- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Nstde hiçbir şey yok ama çok canım acıyorAramıza hoşgeldin
Ay ben de peri masalı bu kadar hızlı mı bitti diyecektim
Canım o bana olmuştu bir kez 25 haftalık filandım doğuruyorum sandım, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bi baktır istersenNstde hiçbir şey yok ama çok canım acıyortam göbek deliğimin yanı karnım bıçak saplanır gibi acıyor kasılmam sancım yok ama öyle bir acıyor ki kendimi yerlere atacağım artık
Bıçak saplanmaları bende hep gazdırNstde hiçbir şey yok ama çok canım acıyortam göbek deliğimin yanı karnım bıçak saplanır gibi acıyor kasılmam sancım yok ama öyle bir acıyor ki kendimi yerlere atacağım artık
Hep en güzel gunlerimde beni uzduler ,yine aynılarını yaşıyorum . Ayakta kalmam lazım artık sebebim bambaşka ama kim kimi haksız yere inctip , kırıyorsa Allah hepsinin cezasını bu dünyada da kessin ..bunları yazarken bile ben ne halde yaziyorum burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan manevi destek olduk ,niye mi ? İyi insan olduğumuz için keşke herkes böyle olsa ama değil .İnsan bu dönemlerde özel ilgi beklerken bu şekilde olunca hayal kırıklığı yaşıyor, üzülüyor çok haklısın. Ve bu dönemler asla unutulmuyor yıllar geçse bile. Ama olan sana oluyor inan canım. O yüzden sen de bebeğine odaklan, içine dönmemeye çalış. Dün bir şarkı duydum aklıma neler geldi benim mesela. Yıllar önce salak salak kendimden geçene kadar ağlardım onu dinlerken. Ne yazık etmişim kendimeEvet üzülmen normal ama kahretme kendini. Üzüntüne odaklanma. Artık yalnız da değilsin hem kuzun var yanında. Hele eşinin ailesiymiş bilmem neymiş onları hiç takma kafana. İnsan zamanla eskisi kadar üzülmemeyi de öğreniyor inan. Sadece pişmanlık kalıyor kendine ettiklerin için..
Simdi nasılsın canım?
Hıncımı rüyamda alıyordumSana da kızdım evet topla git dicektin ona, böyle yüzsüzlere öyle baş edilir ancak. Yüzsüz çok sinirlendim
Haklısın keşke ben olsaydım derdim yıka da git yedin içtin kaçma diyeHıncımı rüyamda alıyordum
Ya düşünmeyene bn mi öğretcem
10 yılda yaptım muhabbetini çekmek istemiyorum
Sen üzülürsen bak sütün etkilenir bebeğini düşün herkesin imtihanı farklıHep en güzel gunlerimde beni uzduler ,yine aynılarını yaşıyorum . Ayakta kalmam lazım artık sebebim bambaşka ama kim kimi haksız yere inctip , kırıyorsa Allah hepsinin cezasını bu dünyada da kessin ..bunları yazarken bile ben ne halde yaziyorum burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan manevi destek olduk ,niye mi ? İyi insan olduğumuz için keşke herkes böyle olsa ama değil .
Çarşamba günü yeni tahlil yapıldı bir şey çıkmadıCanım o bana olmuştu bir kez 25 haftalık filandım doğuruyorum sandım, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bi baktır istersen
Gaz normal olarak çıkıyor valla sıkıştırmıyor sağolsunBıçak saplanmaları bende hep gazdır
Zamanı geldi zaten sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür düştü gibi ama baskı var karında bakalım bişeyler olacak ama ne zaman sağol canım
Sizi korkutmak gibi olmasın ama gelinimizin göğüs ucunu kopardı bizim minik canavarBende cok kotu haldeyim ilk agzina aldiginda kendimi oyle bi sıkıyorum ki krem hic bi ise yaramadi ayva cekirdegi yapacam
Ah kıyamam sanaHep en güzel gunlerimde beni uzduler ,yine aynılarını yaşıyorum . Ayakta kalmam lazım artık sebebim bambaşka ama kim kimi haksız yere inctip , kırıyorsa Allah hepsinin cezasını bu dünyada da kessin ..bunları yazarken bile ben ne halde yaziyorum burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan manevi destek olduk ,niye mi ? İyi insan olduğumuz için keşke herkes böyle olsa ama değil .
