- 25 Mart 2021
- 1.382
- 1.673
- 83
Sorunsuz, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp eve geliriz inşallah canımCok sukur iyi canim guzel dusun hersey guzel gececek cnm benim 2. Di ama ilk gibi cok heyecanliydm bebisini gorunce dunyalar senin olcak
Nişan böyle sürekli gelen bir şey miBirazdan hastenede olucam kasılmam çok sık değil ama nişanım geliyo hala
Sütün geliyorsa vermesen iyi olur tabi ama çok acı veriyor kendimden de biliyorum. Bir süre sonra onlar emmeyi sen de emzirmeyi öğreniyorsun normale dönüyor. Siyah kısmın hepsini ağzına vermeye çalış alamaz diye düşünme.Ben kalkan almadim ama ayva cekirdegiyle jel yaptim krem suruyorum banamisin demiyo ya iki gun ara verip mamayla beslemeliyim ona da kiyamiyorum
Bir an önce başlar da sağ sağlim kolayca doğurursun inş canımHayır canım bekliyorum doktorum kasılmaları bekleyelim dedi hastaneye çağırmadı ama nişanım baya kahverengi oldu , lavaboya girdim az önce kalıp gibi (adette olur ya) çıktı içimden ay çok değişikti
Hayırlı olsunnnMerhaba kızlar. 7. günü olması dolayısıyla dün oğluşumuza hayatının 3 ayrı ilkini yaşattık.
İlki, saçını tamamen kesip ağırlığınca altın sadaka verdik. 1 g tuttu.
İkincisi henüz göbek bağı düşmedi ama biz banyosunu yaptırdık. Üstelik sadece eşimle ben yaptık bunu. Annemler perşembe günü döndüler yaşadıkları şehre.
Üçüncüsü oğluşumuzu sünnet ettirdik.
Yapılırken zorlandı, o da sadece sünnet yerine uyuşturucu iğne yapılırken zorlandı, gerisinde acı duymadı. Ama elleri ayakları tutulurken beklemekten çok sıkıldı ve ondan ötürü ağladı.
Uyuşturucunun etkisi geçince çok ağlayacak diye düşünüp eşimle kendimizi sabahlamaya programlamıştık ama inanılmayacak şekilde, oğlumuz sabaha kadar gık bile demeden mışıl mışıl uyudu.
Uyanınca da aynı şekilde, hâlâ ağlamadı.
Allah'ın emri, peygamberin sünneti olan şey nasıl zararlı olabilir ki diye düşünüyor insan. 7. günü sünnet ettirmek özellikle tavsiye edilmiş Peygamber efendimiz tarafından. Zaten bebeklerin yeni doğduklarında daha acı duyma yetenekleri gelişmemiş oluyormuş. O yüzden bebekken sünnet ettirmek doğruymuş. Ya da iyice büyükten sonra ettirmek lazım ya. Ama en güzeli ilk 10 gün. Bebek hiç acı duymuyor. Hâlâ inanamıyorum şahsen ben.
Oğlan anası olacaklara sesleniyorum, hiç çekinmeyin, bebiş 7 günlükken halledin gitsin. 7yi geçtiyseniz bile en azından 20 günü geçmeden yaptırın sünnetini. Şiddetle tavsiye edilir.
Ekstra ücret alıyorlar dimi onun için? Benim de aklımda daha doğrusu annem deyip duruyor ben güvenemiyorum bu tür işlemlere pek ama. Hastaneye soracağım unutmazsam. Yoksa sonra özellikle bunun için asla gitmem biliyorum.Bende isterdim belki ama artık bitti tuplerim bağlandı
Canim incir uyutmasini biliyor musun biliyorsan yapip sabahlari bi tane ye ustune de su ic belki yardimci olurDoğumdan sonra Hala büyük tuvaletimi yapamadım
Önerilerinizi bekliyorum
Kac cocugun var cnim?Bende isterdim belki ama artık bitti tuplerim bağlandı
Bol bol kayısı komposto ve proteinli beslen yapabildiğince hareket yani dolanma şeklindeDoğumdan sonra Hala büyük tuvaletimi yapamadım
Önerilerinizi bekliyorum
Insallah bi an once kavusursunuzEvet gerçekten çok memnun kaldık hastanedenBana krem verdi doktorum iz icin, ismi contractubex. Sabah akşam onu sürmeye başladım 3.günden itibaren. Minimum 3 ay kullanacaksın dedi doktorum bey
Hamile külodumu giydim dediğin gibi gayet rahatmış
Hiiiiçbir şey yok. Gerçekten inanılmaz konforlu bişeymiş sezeryanzorlandığım ve hissettiğim tek şey ameliyat sonrası ilk ayağa kalkıştı. Onun dışında mine ağrı ne sancı hiçbi şey hissetmedim ben Hiç korkmayın
Bana doktorum galactago damla verdi, günde 3 kez kayısı suyuna 1 ml damlat dedi. Bidee pregnacare’in brest-feeding verdi o da emziren anneler için çok güzel bi vitamin.
