- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
E salı da gelmezse ne yapacaklar?Moralim 0 kızlar açılmam yokmuş eve geldim , salıya ne kaldı ki ne zaman açılacak bu 41+2 oldum sizin saate göre…
Suyu patlatma , vajinayla rahmin arasını ayırma, suni sancı vsE salı da gelmezse ne yapacaklar?
Hani burda sezeryan seven doktor çok da orda da bayağı bi uzatiyorlar galiba normal gelsin diyeMoralim 0 kızlar açılmam yokmuş eve geldim , salıya ne kaldı ki ne zaman açılacak bu 41+2 oldum sizin saate göre…
Nefesimi kesiyor biraz ama açılmam yokmuş eve geldim. Genel bi adet sancım var
Canım sen hangi ülkedesin, Avrupada mısın diye sorayım?Moralim 0 kızlar açılmam yokmuş eve geldim , salıya ne kaldı ki ne zaman açılacak bu 41+2 oldum sizin saate göre…
Sezaryen ihtimali hiç yok mu o ülkede? Tabi sen ister misin bilmiyorum amaSuyu patlatma , vajinayla rahmin arasını ayırma, suni sancı vs
Aynen öyle aslında iyi olan bu ama bebek o kadar büyüdü ki bence , çıkmayacakHani burda sezeryan seven doktor çok da orda da bayağı bi uzatiyorlar galiba normal gelsin diyeSalı gününe kadar inşallah acilman da olur da kurtulursun
İnanın elimde olsa 10 gün daha beklesem istemem çünkü eşimle tekiz yardımcı olacak kimse yokSezaryen ihtimali hiç yok mu o ülkede? Tabi sen ister misin bilmiyorum ama
KanadadayımCanım sen hangi ülkedesin, Avrupada mısın diye sorayım?
İnş çok çok kolay olur da toparlanırsın hemen, ben de senin durumdayım annem gelecek ama yaşlı olduğundan manevi desteği olur sdc. Bir de bebek kanala girince ne gibi belirti oluyor? Bende 2 gündür makatta baskı var girmiş midir acabaİnanın elimde olsa 10 gün daha beklesem istemem çünkü eşimle tekiz yardımcı olacak
Amin hepimizin inşallahİnş çok çok kolay olur da toparlanırsın hemen, ben de senin durumdayım annem gelecek ama yaşlı olduğundan manevi desteği olur sdc.
Yok canım ben istanbuldayım annem memleketten geliyor, uçaktan korkuyordu çok, baya zorlanacak gelirkenAmin hepimizin inşallah
Sende mi yurtdisindasin , ben annemi cagirmadim bile çünkü 65 yaşında kadın kalp seker tansiyon var asla 15 saat yolu kaldiramaz
Kız ne açması içini hazırla fırın yok mu yolla pişirsin ben öyle yapıyomAz kaldı ben doğuracaktım bugünKurabiye yerine lahmacun yapmaya kalktım Allahım annem görse bir daha yardıma gelmezdi herhalde, bu halimde lahmacun açıp yapıyorum diye Azcık iyi hissettim mi kendimi sapıtıyorum. Belimde hal kalmadı
Ya inanın ben onu ayırt edemedim doktor 2 hafta önce kanala girmiş dedi ama genel olarak göbeğin göğüs hizasindan aşağı indiğini mide de bi rahatlama olduğu söyleniyorİnş çok çok kolay olur da toparlanırsın hemen, ben de senin durumdayım annem gelecek ama yaşlı olduğundan manevi desteği olur sdc. Bir de bebek kanala girince ne gibi belirti oluyor? Bende 2 gündür makatta baskı var girmiş midir acaba
Allah kolaylık versin inşallah hemen binsin insin anlamasın bileYok canım ben istanbuldayım annem memleketten geliyor, uçaktan korkuyordu çok, baya zorlanacak gelirken
Daha önce de yapmistim güzel oluyor diye yine yapayım dedim de o zamanlar şeklimin böyle olmadığını unutmuşumKız ne açması içini hazırla fırın yok mu yolla pişirsin ben öyle yapıyom
Midemde rahatlama yok, karnım da inmedi gibi. Ayy normal doğumu beklemek cidden sabır işi yaYa inanın ben onu ayırt edemedim doktor 2 hafta önce kanala girmiş dedi ama genel olarak göbeğin göğüs hizasindan aşağı indiğini mide de bi rahatlama olduğu söyleniyor
Ben de yapıyorum sana dediğime bakma duramıyorumDaha önce de yapmistim güzel oluyor diye yine yapayım dedim de o zamanlar şeklimin böyle olmadığını unutmuşumPide yaptırıyoruz arada da severim ben kendim biseyler yapmayı ama dediğim gibi zamanlama yanlış oldu Ama tövbe ettim. Eşime dedim uzunca bi zaman benden emek isteyen şeyler beklemeyin. Örnek, lahmacun, yaprak sarması gibi Pişirmeye yardım etti Allahtan bugün canımı sıkmadı, evi de temizledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?