6.gün düştü canım bizimkiGöbeği düşen var mı kızlar. Kaçıncı gün düşüyor
Ben yerimi sana bırakıyorum o zamanBende yine tık yokkBen artık 40 haftayı da devireceğine inanmaya başladım
Bugün hava güzel kocamla kahvaltıya gidip gezicem napayım
Korkmayın bi şekilde alacaklar inşallah sağlıklaÇevremde benle bir hamile kalanlar 39 dolmadan doğum yaptı ben 40ı deviriyorum 41i de devirmekten korkuyorum artık
Yaa geç bu işleri deseydinDoğumhanenin ya da ameliyathanenin kapısından beni yalnız göndermesi beni çok üzüyor oda diyor ki sen bana muhtaç değilsin oraya tek girip kızımızı alıp çıkacaksın bir kadın olarak daha da güçlendiğini her şeyde benim yardımıma ihtiyacın olmadığını göreceksin sonra da bana teşekkür edeceksin diyor ama bence bahane
Dün diyorum bu içimde hangi şekil nasıl duruyormuş kucakta zor tutuyoruzBu rahatlık niye anlamadım gitti hareket edecek alan da kalmadı yavrum vuramıyor bile sıkıştı kaldılar içerde
Hu öyleymiş çok sevindim ayırmasınlar bizilonely bird bizim hastanede ameliyathane önünde beklemekte yasak odada bekliyor baba bebek ayrı gelmiyor ikimiz birlikte odaya geldik
Benim oldu fitil koyunca geçti koku akıntı çok az var beyazArkadaşlar son haftalarda aşırı artan akıntısı olan oldu mu böyle sulu beyaz bir akıntı kokulu…
doktor ne dıyorGünaydın kızlar bende de tık yok en son düzenli sancilarim vardı acilmamda vardı simdi ne oldu bilmiyorumyürüyüş veya iş yapinca yine başlıyor kasilmalar 5 dk ya bire kadar düşüyor sabaha geçmiş oluyor, dün su gibi biseyde geldi iç camasirima 3 kez çamaşır değiştirdim izlemek icin tamam sızmaya başladı dedim hemen evi topladim temizledim yemek yaptım, sonra onun da devamı gelmedi, her akşam oglumdan fake yiyorum
Alacaklar ama sabrımı da alacaklar bu gidişleKorkmayın bi şekilde alacaklar inşallah sağlıklabir şey olmuyor 41de bitiyor merak etmeyin bol bol yürüyün evde ben 4-5 gündür baya aktifim ve squat yapın benim bence bu sayede nişanım geldi
Kokulu olduğuna emin değilim ama beyaz oluyodu hatta lavaboda bile akıyorduArkadaşlar son haftalarda aşırı artan akıntısı olan oldu mu böyle sulu beyaz bir akıntı kokulu…
36 37 haftalarda ne biçim sancılarım oluyordu sonradan vazgeçti ülkenin akıbetini görünce baktı altın takacak yokDün diyorum bu içimde hangi şekil nasıl duruyormuş kucakta zor tutuyoruz
Tembel çıktı senin bebe
Beklemek çok zor haklısınız ama nişan gelince aa doğurabiliyorum güveni geliyoAlacaklar ama sabrımı da alacaklar bu gidişleyürüyorum canım hergün, squat ara ara yaptım. Bakalım hangi gün gelecek
Doktorum ilk sancılarım olduğunda nst ye bakıp bunlar doğum sancisi yat bu akşam dogurtayim seni dedi, ben kabul etmedim suni falan almiyim madem normal olucak evde bekliyim dedim, iyi ki de öyle yapmışım erken alinicakti bebeğim, Perşembe günü gitmiştim şimdi 38i tamamladim en azından artık erken gelicek endişem kalmadıdoktor ne dıyor
Seninki nerdeyse dur bn doğurayım dicekHu öyleymiş çok sevindim ayırmasınlar bizinormal olursa kapıda beklicek ama
Arkadaşlar son haftalarda aşırı artan akıntısı olan oldu mu böyle sulu beyaz bir akıntı kokulu…
Canım son haftalarda fitil kullanılıyor mu ki?Benim oldu fitil koyunca geçti koku akıntı çok az var beyaz
Bizim daha düşmedi bekliyoruzGöbeği düşen var mı kızlar. Kaçıncı gün düşüyor
O zmn daha da geç gelecek altın artıyor36 37 haftalarda ne biçim sancılarım oluyordu sonradan vazgeçti ülkenin akıbetini görünce baktı altın takacak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?