Aaa bu doğumla birlikte mi bağlandı tüpler radikal bir karar olmuşBende isterdim belki ama artık bitti tuplerim bağlandı
Sabah 5te hastanede olun dediler. Şafak operasyonuna gider gibi doğuma gidicemMaşallah baya erkenmiş gerçekten doktor kaçta gelin dedi sizebana 7.45 de hastanede ol işlemlerini yap araya acil birşey girmezse ilk seni alırım dedi muhtemelen öğlene kadar doğmuş olur bebişim
Amin canım inşallah,teşekkür ederimHayirli saglikli kucagina al insallah cok heyecamli
Hayır canım bekliyorum doktorum kasılmaları bekleyelim dedi hastaneye çağırmadı ama nişanım baya kahverengi oldu , lavaboya girdim az önce kalıp gibi (adette olur ya) çıktı içimden ay çok değişiktiCanım ne yaptın doğurdun mu?
Rabbim saglikla mis kokusunu duymayi nasip etsin cnmEvet böbrek genişlemem vardı bebiş sıkıştırdığı için şuan böbreğim çok kötü bir haldeymiş doğum yakın olmasa katater takmam gerekirdi dedi doktor sezeryanla almayı uygun gördü haftamızda uygun diye
Aynen bnmkide öyle azcık çıkarıyor sanırım mide küçük ya anca o kadar yiyip çıkarıyorKızlar sizin bebeler bezlerini kaka ile dolduruyor mu. Benimki gazla az bişe cikariyo sürekli. Daha dolu dolu görmedim. Rengi sarı ve pütürlü.
Ben kendimi hazır hissetmiyorum sankiEveeet bu gece uyuyamayacak olan var mııı biz yarın kavuşuyoruz şuan ne hissetmem gerektiğine dair en ufak bir fikrim yokkk
Eşimin yıllardır kullandığı bir traş makinesi var, eşim onunla kesti. Ben de tuttum. Bebiş o kadar keyif aldı ki bu işlemden, uyurken başlamıştık, sanki ninni gibi geldi ve kesim bitene kadar gözünü bile açmadıHayırlı olsun
Saçını kim kesti ve basıl kestibnde kesmeyi düşünüyorum da
Ooo baya erkenmiş ya sizin doktorun acelesi var heraldeSabah 5te hastanede olun dediler. Şafak operasyonuna gider gibi doğuma gidicemilk sırada ben varım neyse en azından çok fazla aç susuz kalmış olmam :))
Amiiin hepimize inşallahRabbim saglikla mis kokusunu duymayi nasip etsin cnm
Hayirla kucagina al insallahEvet böbrek genişlemem vardı bebiş sıkıştırdığı için şuan böbreğim çok kötü bir haldeymiş doğum yakın olmasa katater takmam gerekirdi dedi doktor sezeryanla almayı uygun gördü haftamızda uygun diye
O his biraz bende de var ne yalan söyliyeyim ne hissedeceğimi pek bilmiyorum çünküBen kendimi hazır hissetmiyorum sanki
Amin inşallah sağolun doktorum bana hiç milim felan söylemedi sadece artık dahada sıkışacak yeri kalmamış çok kötü bir halde dediHayirla kucagina al insallahsenin kac milim buyumus bendede var genisleme
Korku, heyecan, sevinç karışık duygular içindeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza.O his biraz bende de var ne yalan söyliyeyim ne hissedeceğimi pek bilmiyorum çünkü
Prof olduğu için müşterisi çok, zamanı kıymetliOoo baya erkenmiş ya sizin doktorun acelesi var heralde
Ben kalkan almadim ama ayva cekirdegiyle jel yaptim krem suruyorum banamisin demiyo ya iki gun ara verip mamayla beslemeliyim ona da kiyamiyorumZamanı geldi zaten sağlıkla gelsin inşallah
Sizi korkutmak gibi olmasın ama gelinimizin göğüs ucunu kopardı bizim minik canavarBaşlarda bazen ne kullansan yine yara oluyor. Ben de kizimi emzirecegim diye ödüm kopardı. Ayağım havada enzirirdim acıdan Kalkan iyi oluyor diyorlardi benim tecrübem yok ama.
Benimki de ayni sekilde bi kere dolu oldu onun disinda hep az az yapiyoKızlar sizin bebeler bezlerini kaka ile dolduruyor mu. Benimki gazla az bişe cikariyo sürekli. Daha dolu dolu görmedim. Rengi sarı ve pütürlü.
Amiin inşallahKorku, heyecan, sevinç karışık duygular içindeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza.
Rabbim kolay kurtarsin saglikla kucagina al insallahHayır canım bekliyorum doktorum kasılmaları bekleyelim dedi hastaneye çağırmadı ama nişanım baya kahverengi oldu , lavaboya girdim az önce kalıp gibi (adette olur ya) çıktı içimden ay çok değişikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?