2021 Aralık Anneleri

Maşallah baya erkenmiş gerçekten doktor kaçta gelin dedi size bana 7.45 de hastanede ol işlemlerini yap araya acil birşey girmezse ilk seni alırım dedi muhtemelen öğlene kadar doğmuş olur bebişim
Sabah 5te hastanede olun dediler. Şafak operasyonuna gider gibi doğuma gidicem ilk sırada ben varım neyse en azından çok fazla aç susuz kalmış olmam :))

Rabbim saglikla mis kokusunu duymayi nasip etsin cnm

Kızlar sizin bebeler bezlerini kaka ile dolduruyor mu. Benimki gazla az bişe cikariyo sürekli. Daha dolu dolu görmedim. Rengi sarı ve pütürlü.
Aynen bnmkide öyle azcık çıkarıyor sanırım mide küçük ya anca o kadar yiyip çıkarıyor

Hayırlı olsun
Saçını kim kesti ve basıl kesti bnde kesmeyi düşünüyorum da
Eşimin yıllardır kullandığı bir traş makinesi var, eşim onunla kesti. Ben de tuttum. Bebiş o kadar keyif aldı ki bu işlemden, uyurken başlamıştık, sanki ninni gibi geldi ve kesim bitene kadar gözünü bile açmadı . Üstelik çok hareket ettirdik yattığı yerde.

Sabah 5te hastanede olun dediler. Şafak operasyonuna gider gibi doğuma gidicem ilk sırada ben varım neyse en azından çok fazla aç susuz kalmış olmam :))
Ooo baya erkenmiş ya sizin doktorun acelesi var heralde

Hayirla kucagina al insallah senin kac milim buyumus bendede var genisleme

Hayirla kucagina al insallah senin kac milim buyumus bendede var genisleme
Amin inşallah sağolun doktorum bana hiç milim felan söylemedi sadece artık dahada sıkışacak yeri kalmamış çok kötü bir halde dedi

Ben kalkan almadim ama ayva cekirdegiyle jel yaptim krem suruyorum banamisin demiyo ya iki gun ara verip mamayla beslemeliyim ona da kiyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…