Biz de bir saattir ayaktayizSaat 12den beri ayaktayiz
Aynı durumdayızMoralim 0 kızlar açılmam yokmuş eve geldim , salıya ne kaldı ki ne zaman açılacak bu 41+2 oldum sizin saate göre…
Benimde esim memur calistigi kurumda muhasebeciye yani mutemete verdi..odedigimiz ayın vergi diliminde orani kacsa yuzdelik olarak o kadar geri iade aldikMerhaba devlet nasıl iade etti acaba sigorta dan belge alıp nereye verdiniz
Eşim memur nereye vereceğiz çok teşekkürler
Allah yardımcınız olsunAynı durumdayızve korona testimiz pozitif çıktı .yurtdışındayız ve doğum sonrası yardım için kimse gelemedi pandemiden dolayı
Rabbim bi sancıda kurtarsın inşallahGünaydın kizceler. Biz hastaneye gelip yatisimizi yaptık doğum saatini bekliyoruz 7.30 gibi alacaklar nasipse. Heyecan, korku, gerginlik hepsi varbugün doğum yapacak diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı bekliyoruz
Hadi kolayca saglikla gelsin bebis insallah canimGünaydın kizceler. Biz hastaneye gelip yatisimizi yaptık doğum saatini bekliyoruz 7.30 gibi alacaklar nasipse. Heyecan, korku, gerginlik hepsi varbugün doğum yapacak diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı bekliyoruz
Maşallah siz erkencisiniz. Biz de 1 saate hastanede olacağız.Günaydın kizceler. Biz hastaneye gelip yatisimizi yaptık doğum saatini bekliyoruz 7.30 gibi alacaklar nasipse. Heyecan, korku, gerginlik hepsi varbugün doğum yapacak diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı bekliyoruz
Ouy siz de miiiMaşallah siz erkencisiniz. Biz de 1 saate hastanede olacağız.
3 oldu yaşım da 40 ayrıca yüksek riskli gebelik oluyor düşük yapıyorum sürekli o yüzden doğumla beraber baglattimKac cocugun var cnim?
Amin inşallah teşekkür ederizOuy siz de miiinasıl heyecanlandım yaa maşallah size de Rabbim kolay doğum nasip etsin
Evet doğum ücreti +500 tl ödedik,ben hap spiral iğne bunları kullanamıyorum eşime de pek guvenemeyince benimki yaşımdan dolayı doğum için olmasaydı bende asla yaptirmazdim.Dusun bence çünkü benim hamileligim sürekli korkuyla geçti.Hayırlı olsunnnBu kesme işinden ben korkarım sanki bir yerini keseriz diye yapmak isterim ama. Masallah senin kuzu uslu olacak gibi Sünnet işini ben de bir an önce yaptırmak istiyorum bakalim insallah halledebiliriz.
Ekstra ücret alıyorlar dimi onun için? Benim de aklımda daha doğrusu annem deyip duruyor ben güvenemiyorum bu tür işlemlere pek ama. Hastaneye soracağım unutmazsam. Yoksa sonra özellikle bunun için asla gitmem biliyorum.
Sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kizceler. Biz hastaneye gelip yatisimizi yaptık doğum saatini bekliyoruz 7.30 gibi alacaklar nasipse. Heyecan, korku, gerginlik hepsi varbugün doğum yapacak diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı bekliyoruz
Beybi bizim hastane alıyor mu ki doğuma eşi? Normale bile alamayız dediler ben sordumGirmedi kan tutuyor diye
Tırsıyor mu o doğum yapmıcak
Canım topikte çoğu kişi sezaryen oldu, bir de senin kadar günü ileri olan yok. Türkiyede en fazla 41 i bekliyorlar zaten. O yüzden senin farklı olabilir nişan vs belirtilerKızlar ya nişanı benim gibi gelen var mı ? Afedersiniz lavaboda adet zamanı gibi geliyo parça parça ve kahverengi
Sormadım girmem diyinceBeybi bizim hastane alıyor mu ki doğuma eşi? Normale bile alamayız dediler ben sordum
Evet ya neden öyle oldu cidden bu ay normal doğuran olmadıCanım topikte çoğu kişi sezaryen oldu, bir de senin kadar günü ileri olan yok. Türkiyede en fazla 41 i bekliyorlar zaten. O yüzden senin farklı olabilir nişan vs belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?