2021 Aralık Anneleri

Aklım herkeste düşmüşüm mememin derdine.

Çözemedim hala ya birden tıkanıyo ememiyo kriz, sıkıyom bi damla geliyo var sanıyom veriyom ememiyo kriz. Galiba benim sütüm çok 3lü 5li damla gelmesi lazım memeden. Sağı ememiyodu. Sıcak havluyla dıştan içe bastırarak masaj yaptım iki taraftan birden bastirarak dıştan içe biraz akıttım. Zaten tıkanık açılması anlaşılıyo. Emdi güzelce. Aralarda her fırsatta sağıyorum. Bu havlu işini sık sık yapacam.

Yazıyom aklıma geleni dağınık belki birinin isine yarar.

Yenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki
Dün bizim kontrolde doktorumuz verdi damla kullanabilirsiniz dedi günde 4 kez 10 damla ben düzenli vermicem çok sıkarsa kendini o zaman,süt içinde rezene çayı günde 2 kupa içmeye çalış baya faydası oldu bana

Ahh ahh dediklerin o kadar doğru ki dün bnde ağladım eskiye ne aptalmışım dedim bunda kimseyi umursamıyorum artık herşey çocuklarım için gerisi boş
Dengesiz ve geri kafalı o kadar insan var ki
Dün mesela kendime yemek yapmışım eline bi tencere alıp gelmesi gereken oturdu şapır şapır yedi eline sağlık dedi kalktı hiç utanmadı işim var diyip kalktı gitti bulaşıkları bile mak koyum mu diye soruyor bn yaparım diyince gitti ee karnını doyurdu işi bitti hastaneye bile gelmiş yanıma açım diyor utanmasam kovacaktımda rüyamda kovdum ama içim rahatladı biraz
Allah görsün bn görmüyorum duymuyorum artık

Kim kiz o esin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…