Hep uyuyo canim
Altini acinca uyaniyor mu bizimki en guzel oyle uyaniyor gunduz. Gece kendi agliyor uyaniyorHep uyuyo canim
Evet altini acinca uyaniyo gecede acikinca agliyo gece birz yoruyo beni emiyo gogsumde uyuyo yatrinca agliyo altina yapiyo sonra tekrar emiyo bi kac kez boyle devam ediyo geceleriAltini acinca uyaniyor mu bizimki en guzel oyle uyaniyor gunduz. Gece kendi agliyor uyaniyor
Bnmki gündüz de kendi uyanıyorAltini acinca uyaniyor mu bizimki en guzel oyle uyaniyor gunduz. Gece kendi agliyor uyaniyor
Dün bizim kontrolde doktorumuz verdi damla kullanabilirsiniz dedi günde 4 kez 10 damla ben düzenli vermicem çok sıkarsa kendini o zaman,süt içinde rezene çayı günde 2 kupa içmeye çalış baya faydası oldu banaYenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki
Goz beyazında sari yok bence yuzunde var vucutta da biraz olabilir cok anlamiyorum yarin nedicek bakalm insallah iyi der dr canim hepimizeBnmki gündüz de kendi uyanıyor
Anlamadım gitti bu işi
Yarın dr götürcem bakalım
Seninkinin göz beyazları sarı mı
Gayet iyi canim bizimki de oyle uyuyor diye korkuyoruz yaEvet altini acinca uyaniyo gecede acikinca agliyo gece birz yoruyo beni emiyo gogsumde uyuyo yatrinca agliyo altina yapiyo sonra tekrar emiyo bi kac kez boyle devam ediyo geceleri
Karninda sertlik ve toplanma varsa sancidir benim öyle oldu.Benim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Ahh ahh dediklerin o kadar doğru ki dün bnde ağladım eskiye ne aptalmışım dedim bunda kimseyi umursamıyorum artık herşey çocuklarım için gerisi boşİnsan bu dönemlerde özel ilgi beklerken bu şekilde olunca hayal kırıklığı yaşıyor, üzülüyor çok haklısın. Ve bu dönemler asla unutulmuyor yıllar geçse bile. Ama olan sana oluyor inan canım. O yüzden sen de bebeğine odaklan, içine dönmemeye çalış. Dün bir şarkı duydum aklıma neler geldi benim mesela. Yıllar önce salak salak kendimden geçene kadar ağlardım onu dinlerken. Ne yazık etmişim kendimeEvet üzülmen normal ama kahretme kendini. Üzüntüne odaklanma. Artık yalnız da değilsin hem kuzun var yanında. Hele eşinin ailesiymiş bilmem neymiş onları hiç takma kafana. İnsan zamanla eskisi kadar üzülmemeyi de öğreniyor inan. Sadece pişmanlık kalıyor kendine ettiklerin için..
Simdi nasılsın canım?
Yok cnm içmiyorumSut icin bir cay iciyor mussunuz var mi tavsiye kizlar?
Kim kiz o esin miAhh ahh dediklerin o kadar doğru ki dün bnde ağladım eskiye ne aptalmışım dedim bunda kimseyi umursamıyorum artık herşey çocuklarım için gerisi boş
Dengesiz ve geri kafalı o kadar insan var ki
Dün mesela kendime yemek yapmışım eline bi tencere alıp gelmesi gereken oturdu şapır şapır yedi eline sağlık dedi kalktı hiç utanmadıişim var diyip kalktı gitti bulaşıkları bile mak koyum mu diye soruyor bn yaparım diyince gitti ee karnını doyurdu işi bitti hastaneye bile gelmiş yanıma açım diyor utanmasam kovacaktımda rüzyamda kovdum ama içim rahatladı biraz
Allah görsün bn görmüyorum duymuyorum artık
Bnmkinin gözde var sarılık bakalım canımGoz beyazında sari yok bence yuzunde var vucutta da biraz olabilir cok anlamiyorum yarin nedicek bakalm insallah iyi der dr canim hepimize
Ben de rezene alsammi bilemedm humana almistim bir iki kez ondan iciom yeterli olur herhalde gaz ve sut icin karisim cayYok cnm içmiyorum
Tek rezene içiyorum gaz olmasın diye
Genelde 4 litre su komposto sıvı besleniyorum
Ben bol su, açık siyah çay, komposto, kefir içiyorum canım. Hurma, sütlaç yiyorum. Özel bir çaya ihtiyaç duymadım.Sut icin bir cay iciyor mussunuz var mi tavsiye kizlar?
Yok kız adam bnle beraber çabalıyor Allah razı olsunKim kiz o esin mi
Insallah artmamistir hicbirimizin de kendi gecer. Karinlari doyuyordur diye dusunuyorm sık beslemeye calisiyoruzBnmkinin gözde var sarılık bakalım canım
Süt ürünleri tüketiyon muBen bol su, açık siyah çay, komposto, kefir içiyorum canım. Hurma, sütlaç yiyorum. Özel bir çaya ihtiyaç duymadım.
Hurma ve kuru incir bende yiyorumBen bol su, açık siyah çay, komposto, kefir içiyorum canım. Hurma, sütlaç yiyorum. Özel bir çaya ihtiyaç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?