2021 Aralık Anneleri

Yok valla.. yoğurt gibi mayalı ürünler de süt yaparmış ama ben yiyemiyorum. Süt gaz yapar diye içmiyorum. Kefir ve sütlaç sadece
Bnde hafta içi sütlaç yapayım tmmdır bnde ondan sebeb sordum gaz olur diye
Yoğurt çorbası da olur demi

Yok cnm eşim oğlan
Eşim işyerini açıp evde duruyor
Hastaneye gelip gittiler arada gelip gidiyorlar çok şükür iyiyim de umursamazlar da olmasa
Hadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyir

He bir de yediğim salata çorba gibi şeylere dereotu koyuyorum
Dereotu sütü arttırıyormuş ancak koku yapıyormuş, bazı çocuklarda sırf bu sebepten meme reddi oluyormuş bilgin olsun.

B BitterCikilata ayy o nasıl insan be ameliyatlı insanın yanına gelip yardım etmeyi bırak yiyip içip gitmiş, uzak dur olabildiğince uzak

Takviye verdi doktor onu kullanıyorum canım.

Faydalı bir bilgi okudum yabancı bir kaynaktan. İhtiyacı olanlarla paylaşmak isterim. Karnında çatlakları olan yeni anneler için. Bebişi emzirirken diğer göğsünüzden de süt geliyorsa veya sütünüz zaten bol bol gelmeye başlayınca deneyebilirsiniz. Annenin kendi sütü karındaki çatlakların tedavisinde çok etkiliymiş. Fazla akan sütü kırmızı mor çatlaklarınıza sürün üstünüzde kurusun her gün, sonra duşta yıkarsınız. Düzenli yapıldığında hem rengi çok daha hızlı açılıyormuş hem de anne sütü çatlağın derinliğini azaltacak şekilde tedavi ediyormuş düzenli sürüldüğünde. Bu sadece rengini açmak ve deriyi biraz daha hızlı iyileştirmek için. Kesinlikle iz kalmayacak gibi bir şey vadetmiyor. Ama doğumdan bir iki ay sonra süt oturunca ve bollaşınca denenebilir. (NOT: ilk başta gelen en değerli sarı kolostrum sütü ile yapmayın tabi ki o bebeğin bağışıklığı için çok gerekli). Link ingilizce https://www.google.com/amp/s/www.da...er-reveals-BREASTMILK-faded-stretchmarks.html

solgar lesitin i tavsiye ederim . 4 yıl önce kızımda iki memedede bezeler oluştu .sağarak vs bi şekilde onları geçirdim ama beze olmamasına rağmen 25. gün mastit oldum .yine burda bi hemşire arkadaş tavsiye etmişti lesitini ilk gün sabah öğle akşam sonraki günler sabah akşam içtim .süt kanallarını açıyor . ayrıca süt ilk zamanlar çok koyu oluyor.onu sulandırıyor kısmen .ben çok çekmiştim tıkanıklardan kimde çekmesin diye yazıyorum .

Mesafem var hep
görümce olunca mecbur geliyor
Emzirme danışmanı maydanoz için koku yapar dereotu süt yapar demişti Ama

Hadiya cnm esin nasil yardimci olabiliyor mu. Bizim annem kaliyor sagolsun biraz kalsn esim de dinleniyor birsey yapmiyir
Oluyor oluyor çok şükür gece alarm kuruyor birlikte kalkıyoruz evde getir götür az çıkartma onda

Mesafem var hep
görümce olunca mecbur geliyor
Emzirme danışmanı maydanoz için koku yapar dereotu süt yapar demişti Ama
Keşke herkes empati yapabilse, ama maalesef
Bana da dereotu ile ilgili olanı emzirme danışmanı söylemişti eğitimde denenebilir, çocukta farklı bi etkisi olursa ısrarcı olunmaz

Amaaaan salla gitsin. Ederi kadar değeri olur öyle insanların. Vicdansızlar İyi yapıyorsun eşin de yanında yardımcı. Kimseye ihtiyacın yok evelallah

Aldım ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…