2021 Aralık Anneleri

Ben kalkan almadim ama ayva cekirdegiyle jel yaptim krem suruyorum banamisin demiyo ya iki gun ara verip mamayla beslemeliyim ona da kiyamiyorum
Sütün geliyorsa vermesen iyi olur tabi ama çok acı veriyor kendimden de biliyorum. Bir süre sonra onlar emmeyi sen de emzirmeyi öğreniyorsun normale dönüyor. Siyah kısmın hepsini ağzına vermeye çalış alamaz diye düşünme.

Bir an önce başlar da sağ sağlim kolayca doğurursun inş canım

Hayırlı olsunnn Bu kesme işinden ben korkarım sanki bir yerini keseriz diye yapmak isterim ama. Masallah senin kuzu uslu olacak gibi Sünnet işini ben de bir an önce yaptırmak istiyorum bakalim insallah halledebiliriz.
Bende isterdim belki ama artık bitti tuplerim bağlandı
Ekstra ücret alıyorlar dimi onun için? Benim de aklımda daha doğrusu annem deyip duruyor ben güvenemiyorum bu tür işlemlere pek ama. Hastaneye soracağım unutmazsam. Yoksa sonra özellikle bunun için asla gitmem biliyorum.

Doğumdan sonra Hala büyük tuvaletimi yapamadım
Önerilerinizi bekliyorum
Bol bol kayısı komposto ve proteinli beslen yapabildiğince hareket yani dolanma şeklinde
Sakın ıkınma dikişler zarar görmesin

Insallah bi an once kavusursunuz

Ayy sen ne ara doğurdum kız kaçırmışım ben seni Allah analı babalı büyütsün inş Allah'ım damatlığını göstersin 2 oğlan anası olarak 2.de oğlan olacak ben de yaptırmayı düşünüyorum sünneti hayırlısı ile bi doğsunda inş

Sağlıkla al kucağına inşallah canım

Benimki de oğlan ilkini doğduktan sonra ertesi gün yaptırmıştık şimdi azıcık beklesek mi diyorum sonradan bi kıyamama oldu çünkü yaş farkları ne olacak oğlanların

Benimki de oğlan ilkini doğduktan sonra ertesi gün yaptırmıştık şimdi azıcık beklesek mi diyorum sonradan bi kıyamama oldu çünkü yaş farkları ne olacak oğlanların
9 yaş olacak aralarında canım ilk oğlumu 5 yaşında yaptırdık sünnet yok psikolojisi vırtı zırtı bu sefer ilk 6 ay da yaptıralım diyoruz siz özeldemi yaptırdınız devletdemi

9 yaş olacak aralarında canım ilk oğlumu 5 yaşında yaptırdık sünnet yok psikolojisi vırtı zırtı bu sefer ilk 6 ay da yaptıralım diyoruz siz özeldemi yaptırdınız devletdemi
Özelde yaptırmıştık ozaman yenidoğan sünneti diye sarılık falan olunca zor oldu küvezde yattı bakımını yapamadılar ben de diyorum bu sefer 1 ayı doldursak mı ya da 40 ı çıkınca kafamız karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…