2021 Aralık Anneleri

Doğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane

Oo seninki baya kandırma işini biliyor bir dahaki seçim belediyeye aday olsun kazanır yani sözlere bak

Hayatımda bu kadar boş gaz görmemiştim
Kendisi bu hikayenin neresinde acaba

Günaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim, 4 cm açıklık var doğuruyorsun dediler, normal deneyeceğiz bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin küvöze girmesin
Kızlar bi avazda inş güzel haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın kızlar bende de tık yok en son düzenli sancilarim vardı acilmamda vardı simdi ne oldu bilmiyorum yürüyüş veya iş yapinca yine başlıyor kasilmalar 5 dk ya bire kadar düşüyor sabaha geçmiş oluyor, dün su gibi biseyde geldi iç camasirima 3 kez çamaşır değiştirdim izlemek icin tamam sızmaya başladı dedim hemen evi topladim temizledim yemek yaptım, sonra onun da devamı gelmedi, her akşam oglumdan fake yiyorum

Göbeği düşen var mı kızlar. Kaçıncı gün düşüyor

Hhahah çok fena bu erkeklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…