Beybim hala hastanede, gözetim altındaiyiye doğru gidiyor çok şükür bin şükür. İlacının tamamlanmasını bekliyoruz, perşembe belli olacak çıkıp çıkamayacağı işte O güne kadar bol bol süt sağıp götürüyoruz hergün
Hala dualarınıza ihtiyacımız var
Ağlıyormuş hep, ortalığı yıkıyormuş bugün öyle dedi hemşire ablaları biraz üzüldümkeşke yanında olabilsem de sakinleştirebilsem diye içim gitti ama yapacak bişey yok. Bugünümüze şükür elden başka bişey gelmiyor
Ama bu ne kızzzzTabi ki her zamanki gibi kalbimden bile temiz bir nstyle eve yollanıyorum
Ayy sen ne ara doğurdum kız kaçırmışım ben seni Allah analı babalı büyütsün inş Allah'ım damatlığını göstersin 2 oğlan anası olarak 2.de oğlan olacak ben de yaptırmayı düşünüyorum sünneti hayırlısı ile bi doğsunda inşMerhaba kızlar. 7. günü olması dolayısıyla dün oğluşumuza hayatının 3 ayrı ilkini yaşattık.
İlki, saçını tamamen kesip ağırlığınca altın sadaka verdik. 1 g tuttu.
İkincisi henüz göbek bağı düşmedi ama biz banyosunu yaptırdık. Üstelik sadece eşimle ben yaptık bunu. Annemler perşembe günü döndüler yaşadıkları şehre.
Üçüncüsü oğluşumuzu sünnet ettirdik.
Yapılırken zorlandı, o da sadece sünnet yerine uyuşturucu iğne yapılırken zorlandı, gerisinde acı duymadı. Ama elleri ayakları tutulurken beklemekten çok sıkıldı ve ondan ötürü ağladı.
Uyuşturucunun etkisi geçince çok ağlayacak diye düşünüp eşimle kendimizi sabahlamaya programlamıştık ama inanılmayacak şekilde, oğlumuz sabaha kadar gık bile demeden mışıl mışıl uyudu.
Uyanınca da aynı şekilde, hâlâ ağlamadı.
Allah'ın emri, peygamberin sünneti olan şey nasıl zararlı olabilir ki diye düşünüyor insan. 7. günü sünnet ettirmek özellikle tavsiye edilmiş Peygamber efendimiz tarafından. Zaten bebeklerin yeni doğduklarında daha acı duyma yetenekleri gelişmemiş oluyormuş. O yüzden bebekken sünnet ettirmek doğruymuş. Ya da iyice büyükten sonra ettirmek lazım ya. Ama en güzeli ilk 10 gün. Bebek hiç acı duymuyor. Hâlâ inanamıyorum şahsen ben.
Oğlan anası olacaklara sesleniyorum, hiç çekinmeyin, bebiş 7 günlükken halledin gitsin. 7yi geçtiyseniz bile en azından 20 günü geçmeden yaptırın sünnetini. Şiddetle tavsiye edilir.
Sağlıkla al kucağına inşallah canımEvet böbrek genişlemem vardı bebiş sıkıştırdığı için şuan böbreğim çok kötü bir haldeymiş doğum yakın olmasa katater takmam gerekirdi dedi doktor sezeryanla almayı uygun gördü haftamızda uygun diye
Benimki de oğlan ilkini doğduktan sonra ertesi gün yaptırmıştık şimdi azıcık beklesek mi diyorum sonradan bi kıyamama oldu çünküAyy sen ne ara doğurdum kız kaçırmışım ben seni Allah analı babalı büyütsün inş Allah'ım damatlığını göstersin 2 oğlan anası olarak 2.de oğlan olacak ben de yaptırmayı düşünüyorum sünneti hayırlısı ile bi doğsunda inş
Nefesimi kesiyor biraz ama açılmam yokmuş eve geldim. Genel bi adet sancım varKasılmana ağrı eşlik ediyor mu canım?
Öyleymiş doktor alttan muayene ederkende baya geldiNişan böyle sürekli gelen bir şey mi
9 yaş olacak aralarında canım ilk oğlumu 5 yaşında yaptırdık sünnet yok psikolojisi vırtı zırtı bu sefer ilk 6 ay da yaptıralım diyoruz siz özeldemi yaptırdınız devletdemiBenimki de oğlan ilkini doğduktan sonra ertesi gün yaptırmıştık şimdi azıcık beklesek mi diyorum sonradan bi kıyamama oldu çünküyaş farkları ne olacak oğlanların
Özelde yaptırmıştık ozaman yenidoğan sünneti diye sarılık falan olunca zor oldu küvezde yattı bakımını yapamadılar ben de diyorum bu sefer 1 ayı doldursak mı ya da 40 ı çıkınca kafamız karışık9 yaş olacak aralarında canım ilk oğlumu 5 yaşında yaptırdık sünnet yok psikolojisi vırtı zırtı bu sefer ilk 6 ay da yaptıralım diyoruz siz özeldemi yaptırdınız devletdemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?