2021 Aralık Anneleri

Benime evlatcıımı iyice bağladı bana

Amaaaan salla gitsin. Ederi kadar değeri olur öyle insanların. Vicdansızlar İyi yapıyorsun eşin de yanında yardımcı. Kimseye ihtiyacın yok evelallah
Aynen öyle çok şükür ki her işimi kendim yapıyorum kimseye muhtaç değilim

Keşke herkes empati yapabilse, ama maalesef
Bana da dereotu ile ilgili olanı emzirme danışmanı söylemişti eğitimde denenebilir, çocukta farklı bi etkisi olursa ısrarcı ol
Empati mi o da ne
Valla herkes kendine yapar
Dereotu aldım bugün bakayım duruma yazarım

Hadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyir
Ben de annemdeyim herseye kosuyordu ama nezle oldu Allahtan korona testi negatif cikti hasta diye bebege dokunmuyo iyiki ben toparladim da ilgilenebiliyorum.

Kim kız kaynanan mı ? Ay yuh ya lohusa kadından yemek yiyip üstüne toplamadan gitmek afedersin ziftün pekini yesin

Ben de annemdeyim herseye kosuyordu ama nezle oldu Allahtan korona testi negatif cikti hasta diye bebege dokunmuyo iyiki ben toparladim da ilgilenebiliyorum.
Allah sifa versin insallah iyi olur annen de. Anneler sagolsun valla yemek fln yapiyir bize gece de yardimci oluyor bebise:)

Allah sifa versin insallah iyi olur annen de. Anneler sagolsun valla yemek fln yapiyir bize gece de yardimci oluyor bebise:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…