- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Dün gece 2 saat ya uyudum ya uyumadım sabaha karşı uyudum inşallah geçerInsallah artmamistir hicbirimizin de kendi gecer. Karinlari doyuyordur diye dusunuyorm sık beslemeye calisiyoruz
Ben tuketmiyorum sut fln da:s yogurt yiyorum amaSüt ürünleri tüketiyon mu
Insallah cnm kim var yaninda annenmi?Dün gece 2 saat ya uyudum ya uyumadım sabaha karşı uyudum inşallah geçer
Yok cnm eşim oğlanInsallah cnm kim var yaninda annenmi?
Yok valla.. yoğurt gibi mayalı ürünler de süt yaparmış ama ben yiyemiyorum. Süt gaz yapar diye içmiyorum. Kefir ve sütlaç sadeceSüt ürünleri tüketiyon mu
Bnde hafta içi sütlaç yapayım tmmdır bnde ondan sebeb sordum gaz olur diyeYok valla.. yoğurt gibi mayalı ürünler de süt yaparmış ama ben yiyemiyorum. Süt gaz yapar diye içmiyorum. Kefir ve sütlaç sadece
Olur canım. Ben hamileyken de yoğurt yiyemiyorum diye çorbasını yapıp içiyordumBnde hafta içi sütlaç yapayım tmmdır bnde ondan sebeb sordum gaz olur diye
Yoğurt çorbası da olur demi
Hadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyirYok cnm eşim oğlan
Eşim işyerini açıp evde duruyor
Hastaneye gelip gittiler arada gelip gidiyorlar çok şükür iyiyim de umursamazlar da olmasa
Hayir canm korkmayin cok normal uyumalariGayet iyi canim bizimki de oyle uyuyor diye korkuyoruz ya18 saat falan uyurlarmis zaten
Dereotu sütü arttırıyormuş ancak koku yapıyormuş, bazı çocuklarda sırf bu sebepten meme reddi oluyormuş bilgin olsun.He bir de yediğim salata çorba gibi şeylere dereotu koyuyorum
Takviye verdi doktor onu kullanıyorum canım.Dün bizim kontrolde doktorumuz verdi damla kullanabilirsiniz dedi günde 4 kez 10 damla ben düzenli vermicem çok sıkarsa kendini o zaman,süt içinde rezene çayı günde 2 kupa içmeye çalış baya faydası oldu bana
solgar lesitin i tavsiye ederim . 4 yıl önce kızımda iki memedede bezeler oluştu .sağarak vs bi şekilde onları geçirdim ama beze olmamasına rağmen 25. gün mastit oldum .yine burda bi hemşire arkadaş tavsiye etmişti lesitini ilk gün sabah öğle akşam sonraki günler sabah akşam içtim .süt kanallarını açıyor . ayrıca süt ilk zamanlar çok koyu oluyor.onu sulandırıyor kısmen .ben çok çekmiştim tıkanıklardan kimde çekmesin diye yazıyorum .Aklım herkeste düşmüşüm mememin derdine.
Çözemedim hala ya birden tıkanıyo ememiyo kriz, sıkıyom bi damla geliyo var sanıyom veriyom ememiyo kriz. Galiba benim sütüm çok 3lü 5li damla gelmesi lazım memeden. Sağı ememiyodu. Sıcak havluyla dıştan içe bastırarak masaj yaptım iki taraftan birden bastirarak dıştan içe biraz akıttım. Zaten tıkanık açılması anlaşılıyo. Emdi güzelce. Aralarda her fırsatta sağıyorum. Bu havlu işini sık sık yapacam.
Yazıyom aklıma geleni dağınık belki birinin isine yarar.
Mesafem var hepDereotu sütü arttırıyormuş ancak koku yapıyormuş, bazı çocuklarda sırf bu sebepten meme reddi oluyormuş bilgin olsun.
B BitterCikilata ayy o nasıl insan be ameliyatlı insanın yanına gelip yardım etmeyi bırak yiyip içip gitmiş, uzak dur olabildiğince uzak
Oluyor oluyor çok şükürHadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyir
Keşke herkes empati yapabilse, ama maalesefMesafem var hep
görümce olunca mecbur geliyor
Emzirme danışmanı maydanoz için koku yapar dereotu süt yapar demişti Ama
Amaaaan salla gitsin. Ederi kadar değeri olur öyle insanların. VicdansızlarAhh ahh dediklerin o kadar doğru ki dün bnde ağladım eskiye ne aptalmışım dedim bunda kimseyi umursamıyorum artık herşey çocuklarım için gerisi boş
Dengesiz ve geri kafalı o kadar insan var ki
Dün mesela kendime yemek yapmışım eline bi tencere alıp gelmesi gereken oturdu şapır şapır yedi eline sağlık dedi kalktı hiç utanmadıişim var diyip kalktı gitti bulaşıkları bile mak koyum mu diye soruyor bn yaparım diyince gitti ee karnını doyurdu işi bitti hastaneye bile gelmiş yanıma açım diyor utanmasam kovacaktımda rüyamda kovdum ama içim rahatladı biraz
Allah görsün bn görmüyorum duymuyorum artık
Aldım sssolgar lesitin i tavsiye ederim . 4 yıl önce kızımda iki memedede bezeler oluştu .sağarak vs bi şekilde onları geçirdim ama beze olmamasına rağmen 25. gün mastit oldum .yine burda bi hemşire arkadaş tavsiye etmişti lesitini ilk gün sabah öğle akşam sonraki günler sabah akşam içtim .süt kanallarını açıyor . ayrıca süt ilk zamanlar çok koyu oluyor.onu sulandırıyor kısmen .ben çok çekmiştim tıkanıklardan kimde çekmesin diye yazıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?