Sen devlete mi gidiyon?Hayır canım bekliyorum doktorum kasılmaları bekleyelim dedi hastaneye çağırmadı ama nişanım baya kahverengi oldu , lavaboya girdim az önce kalıp gibi (adette olur ya) çıktı içimden ay çok değişikti
Yurt dışında mıydın sen aa. Doğurmadan salmazlar inş seni hadi hayırlı haberlerle dön.Burada devlet özel ayrımı yok
Cok sukur iyi canim guzel dusun hersey guzel gececek cnm benim 2. Di ama ilk gibi cok heyecanliydm bebisini gorunce dunyalar senin olcakAmin canım inşallah,teşekkür ederimsenin nasil gidiyor bebisle ? Sezeryan hakkında sonrasi için falan vereceğin tavsiyeler var mı?
Benimkinde az az yapiyor nerdeyse her bezde var ama az normalmidirBenimki de ayni sekilde bi kere dolu oldu onun disinda hep az az yapiyo
Idrarini yapiyosa bence korkmaya gerek yokBenimkinde az az yapiyor nerdeyse her bezde var ama az normalmidir
Gayet iyi yapiyor sukur cis. Insallah yarin kontrolumuz de guzel gecer saglik ocagndaIdrarini yapiyosa bence korkmaya gerek yok
Insalah.Gayet iyi yapiyor sukur cis. Insallah yarin kontrolumuz de guzel gecer saglik ocagnda
Bnm yumuşak yaSezeryan sonrasi karniniz nasil kizlar benim cok sert ve sis korse konusunu yarin siracagim doktora normal mi bukdr sert olmasi
Ben de kalanlardanim 17sine gün verdi doktorumYok olur mu yaaa yuzumuzu gulduruyosun demek istedim sadecesen uzulme senden sonraya ben dahil 5 6 kisi var en az mervenin para odülunu sana kaptirmiyoruz fikir babasi sen olsanda
Süt geliyo canım şükür rahatlamaya çalışıyoz. Ya tam havluyla masaj yaptım solu emzirdim. Sağa geçince tıkanmış hemen pompaya çektirdim. O ara benimki deliriyo kucakta tabii ayyyymerve senin gogsun nasil oldu rahatladimi birz sut geliyomu
Oy kiyamam insallah gecerde rahat rahat emer minikSüt geliyo canım şükür rahatlamaya çalışıyoz. Ya tam havluyla masaj yaptım solu emzirdim. Sağa geçince tıkanmış hemen pompaya çektirdim. O ara benimki deliriyo kucakta tabii ayyyy
Hahahaa açılmam varsa muhtemelen öyle olurYurt dışında mıydın sen aa. Doğurmadan salmazlar inş seni hadi hayırlı haberlerle dön.
Kasılmana ağrı eşlik ediyor mu canım?Birazdan hastenede olucam kasılmam çok sık değil ama nişanım geliyo hala
Evet gerçekten çok memnun kaldık hastanedenÖncelikle ne güzel hastaneymis duş felandikişler artık estetik dikiş oldugundan ekstra birşeye gerek oluyor galiba bunu anladım. Bana krem vermedi ama. Neyse salı günü kontrolde sorucam tekrar.
Hamile külodumu giydim dediğin gibi gayet rahatmışHic korkma canım zaten estetik dikiş olduğu için korkutucu bir görüntü olmuyor. Yüksek bel iç çamaşırı giy dikişe gelmesin onun dışında bişeye dikkat etmen gerekmez bence.
Hiiiiçbir şey yok. Gerçekten inanılmaz konforlu bişeymiş sezeryanAralık anneleri aralığın başında doğurdunuz bitti midaha bizler duruyoruz burda korkuyla endişeyle doğumumuzu bekliyoruz direk bebiş bakımına vs dönmüş konular doğal olarak. Allahım bizlere de nasip etsin bunları konuşabilmeyi ancak ben ve eminim diğer arkadaşlar da sezeryan deneyimlerinizi merak ediyoruz bize biraz ayrıntılı şekilde anlatır mısınız süreç nasıl gelişiyor acı ağrı hissediyor musunuz vs vs gibi teşekkürler şimdiden
Bana doktorum galactago damla verdi, günde 3 kez kayısı suyuna 1 ml damlat dedi. Bidee pregnacare’in brest-feeding verdi o da emziren anneler için çok güzel bi vitamin.Sut icin bir cay iciyor mussunuz var mi tavsiye kizlar?
Beybim hala hastanede, gözetim altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?