- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bana mama denilmedi pazartesi bakılacak bakalımBirde doktor mama ver demedi ama ben cok az deniyorum yarim olcek seklinde onu bile bitiremiyor da gune iki ya da uc kez deniyrm icerse diye
Ben bugün çok tatsızım ama doğum belirtisi mi doğuramama mı bilemiyorumBen yine hiç doğuracak gibi değiliö sanırım
Ben arada bi altımdan bi şey kaçacakmış gibi oluyorumBen bugün çok tatsızım ama doğum belirtisi mi doğuramama mı bilemiyorum
Beybi seninki 3,5 kilo filan olmuştu di mi normal yani alttan baskı olmasıBen arada bi altımdan bi şey kaçacakmış gibi oluyorum
Dürtüyor gibi
Ama sanırım gaz sancım olunca oluyor
Neyse istiyorsan umarım sen doğuruyorsundur
Emzik hayat kurtarıyor. Oglumda meme reddi baslayinca (yani istahsizlik) ben cikarmistim ozmn anladimki hauat zehir oldu valla kizimda ins emzik hemen vercemDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
O zaman hafta ici sorunca haberleselim insallahMerhaba benim de Anadolu sigorta doğum teminatlı aynı şekilde..bu konuyu ben de merak ediyorum daha önce sigorta ile görüştüğümde fark etmiyor sezaryen de olsa normal de olsa kapsam dahilindedir dediler ama ben tam ikna olmadım. Bugün hastanede sezaryen ve spinal karşılanıyor, normal doğumda epidural anestezi olursa onu karşılamıyor dediler. Ama sanırım isteğe bağlı sezaryen karşılamasaydı onu da söylerlerdi diye düşündüm ama haftaya tekrar soracağım ben de bunu çok merak ediyorum. Dediğiniz gibi en kötü doktor mümkünse zorunlu sezaryen olduğunu yazabilir gibime geliyor. Sizin tam bir hafta kala bitecek olması kötü olmuş inşallah denk gelir ama tabi önce bebişin ve sizin sağlığınız
Evet ben cumartesi gideceğim siz daha önce öğrenirseniz bana da yazarsanız çok sevinirim. Cumartesi ben de öğrenince yazarım teyit etmiş olalımO zaman hafta ici sorunca haberleselim insallah
Eger oyleyse benim hergun nisan geliyor ama zerre sanci yokKızlar nişan beyaz renk olabilir mi? Nette olur yazıyor ama çok inandırıcı gelmedi
Hadi hayırlısı haber ver bize de canım. Bu arada herkeste nişan gelecek diye bir şey yokmuş. Sen sancını takip etBenim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Akıntıydı büyük ihtimalle yaEger oyleyse benim hergun nisan geliyor ama zerre sanci yok
Yok daha yeni 3100 filan olduBeybi seninki 3,5 kilo filan olmuştu di mi normal yani alttan baskı olmasıvalla hem istiyorum hem istemiyorum. Doğum ve hamilelik arasına bi 10 gün eski halimi istiyorum
Amaan neyse doğuracaksan haberin olur yaBenim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Cnm bnm ilk dogumda ne nişan geldi ne su. Sancı 5 dk ya düşünce bekleme derim.bn 5 dk ya düşünce gitmiştim. Bn gittiğimde 6cm acıklık vardı.Benim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Kesinlikle tutturmam lazım altını alamıyorum tek basına yok mümkün değil yıkıyo ortalığı.Emzik hayat kurtarıyor. Oglumda meme reddi baslayinca (yani istahsizlik) ben cikarmistim ozmn anladimki hauat zehir oldu valla kizimda ins emzik hemen vercem
Bana da demedi dr zaten de icmiyor ya boşver cnmBana mama denilmedi pazartesi bakılacak bakalım
Bizimki de oyle yapiyordu hafif kizariklik vardi siyah kaka yaparken pisik olmus hemen sudocrem aldim suan iyi cok sukur yaaa hastanede ciyak ciyak kivraniyordu bebek hemsiresine soyluyorum pisiktenmi yok hissetmez diyor hissediyor cnmKesinlikle tutturmam lazım altını alamıyorum tek basına yok mümkün değil yıkıyo ortalığı.
Devam ediyor valla doktora bir yazayım bakalım ne derHadi hayırlısı haber ver bize de canım. Bu arada herkeste nişan gelecek diye bir şey yokmuş. Sen sancını takip et
Uyanik kaldigi oluyor ama alt acmalardan sonra genelde cnm iyice aciliyor ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?