2021 Aralık Anneleri

Çevremde benle bir hamile kalanlar 39 dolmadan doğum yaptı ben 40ı deviriyorum 41i de devirmekten korkuyorum artık
Korkmayın bi şekilde alacaklar inşallah sağlıkla bir şey olmuyor 41de bitiyor merak etmeyin bol bol yürüyün evde ben 4-5 gündür baya aktifim ve squat yapın benim bence bu sayede nişanım geldi

Yaa geç bu işleri deseydin
Yazık uğraşmış da bi sürğ bahane sıralamış
Neyse belki adam karısını kesilip biçilirken görmek istemiyordur

Yine insanlar doğuruyor yine beN sadece seyircisiyim

Bu rahatlık niye anlamadım gitti hareket edecek alan da kalmadı yavrum vuramıyor bile sıkıştı kaldılar içerde
Dün diyorum bu içimde hangi şekil nasıl duruyormuş kucakta zor tutuyoruz
Tembel çıktı senin bebe

doktor ne dıyor

Korkmayın bi şekilde alacaklar inşallah sağlıkla bir şey olmuyor 41de bitiyor merak etmeyin bol bol yürüyün evde ben 4-5 gündür baya aktifim ve squat yapın benim bence bu sayede nişanım geldi
Alacaklar ama sabrımı da alacaklar bu gidişle yürüyorum canım hergün, squat ara ara yaptım. Bakalım hangi gün gelecek

Alacaklar ama sabrımı da alacaklar bu gidişle yürüyorum canım hergün, squat ara ara yaptım. Bakalım hangi gün gelecek
Beklemek çok zor haklısınız ama nişan gelince aa doğurabiliyorum güveni geliyo devam edin aktif olun hep sağlıkla gelir inşallah

doktor ne dıyor
Doktorum ilk sancılarım olduğunda nst ye bakıp bunlar doğum sancisi yat bu akşam dogurtayim seni dedi, ben kabul etmedim suni falan almiyim madem normal olucak evde bekliyim dedim, iyi ki de öyle yapmışım erken alinicakti bebeğim, Perşembe günü gitmiştim şimdi 38i tamamladim en azından artık erken gelicek endişem kalmadı

Hu öyleymiş çok sevindim ayırmasınlar bizi normal olursa kapıda beklicek ama
Seninki nerdeyse dur bn doğurayım dicek
Anne bebek dostu hastaneymiş
Bi de bn hepatit b aşısını bnm gözümün önünde açın bn görecem dedim ve öyle yaptılar K vitamini yaptılar bide onu da gördüm sende öyle isteyebilirsin
Haberlere çıkmıştı yanlışlıkla corona alışı yapmışlardı ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…