- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Valla bende öyle bedavadan baba oluyorsun dedim artık en sonBenimki benle refakatçi kalmaya bile cesareti yok kaldı ki ameliyathaneye girecekErkek olmak ne kolay, bütün sıkıntıları biz kadınlar çekiyoruz, bir kaç gündür bunu düşünüyorum
Doğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahaneBence çok sorun etmeyin ben yurtdışındayım ingilizce sıkıntısı var diye yanımda istiyorum yoksa siz hemşirelerinize güvenin inanın Rabbimizden başka yardım edecek yok bize , erkekler böyle şeylerden çok hoşlanmıyor
Başka bahaneler ileri sürüyor benimkiGirmedi kan tutuyor diye
Tırsıyor mu o doğum yapmıcak
Alsalar benimki girecekti bebek karışmasın diyorSormadım girmem diyince
Seni bırakıp benimle uğraşırlar dedi
Sen bi doğursan ben bile rahatlicamEvet ya neden öyle oldu cidden bu ay normal doğuran olmadışimdi tekrar oldu da tam tarif edilen gibi sümüksü şeffafa karışık kahverengi belki işine yarayan olur. 1 gün kaldı benimde hayırlısıyla
Normale ben zaten istemiyordum çünkü eşler arasında daha sonrasında cinsel problemlere yol alabiliyormuş psikologlar Önermiyor pekBeybi bizim hastane alıyor mu ki doğuma eşi? Normale bile alamayız dediler ben sordum
Oo seninki baya kandırma işini biliyor bir dahaki seçim belediyeye aday olsun kazanır yani sözlere bakDoğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Canım o bişey görmicek ki perde gibi bişey var zaten. Cinsel sorun olsa kadın doğumcu erkek doktorların hepsi bitmişti yaniNormale ben zaten istemiyordum çünkü eşler arasında daha sonrasında cinsel problemlere yol alabiliyormuş psikologlar Önermiyor pek
Hayatımda bu kadar boş gaz görmemiştimDoğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Günaydın kizceler. Biz hastaneye gelip yatisimizi yaptık doğum saatini bekliyoruz 7.30 gibi alacaklar nasipse. Heyecan, korku, gerginlik hepsi varbugün doğum yapacak diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı bekliyoruz
Kızlar bi avazda inş güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim, 4 cm açıklık var doğuruyorsun dediler, normal deneyeceğiz bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin küvöze girmesin
Allll benden de o kadar, artık sinirlerim de bozuluyor. Gelmedi gittiBende yine tık yokkBen artık 40 haftayı da devireceğine inanmaya başladım
Bugün hava güzel kocamla kahvaltıya gidip gezicem napayım
Bu rahatlık niye anlamadım gitti hareket edecek alan da kalmadı yavrum vuramıyor bile sıkıştı kaldılar içerdeAllll benden de o kadar, artık sinirlerim de bozuluyor. Gelmedi gitti
Çevremde benle bir hamile kalanlar 39 dolmadan doğum yaptı ben 40ı deviriyorum 41i de devirmekten korkuyorum artıkBu rahatlık niye anlamadım gitti hareket edecek alan da kalmadı yavrum vuramıyor bile sıkıştı kaldılar içerde
Karışmıyor kızAlsalar benimki girecekti bebek karışmasın diyor
Hhahah çok fena bu erkeklerrrDoğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Valla ya son 1 gün inşallahSen bi doğursan ben bile rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?