığı.
Bizimki de oyle yapiyordu hafif kizariklik vardi siyah kaka yaparken pisik olmus hemen sudocrem aldim suan iyi cok sukur yaaa hastanede ciyak ciyak kivraniyordu bebek hemsiresine soyluyorum pisiktenmi yok hissetmez diyor hissediyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…