2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya nişanı benim gibi gelen var mı ? Afedersiniz lavaboda adet zamanı gibi geliyo parça parça ve kahverengi

Merhaba devlet nasıl iade etti acaba sigorta dan belge alıp nereye verdiniz
Eşim memur nereye vereceğiz çok teşekkürler
Benimde esim memur calistigi kurumda muhasebeciye yani mutemete verdi..odedigimiz ayın vergi diliminde orani kacsa yuzdelik olarak o kadar geri iade aldik

Aynı durumdayız ve korona testimiz pozitif çıktı .yurtdışındayız ve doğum sonrası yardım için kimse gelemedi pandemiden dolayı
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm umarım bir an önce iyileşirsiniz

Rabbim bi sancıda kurtarsın inşallah sakin kalın çok güzel bir şeye kavuşacaksınızzz aramızda 1 gün olacak Allah’ın izniyle , Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Hadi kolayca saglikla gelsin bebis insallah canim

Maşallah siz erkencisiniz. Biz de 1 saate hastanede olacağız.

Evet doğum ücreti +500 tl ödedik,ben hap spiral iğne bunları kullanamıyorum eşime de pek guvenemeyince benimki yaşımdan dolayı doğum için olmasaydı bende asla yaptirmazdim.Dusun bence çünkü benim hamileligim sürekli korkuyla geçti.

Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ya nişanı benim gibi gelen var mı ? Afedersiniz lavaboda adet zamanı gibi geliyo parça parça ve kahverengi
Canım topikte çoğu kişi sezaryen oldu, bir de senin kadar günü ileri olan yok. Türkiyede en fazla 41 i bekliyorlar zaten. O yüzden senin farklı olabilir nişan vs belirtiler

Canım topikte çoğu kişi sezaryen oldu, bir de senin kadar günü ileri olan yok. Türkiyede en fazla 41 i bekliyorlar zaten. O yüzden senin farklı olabilir nişan vs belirtiler
Evet ya neden öyle oldu cidden bu ay normal doğuran olmadı şimdi tekrar oldu da tam tarif edilen gibi sümüksü şeffafa karışık kahverengi belki işine yarayan olur. 1 gün kaldı benimde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…