- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Kendi çalıştığı hastane değil arkadaşı olacak çocuk doktoru olarak ama birlikte yaparlar sanırım
4Göbeği düşen var mı kızlar. Kaçıncı gün düşüyor
Mervecım banyo yaptırdın mı pekı düşmeden önce4ayyy nereye gömiciiiiz
Cıkss beceremedin bu işi36 37 haftalarda ne biçim sancılarım oluyordu sonradan vazgeçti ülkenin akıbetini görünce baktı altın takacak yok
Yes. Küvözdeydik ya iki gün. Ordaki hemşirelere sordum eve götürünce yıkayayım mı diye yıka dedi iyice kurula dedi sprey verdiler bi tane sabah aksam onu sık dedi. 4. Gün düştü.Mervecım banyo yaptırdın mı pekı düşmeden önce
Yıkayınca daha çabuk düşüyor sankı kızımdada öyle olmustuYes. Küvözdeydik ya iki gün. Ordaki hemşirelere sordum eve götürünce yıkayayım mı diye yıka dedi iyice kurula dedi sprey verdiler bi tane sabah aksam onu sık dedi. 4. Gün düştü.
Ya yıkamamak olmazmış kaka yapınca hep yıkıyom ya nasıl silinip geri bağlanacak ki.Yıkayınca daha çabuk düşüyor sankı kızımdada öyle olmustu
anne ıc gudusu hepsınden onemlı bebegın ve sen fark etmeden en dogrusunu bılıyorsunDoktorum ilk sancılarım olduğunda nst ye bakıp bunlar doğum sancisi yat bu akşam dogurtayim seni dedi, ben kabul etmedim suni falan almiyim madem normal olucak evde bekliyim dedim, iyi ki de öyle yapmışım erken alinicakti bebeğim, Perşembe günü gitmiştim şimdi 38i tamamladim en azından artık erken gelicek endişem kalmadı
nasıl oldunuz? ilk doğum mu sancınız nasıldı?Günaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim, 4 cm açıklık var doğuruyorsun dediler, normal deneyeceğiz bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin küvöze girmesin
Ooo maşallah yeterde artar Allah saglik versin.3 oldu yaşım da 40 ayrıca yüksek riskli gebelik oluyor düşük yapıyorum sürekli o yüzden doğumla beraber baglattim
Kizimi 42yi devirince sonra glmeye basladi.soyle bisey var gercekten icerde nekadar durursa okadar ciger gelisimleri iyi oluyor kizim hic hastalanmazdi oglum 38de dogdu cigerleri tam glismedigi icin cok sik hasta olur dogdugundan beriÇevremde benle bir hamile kalanlar 39 dolmadan doğum yaptı ben 40ı deviriyorum 41i de devirmekten korkuyorum artık
6.gün düştü canım bizimki
Bizim daha düşmedi bekliyoruz
4ayyy nereye gömiciiiiz
Evet canım hazır değilmis daha demekki hayırlısı bakalımanne ıc gudusu hepsınden onemlı bebegın ve sen fark etmeden en dogrusunu bılıyorsun
Canım sen eve getirince yikayacaktin diye hatırlıyorum yıkamismiydin maşallah hızlı düşmüş4ayyy nereye gömiciiiiz
Bizim de 1 hafta oldu iyice kurudu ama korkuyorum ellemeyeBizimki düşmedi bekliyoruzama dokunsam gidicek gibi korkuyorum
Yıkadım zaten 2 gün küvözdeydi o ara yetsin ona napiim.Canım sen eve getirince yikayacaktin diye hatırlıyorum yıkamismiydin maşallah hızlı düşmüş
Nolucak ki sanki sonra baba dokunmayacak yavrusuna, ben eşimi almayacak olsalardı devlete gidicektim valla sonuçta ailecek konfor için özeli seciyoruzHastaneyi aradim es de girebilir mi doguma diye malesef dedile steril bir ortam olmasi gerekiyor biz calisanlar dahi giremiyoruz dediler
Oh iyi bende yıkayacam valla yikandikca büyüyüp geliseceklerYıkadım zaten 2 gün küvözdeydi o ara yetsin ona napiim.
Bence de. Her kakadan sonra da popo yıkayacam mümkün olduğunca mis valla.Oh iyi bende yıkayacam valla yikandikca büyüyüp gelisecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?