- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Sen en son ne zaman gitmiştin?Midemde rahatlama yok, karnım da inmedi gibi. Ayy normal doğumu beklemek cidden sabır işi ya
Benden güzel temizlik yapar hakkını yiyemem ama çok fazla takdir istiyor yoruluyorum benBen de yapıyorum sana dediğime bakma duramıyorumaferin iyi yapmış yardım etsin sana tabi ki ama edince çene çekmiyorsan iyi benimki az iş yapsa benden çok yorulur…….
Geçen pazartesi gittim canım yarın 1 hafta oluyor, Çarşambaya buldum kontrol randevusuSen en son ne zaman gitmiştin?
O hepsinde var beybi erkekler gazla çalışır bilmiyor musunBenden güzel temizlik yapar hakkını yiyemem ama çok fazla takdir istiyor yoruluyorum benBugün onun da dermanı kalmadı yazık yine kıyamadım Durduk yere demez de bi tartışma anında söyler şunu şunu yapıyorum yine beğenmiyorsun vs diye o zaman işte hersey kıymetsiz hale geliyor bende. Yoksa bana ağır iş yaptırmaz Allah var Sürekli takdir edilmek istiyor o da yorucu oluyor.
İyi bari son güne bulmuşsun. Benim de salı günü kontrol. Tarih verse de artık yolumuza baksakGeçen pazartesi gittim canım yarın 1 hafta oluyor, Çarşambaya buldum kontrol randevusu
Ay ben odunum o yönden birazO hepsinde var beybi erkekler gazla çalışır bilmiyor musunağam paşam şekere sarem ben seni dicen
Amin canım inş ikimizin de güzel geçer kontrolİyi bari son güne bulmuşsun. Benim de salı günü kontrol. Tarih verse de artık yolumuza baksakSenden de hayırlı haberler bekliyorum
Ay ben odunum o yönden birazValla yoruyor beni sürekli pışpışlamak Eşim dillidir ama bana yapmacık geliyor çok seviyorum falan deyip aradan 1 saat geçmeden saçma sapan bi tartışma çıkarınca. O yüzden iyice duygusuz oldum çıktım Sadece ona değil çocuklarım dışında kimseye öyle canım balım diyemiyorum ben ya. Kötü bisey aslında, biraz dilli olsam iyiydi
Ilık duşa gir Masaj yap canım. Bir de sıcak su torbası da biraz faydalı oluyor. Mastit çok fena bişey ben hamileyken de kızımda emzirirken de yaşadım sürekli. En faydalı olanlar bunlar çok geçmiş olsunAnneler bi yardim edin nolur ben mastit oldum.. bebem hic emmiyordu kayinvalidemin de emzirme baskisiyla sinirlerim alt usttu cok da sağmamıstim...bugun surekli sagiyorum ama sol gogsum resmen kitlelesti.. kaya gibi oldu ve artik agridan catlicam sirtima vuruyor..
Basina gelen varni bu durum ,? Ne yapmam gerekli nasil gecer sagmak disinda.
Peki seni emzirmeye alacaklar mı? Günde 2 kez emzirmeye geliyodu bizim hastanede antibiyotik tedavisi için yatan bebeklerin anneleri.Evet gerçekten çok memnun kaldık hastanedenBana krem verdi doktorum iz icin, ismi contractubex. Sabah akşam onu sürmeye başladım 3.günden itibaren. Minimum 3 ay kullanacaksın dedi doktorum bey
Hamile külodumu giydim dediğin gibi gayet rahatmış
Hiiiiçbir şey yok. Gerçekten inanılmaz konforlu bişeymiş sezeryanzorlandığım ve hissettiğim tek şey ameliyat sonrası ilk ayağa kalkıştı. Onun dışında mine ağrı ne sancı hiçbi şey hissetmedim ben Hiç korkmayın
Bana doktorum galactago damla verdi, günde 3 kez kayısı suyuna 1 ml damlat dedi. Bidee pregnacare’in brest-feeding verdi o da emziren anneler için çok güzel bi vitamin.
