2021 Aralık Anneleri

Moralim 0 kızlar açılmam yokmuş eve geldim , salıya ne kaldı ki ne zaman açılacak bu 41+2 oldum sizin saate göre…
Hani burda sezeryan seven doktor çok da orda da bayağı bi uzatiyorlar galiba normal gelsin diye Salı gününe kadar inşallah acilman da olur da kurtulursun

Hani burda sezeryan seven doktor çok da orda da bayağı bi uzatiyorlar galiba normal gelsin diye Salı gününe kadar inşallah acilman da olur da kurtulursun
Aynen öyle aslında iyi olan bu ama bebek o kadar büyüdü ki bence , çıkmayacak inşallah olur çok moralim bozuk günlerdir aktif olmaya çalışıyorum uykum var uyumuyorum

İnanın elimde olsa 10 gün daha beklesem istemem çünkü eşimle tekiz yardımcı olacak
İnş çok çok kolay olur da toparlanırsın hemen, ben de senin durumdayım annem gelecek ama yaşlı olduğundan manevi desteği olur sdc. Bir de bebek kanala girince ne gibi belirti oluyor? Bende 2 gündür makatta baskı var girmiş midir acaba

İnş çok çok kolay olur da toparlanırsın hemen, ben de senin durumdayım annem gelecek ama yaşlı olduğundan manevi desteği olur sdc.
Amin hepimizin inşallah
Sende mi yurtdisindasin , ben annemi cagirmadim bile çünkü 65 yaşında kadın kalp seker tansiyon var asla 15 saat yolu kaldiramaz

Amin hepimizin inşallah
Sende mi yurtdisindasin , ben annemi cagirmadim bile çünkü 65 yaşında kadın kalp seker tansiyon var asla 15 saat yolu kaldiramaz
Yok canım ben istanbuldayım annem memleketten geliyor, uçaktan korkuyordu çok, baya zorlanacak gelirken

Kız ne açması içini hazırla fırın yok mu yolla pişirsin ben öyle yapıyom

Ya inanın ben onu ayırt edemedim doktor 2 hafta önce kanala girmiş dedi ama genel olarak göbeğin göğüs hizasindan aşağı indiğini mide de bi rahatlama olduğu söyleniyor

Kız ne açması içini hazırla fırın yok mu yolla pişirsin ben öyle yapıyom
Daha önce de yapmistim güzel oluyor diye yine yapayım dedim de o zamanlar şeklimin böyle olmadığını unutmuşum Pide yaptırıyoruz arada da severim ben kendim biseyler yapmayı ama dediğim gibi zamanlama yanlış oldu Ama tövbe ettim. Eşime dedim uzunca bi zaman benden emek isteyen şeyler beklemeyin. Örnek, lahmacun, yaprak sarması gibi Pişirmeye yardım etti Allahtan bugün canımı sıkmadı, evi de temizledi

Ya inanın ben onu ayırt edemedim doktor 2 hafta önce kanala girmiş dedi ama genel olarak göbeğin göğüs hizasindan aşağı indiğini mide de bi rahatlama olduğu söyleniyor
Midemde rahatlama yok, karnım da inmedi gibi. Ayy normal doğumu beklemek cidden sabır işi ya

Ben de yapıyorum sana dediğime bakma duramıyorum aferin iyi yapmış yardım etsin sana tabi ki ama edince çene çekmiyorsan iyi benimki az iş yapsa benden çok yorulur…….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…