- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Yok yok şimdi tık yokKarninda sertlik ve toplanma varsa sancidir benim öyle oldu.
Benime evlatcıımı iyice bağladı banaDereotu sütü arttırıyormuş ancak koku yapıyormuş, bazı çocuklarda sırf bu sebepten meme reddi oluyormuş bilgin olsun.
B BitterCikilata ayy o nasıl insan be ameliyatlı insanın yanına gelip yardım etmeyi bırak yiyip içip gitmiş, uzak dur olabildiğince uzak
Bende incianin kremi var iyi geldi canım, bir dene istersenMeme ucu yarasina acil çözüm bulan var mi
Bende de lansinoh varBende incianin kremi var iyi geldi canım, bir dene istersen
Aynen öyle çok şükür ki her işimi kendim yapıyorum kimseye muhtaç değilimAmaaaan salla gitsin. Ederi kadar değeri olur öyle insanların. Vicdansızlarİyi yapıyorsun eşin de yanında yardımcı. Kimseye ihtiyacın yok evelallah
Empati mi o da neKeşke herkes empati yapabilse, ama maalesef
Bana da dereotu ile ilgili olanı emzirme danışmanı söylemişti eğitimde denenebilir, çocukta farklı bi etkisi olursa ısrarcı ol
Çok şükür düştü gibi ama baskı var karında bakalım bişeyler olacak ama ne zaman sağol canım.
Simdi nasılsın canım?
Senin ki dereotunu sevdi o zaman devamBenime evlatcıımı iyice bağladı bana
Dene bakalımEmpati mi o da ne
Valla herkes kendine yapar
Dereotu aldım bugün bakayım duruma yazarım
Aynen ölçüyorum sürekli inş sağ sağlim atlatırızİnşallah inşallah canım aman tansiyona çok dikkat et bende ondan korkuyorum sabah akşam ölçüyorum
Bende cok kotu haldeyim ilk agzina aldiginda kendimi oyle bi sıkıyorum ki krem hic bi ise yaramadi ayva cekirdegi yapacamMeme ucu yarasina acil çözüm bulan var mi
Ben de annemdeyim herseye kosuyordu ama nezle oldu Allahtan korona testi negatif cikti hasta diye bebege dokunmuyo iyiki ben toparladim da ilgilenebiliyorum.Hadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyir
Kim kız kaynanan mı ? Ay yuh ya lohusa kadından yemek yiyip üstüne toplamadan gitmek afedersin ziftün pekini yesinAhh ahh dediklerin o kadar doğru ki dün bnde ağladım eskiye ne aptalmışım dedim bunda kimseyi umursamıyorum artık herşey çocuklarım için gerisi boş
Dengesiz ve geri kafalı o kadar insan var ki
Dün mesela kendime yemek yapmışım eline bi tencere alıp gelmesi gereken oturdu şapır şapır yedi eline sağlık dedi kalktı hiç utanmadıişim var diyip kalktı gitti bulaşıkları bile mak koyum mu diye soruyor bn yaparım diyince gitti ee karnını doyurdu işi bitti hastaneye bile gelmiş yanıma açım diyor utanmasam kovacaktımda rüyamda kovdum ama içim rahatladı biraz
Allah görsün bn görmüyorum duymuyorum artık
Allah sifa versin insallah iyi olur annen de. Anneler sagolsun valla yemek fln yapiyir bize gece de yardimci oluyor bebise:)Ben de annemdeyim herseye kosuyordu ama nezle oldu Allahtan korona testi negatif cikti hasta diye bebege dokunmuyo iyiki ben toparladim da ilgilenebiliyorum.
Görmeyeyim ömrümce olanKim kız kaynanan mı ? Ay yuh ya lohusa kadından yemek yiyip üstüne toplamadan gitmek afedersin ziftün pekini yesin
Allah sifa versin insallah iyi olur annen de. Anneler sagolsun valla yemek fln yapiyir bize gece de yardimci oluyor bebise:)Ben de annemdeyim herseye kosuyordu ama nezle oldu Allahtan korona testi negatif cikti hasta diye bebege dokunmuyo iyiki ben toparladim da ilgilenebiliyorum.
Amin insallahAllah sifa versin insallah iyi olur annen de. Anneler sagolsun valla yemek fln yapiyir bize gece de yardimci oluyor bebise:)
Evet gorulmemesi gereken bi tipmisGörmeyeyim ömrümce olan
Aynen cok sukurAmin insallahvarligi bile yeter psikolojik olarak onun yaninda kendimi iyi hissediyorum
Sana da kızdım evet topla git dicektin ona, böyle yüzsüzlere öyle baş edilir ancak. Yüzsüz çok sinirlendimGörmeyeyim ömrümce olan
Aramıza hoşgeldinTabi ki her zamanki gibi kalbimden bile temiz bir nstyle eve yollanıyorum
Ay ben de peri masalı bu kadar hızlı mı bitti diyecektimYok kız adam bnle beraber çabalıyor Allah razı olsun
görmeyeyim ömrümce olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?