Sezeryan mi olacak canim hadi bakalimEveeet bu gece uyuyamayacak olan var mııı biz yarın kavuşuyoruz şuan ne hissetmem gerektiğine dair en ufak bir fikrim yokkk
Hayatım insanlar sen üzmelerine izin verirsen üzerlerHep en güzel gunlerimde beni uzduler ,yine aynılarını yaşıyorum . Ayakta kalmam lazım artık sebebim bambaşka ama kim kimi haksız yere inctip , kırıyorsa Allah hepsinin cezasını bu dünyada da kessin ..bunları yazarken bile ben ne halde yaziyorum burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan manevi destek olduk ,niye mi ? İyi insan olduğumuz için keşke herkes böyle olsa ama değil .
Bende isterdim belki ama artık bitti tuplerim bağlandıAy bir suru bebisim olsun istyrm bazen sirf o kavusma anini yasamak icin
Hayırlı olsunMerhaba kızlar. 7. günü olması dolayısıyla dün oğluşumuza hayatının 3 ayrı ilkini yaşattık.
İlki, saçını tamamen kesip ağırlığınca altın sadaka verdik. 1 g tuttu.
İkincisi henüz göbek bağı düşmedi ama biz banyosunu yaptırdık. Üstelik sadece eşimle ben yaptık bunu. Annemler perşembe günü döndüler yaşadıkları şehre.
Üçüncüsü oğluşumuzu sünnet ettirdik.
Yapılırken zorlandı, o da sadece sünnet yerine uyuşturucu iğne yapılırken zorlandı, gerisinde acı duymadı. Ama elleri ayakları tutulurken beklemekten çok sıkıldı ve ondan ötürü ağladı.
Uyuşturucunun etkisi geçince çok ağlayacak diye düşünüp eşimle kendimizi sabahlamaya programlamıştık ama inanılmayacak şekilde, oğlumuz sabaha kadar gık bile demeden mışıl mışıl uyudu.
Uyanınca da aynı şekilde, hâlâ ağlamadı.
Allah'ın emri, peygamberin sünneti olan şey nasıl zararlı olabilir ki diye düşünüyor insan. 7. günü sünnet ettirmek özellikle tavsiye edilmiş Peygamber efendimiz tarafından. Zaten bebeklerin yeni doğduklarında daha acı duyma yetenekleri gelişmemiş oluyormuş. O yüzden bebekken sünnet ettirmek doğruymuş. Ya da iyice büyükten sonra ettirmek lazım ya. Ama en güzeli ilk 10 gün. Bebek hiç acı duymuyor. Hâlâ inanamıyorum şahsen ben.
Oğlan anası olacaklara sesleniyorum, hiç çekinmeyin, bebiş 7 günlükken halledin gitsin. 7yi geçtiyseniz bile en azından 20 günü geçmeden yaptırın sünnetini. Şiddetle tavsiye edilir.
Ay ben de yarın sabah kavuşuyorumEveeet bu gece uyuyamayacak olan var mııı biz yarın kavuşuyoruz şuan ne hissetmem gerektiğine dair en ufak bir fikrim yokkk
Evet böbrek genişlemem vardı bebiş sıkıştırdığı için şuan böbreğim çok kötü bir haldeymiş doğum yakın olmasa katater takmam gerekirdi dedi doktor sezeryanla almayı uygun gördü haftamızda uygun diyeSezeryan mi olacak canim hadi bakalim
Maşallah baya erkenmiş gerçekten doktor kaçta gelin dedi sizeAy ben de yarın sabah kavuşuyorumheyecan, gerginlik, duygusallık hepsi var en erken benimki olacak galiba 7.30da güneş doğmadan bebem doğacak seninki ne zaman?
Hayirli saglikli kucagina al insallah cok heyecamliAy ben de yarın sabah kavuşuyorumheyecan, gerginlik, duygusallık hepsi var en erken benimki olacak galiba 7.30da güneş doğmadan bebem doğacak seninki ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?