- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Daha huzurlu uyuyodur yavrun mis gibiBence de. Her kakadan sonra da popo yıkayacam mümkün olduğunca mis valla.
Inşallah hayırlısıyla. Herkese pürüzsüz bi doğum ve lohusalık nasip olsun.Daha huzurlu uyuyodur yavrun mis gibiartık biz de bu muhabbetlere geçelim yaaa
Ben sürekli doğum anında panik atağım tutarsa diye istiyorum onu oda Böyle söylüyor işte. Hamilelik döneminde bile daha güçlü olduğunu farkettin mi feln diyor bir yandan mantıklı geliyor ama bir yandan da kandırıkçı diyorum duygularımla oynuyorOo seninki baya kandırma işini biliyor bir dahaki seçim belediyeye aday olsun kazanır yani sözlere bak
Nebilim ya acaba doktor tolerans saglar mi bilemiyorumNolucak ki sanki sonra baba dokunmayacak yavrusuna, ben eşimi almayacak olsalardı devlete gidicektim valla sonuçta ailecek konfor için özeli seciyoruz
Sordum kullan dedi mixovülCanım son haftalarda fitil kullanılıyor mu ki?
İyi hatırlattın nerde vuruyor peki?Seninki nerdeyse dur bn doğurayım dicek
Anne bebek dostu hastaneymiş
Bi de bn hepatit b aşısını bnm gözümün önünde açın bn görecem dedim ve öyle yaptılar K vitamini yaptılar bide onu da gördümsende öyle isteyebilirsin
Haberlere çıkmıştı yanlışlıkla corona alışı yapmışlardı ya ondan
Kendi doktoruna sorarsın bide çünkü ben hastaneye sordugumda doktoruma göre bı cevap verdiler bana demekki hepsi almıyormusNebilim ya acaba doktor tolerans saglar mi bilemiyorum
Aynen gittigimiz gun bir de doktora soralim canim belki girebilir derKendi doktoruna sorarsın bide çünkü ben hastaneye sordugumda doktoruma göre bı cevap verdiler bana demekki hepsi almıyormus
Valla bilemiyorum oda bir bahanesiYaa geç bu işleri deseydin
Yazık uğraşmış da bi sürğ bahane sıralamış
Neyse belki adam karısını kesilip biçilirken görmek istemiyordur
Yine insanlar doğuruyor yine beN sadece seyircisiyimsen ne yapacaksın 13 aralıktı dimi kesin sezeryan istiyordun?
Ayyy masallahYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Çünkü magnezyumum bitmek üzere
Ve doğuma bence az kaldı
Ve ilacın paketi 150 lira mı ne
BeeeenArkadaşlar son haftalarda aşırı artan akıntısı olan oldu mu böyle sulu beyaz bir akıntı kokulu…
Bari günde 2den 1e düşüreyimAyyy masallahbana doguma kadar demisti ama 1 gun once birakcam ben de
Çok geçmiş olsunWhiterose89 B BitterCikilata bizim değer 14 çıktı. Dr bugun eve gidin çarşamba bida gelin dedi ben sık sık emzirdim zaten başka ne yapcam dedm emzirmekten başka yol yok dedi çok üzgünüm aslında bebeğim iyi gbiydi saat başı uyanıp meme istydu anlamdm
Odada yanında bebek odaya geldikten sonraİyi hatırlattın nerde vuruyor peki?
Senin sezeryan değil miydi ısrarla sezeryan yaptıracam diyen sendin Sanırım hatta 13 aralıktı dimi?Bari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım
Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici
Bn kutu bitene kadar kullandım 3-4 gün önceden hiç kasılma kramp olmadıYa sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Çünkü magnezyumum bitmek üzere
Ve doğuma bence az kaldı
Ve ilacın paketi 150 lira mı ne
Ben 36 da bıraktım çok pahalı diye almadım bitinceBari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım
Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?