Beybim hala hastanede, gözetim altındaiyiye doğru gidiyor çok şükür bin şükür. İlacının tamamlanmasını bekliyoruz, perşembe belli olacak çıkıp çıkamayacağı işte O güne kadar bol bol süt sağıp götürüyoruz hergün
Hala dualarınıza ihtiyacımız var
Ağlıyormuş hep, ortalığı yıkıyormuş bugün öyle dedi hemşire ablaları biraz üzüldümkeşke yanında olabilsem de sakinleştirebilsem diye içim gitti ama yapacak bişey yok. Bugünümüze şükür elden başka bişey gelmiyor
Buhara tut dedi arkadaş. Mastite doğru gidiyom gibi ben de o kadar da uğaştığım halde. Işık hızında tıkanıyo ben anlamadım ya. Şimdi bi leğene kaynar su koyacam memeyi kenardan uzatıp ustüne tülbent gibi bi şey örtcem. Muslin koycam galiba.Anneler bi yardim edin nolur ben mastit oldum.. bebem hic emmiyordu kayinvalidemin de emzirme baskisiyla sinirlerim alt usttu cok da sağmamıstim...bugun surekli sagiyorum ama sol gogsum resmen kitlelesti.. kaya gibi oldu ve artik agridan catlicam sirtima vuruyor..
Basina gelen varni bu durum ,? Ne yapmam gerekli nasil gecer sagmak disinda.
Merhaba devlet nasıl iade etti acaba sigorta dan belge alıp nereye verdinizBizimde anadolu hayat bizde 3.300e yaptirdik gecen yil 17 aralikta ve badavaydi sonra o kadar artti ki cokta faydasini gordum icinde dogum teminati da var yani dogumu kapsiyor ama iste bizim dogum 24 aralik gorunuyorbu arada 600u devlet vergiden geri iade etti cok cok iyi oldu bende hastaneye bu hafta soracagim keyfi sezaryen istersek yine karsiliyor mu yoksa sadece zorunludami diye
İnciri deniyim denememistimCanim incir uyutmasini biliyor musun biliyorsan yapip sabahlari bi tane ye ustune de su ic belki yardimci olur
Valla ıkındım iki kez falan karnımı tutup yaaBol bol kayısı komposto ve proteinli beslen yapabildiğince hareket yani dolanma şeklinde
Sakın ıkınma dikişler zarar görmesin
İnşallaaahhInsallah bi an once kavusursunuz
Anne sürüyle beslemeye yeni başladılar, hergün yükseltiyorlar verdikleri oranı. Mesela dünden bugune 5cc den 10 cc ye yükseltmişler ama direkt ağzındaki borudan mideye gidiyorPeki seni emzirmeye alacaklar mı? Günde 2 kez emzirmeye geliyodu bizim hastanede antibiyotik tedavisi için yatan bebeklerin anneleri.
Benimki girdi, öncesinde beni kan tutuyor dayanamam vs diye nazlanıyordu şimdi iyiki girmişim diyorKızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Başladıysa zaten tamamdıe canım. Endişelenmeİnciri deniyim denememistim
Valla ıkındım iki kez falan karnımı tutup yaakayısı kompostosu içiyorum bi işe yaramadı ki
İnşallaaahh
Anne sürüyle beslemeye yeni başladılar, hergün yükseltiyorlar verdikleri oranı. Mesela dünden bugune 5cc den 10 cc ye yükseltmişler ama direkt ağzındaki borudan mideye gidiyorbiraz daha emme refleksi gelişsin sizin burda emzirmenizi isticez dedi ama ne zaman bilmiyorum.
Benimki girdi, öncesinde beni kan tutuyor dayanamam vs diye nazlanıyordu şimdi iyiki girmişim diyoranlata anlata bitiremiyor
Bende çok anlamamıştım dedim ya dışardan gören daha iyi anlıyor her gün gördüğümüz içinMidemde rahatlama yok, karnım da inmedi gibi. Ayy normal doğumu beklemek cidden sabır işi ya
Ahh bu ben adam bazen çocuğu sevmemi kıskanır bana böyle yspmıyon diyeİyi bari son güne bulmuşsun. Benim de salı günü kontrol. Tarih verse de artık yolumuza baksakSenden de hayırlı haberler bekliyorum
Ay ben odunum o yönden birazValla yoruyor beni sürekli pışpışlamak Eşim dillidir ama bana yapmacık geliyor çok seviyorum falan deyip aradan 1 saat geçmeden saçma sapan bi tartışma çıkarınca. O yüzden iyice duygusuz oldum çıktım Sadece ona değil çocuklarım dışında kimseye öyle canım balım diyemiyorum ben ya. Kötü bisey aslında, biraz dilli olsam iyiydi
Benimki benle refakatçi kalmaya bile cesareti yok kaldı ki ameliyathaneye girecekKızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Bence çok sorun etmeyin ben yurtdışındayım ingilizce sıkıntısı var diye yanımda istiyorum yoksa siz hemşirelerinize güvenin inanın Rabbimizden başka yardım edecek yok bize , erkekler böyle şeylerden çok hoşlanmıyorKızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Girmedi kan tutuyor diyeKızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Amin çok sağolunSağlıkla al kucağına inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?