2021 Aralık Anneleri

Ben de yapıyorum sana dediğime bakma duramıyorum aferin iyi yapmış yardım etsin sana tabi ki ama edince çene çekmiyorsan iyi benimki az iş yapsa benden çok yorulur…….
Benden güzel temizlik yapar hakkını yiyemem ama çok fazla takdir istiyor yoruluyorum ben Bugün onun da dermanı kalmadı yazık yine kıyamadım Durduk yere demez de bi tartışma anında söyler şunu şunu yapıyorum yine beğenmiyorsun vs diye o zaman işte hersey kıymetsiz hale geliyor bende. Yoksa bana ağır iş yaptırmaz Allah var Sürekli takdir edilmek istiyor o da yorucu oluyor.

O hepsinde var beybi erkekler gazla çalışır bilmiyor musun ağam paşam şekere sarem ben seni dicen

Geçen pazartesi gittim canım yarın 1 hafta oluyor, Çarşambaya buldum kontrol randevusu
İyi bari son güne bulmuşsun. Benim de salı günü kontrol. Tarih verse de artık yolumuza baksak Senden de hayırlı haberler bekliyorum
O hepsinde var beybi erkekler gazla çalışır bilmiyor musun ağam paşam şekere sarem ben seni dicen
Ay ben odunum o yönden biraz Valla yoruyor beni sürekli pışpışlamak Eşim dillidir ama bana yapmacık geliyor çok seviyorum falan deyip aradan 1 saat geçmeden saçma sapan bi tartışma çıkarınca. O yüzden iyice duygusuz oldum çıktım Sadece ona değil çocuklarım dışında kimseye öyle canım balım diyemiyorum ben ya. Kötü bisey aslında, biraz dilli olsam iyiydi

Amin canım inş ikimizin de güzel geçer kontrol Yeminle kocalar aynıymış çok yapmacık öyle dilde sevgiyi kaale almıyorum ben, görmem lazım, icraaat lazımmm

Anneler bi yardim edin nolur ben mastit oldum.. bebem hic emmiyordu kayinvalidemin de emzirme baskisiyla sinirlerim alt usttu cok da sağmamıstim...bugun surekli sagiyorum ama sol gogsum resmen kitlelesti.. kaya gibi oldu ve artik agridan catlicam sirtima vuruyor..
Basina gelen varni bu durum ,? Ne yapmam gerekli nasil gecer sagmak disinda.

Ilık duşa gir Masaj yap canım. Bir de sıcak su torbası da biraz faydalı oluyor. Mastit çok fena bişey ben hamileyken de kızımda emzirirken de yaşadım sürekli. En faydalı olanlar bunlar çok geçmiş olsun

Peki seni emzirmeye alacaklar mı? Günde 2 kez emzirmeye geliyodu bizim hastanede antibiyotik tedavisi için yatan bebeklerin anneleri.

Buhara tut dedi arkadaş. Mastite doğru gidiyom gibi ben de o kadar da uğaştığım halde. Işık hızında tıkanıyo ben anlamadım ya. Şimdi bi leğene kaynar su koyacam memeyi kenardan uzatıp ustüne tülbent gibi bi şey örtcem. Muslin koycam galiba.

Merhaba devlet nasıl iade etti acaba sigorta dan belge alıp nereye verdiniz
Eşim memur nereye vereceğiz çok teşekkürler

Canim incir uyutmasini biliyor musun biliyorsan yapip sabahlari bi tane ye ustune de su ic belki yardimci olur
İnciri deniyim denememistim
Bol bol kayısı komposto ve proteinli beslen yapabildiğince hareket yani dolanma şeklinde
Sakın ıkınma dikişler zarar görmesin
Valla ıkındım iki kez falan karnımı tutup yaa kayısı kompostosu içiyorum bi işe yaramadı ki
Insallah bi an once kavusursunuz
İnşallaaahh
Peki seni emzirmeye alacaklar mı? Günde 2 kez emzirmeye geliyodu bizim hastanede antibiyotik tedavisi için yatan bebeklerin anneleri.
Anne sürüyle beslemeye yeni başladılar, hergün yükseltiyorlar verdikleri oranı. Mesela dünden bugune 5cc den 10 cc ye yükseltmişler ama direkt ağzındaki borudan mideye gidiyor biraz daha emme refleksi gelişsin sizin burda emzirmenizi isticez dedi ama ne zaman bilmiyorum.
Kızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Benimki girdi, öncesinde beni kan tutuyor dayanamam vs diye nazlanıyordu şimdi iyiki girmişim diyor anlata anlata bitiremiyor

Başladıysa zaten tamamdıe canım. Endişelenme

Midemde rahatlama yok, karnım da inmedi gibi. Ayy normal doğumu beklemek cidden sabır işi ya
Bende çok anlamamıştım dedim ya dışardan gören daha iyi anlıyor her gün gördüğümüz için ama artık böyle tam sonlara doğru sizde farkediyorsunuz bebek toparlanınca baya altta kalıyor çünkü. Hahaha kıdemimle söylüyorum vallahi ölümcül hele bu iki gündür o kadar ağrım sancım var ki resmen adet gibiyim ; bugünde nişanım resmen adet gibi uyumuştum uyandım namaza durdum bi geldi hissettim baya gelmiş ped taktım 1 numara

Ahh bu ben adam bazen çocuğu sevmemi kıskanır bana böyle yspmıyon diye

Kızlar sezeryan doğuma eşi giren oldu mu yanınızda? Ben çok istiyorum ama eşim girmek istemiyor günlerdir bunun için tartışıyoruz çok üzülmeye başladım
Benimki benle refakatçi kalmaya bile cesareti yok kaldı ki ameliyathaneye girecek Erkek olmak ne kolay, bütün sıkıntıları biz kadınlar çekiyoruz, bir kaç gündür bunu düşünüyorum

Bence çok sorun etmeyin ben yurtdışındayım ingilizce sıkıntısı var diye yanımda istiyorum yoksa siz hemşirelerinize güvenin inanın Rabbimizden başka yardım edecek yok bize , erkekler böyle şeylerden çok hoşlanmıyor

Girmedi kan tutuyor diye
Tırsıyor mu o doğum yapmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…