2021 Aralık Anneleri

Whiterose89 B BitterCikilata bizim değer 14 çıktı. Dr bugun eve gidin çarşamba bida gelin dedi ben sık sık emzirdim zaten başka ne yapcam dedm emzirmekten başka yol yok dedi çok üzgünüm aslında bebeğim iyi gbiydi saat başı uyanıp meme istydu anlamdm

Doktordan geldim açılma sancı vs hiçbir şey yok eğer 1-2 cm açılma olsaydı suni sancıyla doğumu başlatacaktı doktor çünkü bebek 3750g olmuş. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz gelirse gelecek gelmezse suni sancı verecek. Zaten biraz daha büyürse direk sezaryen

Oo seninki baya kandırma işini biliyor bir dahaki seçim belediyeye aday olsun kazanır yani sözlere bak
Ben sürekli doğum anında panik atağım tutarsa diye istiyorum onu oda Böyle söylüyor işte. Hamilelik döneminde bile daha güçlü olduğunu farkettin mi feln diyor bir yandan mantıklı geliyor ama bir yandan da kandırıkçı diyorum duygularımla oynuyor

İyi hatırlattın nerde vuruyor peki?

Valla bilemiyorum oda bir bahanesi

Ayyy masallahbana doguma kadar demisti ama 1 gun once birakcam ben de
Bari günde 2den 1e düşüreyim
Biraz gün kazanırım

Kullanacaksam çünkü çarşamba günü almam gerekecek
Ve büyük ihtimalle pazartesi de doğum olacak
3 günlüğüne filan 150 lira vermiş olacağım
Bence mantıksız
Zaten bıraksam en fazla kasılıp kasılıp doğururum
Bence ikna edici

Çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa sürede düşsün Biz bugün gidemedik yarın inşallah

Senin sezeryan değil miydi ısrarla sezeryan yaptıracam diyen sendin Sanırım hatta 13 aralıktı dimi? şimdi ne alemdesinnn

Ya sizce magnezyum kullanmayı artık bıraksam olur mu doktora sormadan?
Çünkü magnezyumum bitmek üzere
Ve doğuma bence az kaldı
Ve ilacın paketi 150 lira mı ne
Bn kutu bitene kadar kullandım 3-4 gün önceden hiç kasılma kramp olmadı

Ben 36 da bıraktım çok pahalı diye almadım bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…