2021 Aralık Anneleri

Sen devlete mi gidiyon?

Amin canım inşallah,teşekkür ederim senin nasil gidiyor bebisle ? Sezeryan hakkında sonrasi için falan vereceğin tavsiyeler var mı?
Cok sukur iyi canim guzel dusun hersey guzel gececek cnm benim 2. Di ama ilk gibi cok heyecanliydm bebisini gorunce dunyalar senin olcak

Sezeryan sonrasi karniniz nasil kizlar benim cok sert ve sis korse konusunu yarin siracagim doktora normal mi bukdr sert olmasi

Öncelikle ne güzel hastaneymis duş felan dikişler artık estetik dikiş oldugundan ekstra birşeye gerek oluyor galiba bunu anladım. Bana krem vermedi ama. Neyse salı günü kontrolde sorucam tekrar.
Evet gerçekten çok memnun kaldık hastaneden Bana krem verdi doktorum iz icin, ismi contractubex. Sabah akşam onu sürmeye başladım 3.günden itibaren. Minimum 3 ay kullanacaksın dedi doktorum bey
Hic korkma canım zaten estetik dikiş olduğu için korkutucu bir görüntü olmuyor. Yüksek bel iç çamaşırı giy dikişe gelmesin onun dışında bişeye dikkat etmen gerekmez bence.
Hamile külodumu giydim dediğin gibi gayet rahatmış
Hiiiiçbir şey yok. Gerçekten inanılmaz konforlu bişeymiş sezeryan zorlandığım ve hissettiğim tek şey ameliyat sonrası ilk ayağa kalkıştı. Onun dışında mine ağrı ne sancı hiçbi şey hissetmedim benHiç korkmayın
Sut icin bir cay iciyor mussunuz var mi tavsiye kizlar?
Bana doktorum galactago damla verdi, günde 3 kez kayısı suyuna 1 ml damlat dedi. Bidee pregnacare’in brest-feeding verdi o da emziren anneler için çok güzel bi vitamin.
Beybim hala hastanede, gözetim altında iyiye doğru gidiyor çok şükür bin şükür. İlacının tamamlanmasını bekliyoruz, perşembe belli olacak çıkıp çıkamayacağı işte O güne kadar bol bol süt sağıp götürüyoruz hergün
Hala dualarınıza ihtiyacımız var
Ağlıyormuş hep, ortalığı yıkıyormuş bugün öyle dedi hemşire ablaları biraz üzüldüm keşke yanında olabilsem de sakinleştirebilsem diye içim gitti ama yapacak bişey yok. Bugünümüze şükürelden başka bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…