2021 Aralık Anneleri

Bel kısmını biraz sıkı yapıştır bide pipinin aşağıda olduğundan emin ol 1 kere yaşadık bezi gevşek yapıştırmış yukarıdan sizmisti
Bizimde aynı yukardan sızıyor pek sıkamıyorum göbek bağı düşmediği için

Bizimde aynı yukardan sızıyor pek sıkamıyorum göbek bağı düşmediği için
Göbek bağının altından katlayip sıksan sızmaz sanki ben Prima ve sleepy karışık kullanıyorum elime hangisi gelirse ikisinde de yaşamadım sızma
Sadece sünnet olduğu zaman pet bardak koyuyorduk onda sizdi bir iki kere

5 buçuk yaşındaki kızım bugün yanıma usulca sokuldu ve "anne sen artık kardeşimi mi daha çok seviyorsun hıc benimle ilgilenmiyorsun hiç beni onemsemiyorsun" dedi
O kadar üzüldüm ki kızıma baktıkça ağlamak geliyor içimden yetemiyorum yetisemiyorum önceden oyun oynardık birlikte etkinlik yemek Vs yapardık üstelik çalışan anneyim hıc böyle hissettirmedim ona şimdi oğlum sürekli ya memede ya gaz çıkarma alt değişimi uyudugunda da yorgunluktan uyuyakaliyorum kızıma babası ilgi gösteriyor herşeyini yapmaya çalışıyor ama anne olarak benden beklentisi daha fazla
Şimdi kizim iç dunyasinda neler yaşıyor kim bilir
Benim gibi iki çocukluklar bu ilgi krizini nasıl atlattiniz allah icin deyiverin bana

Asi için cagirmamistir o zaman izlem yapacaktir
Arayıp sor bence aşılar 1. Ayda başlıyor canım
Tamam canım ben sorayım . Ama sanki aşı için dedi .bişey sorucam geceleri siz kendiniz mi bebeği uyandiriyorsunuz emmeye yoksa kendisi mi uyanıyor ? Benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor artık geceleri der sabah 4 e dek düzgün uyuyor emmek için kalkıyor ama ben uyandırmiyorum, siz nasıl uyandiriyorsunuz

Kaç günlük canım benim oğlum geceleri
Pek uyumuyor acikinca da mizirdaniyor uykusunda.ben iki saatte bir emziriyorum uyuyorsa da uykusunda emiyor
Uykusunda emiyorsa sorun yok emsin uyusun ne guzel
Kızım mesela hıc uyanmazdi gece saat kurup iki saatte bir muhakkak emzirirdim 4 aydan sonra üç dört saate çıktı sonrasına gece beslenmesini tamamen kesmistik

Uyku ve emmek kelimelerini nə çok yazmışım yaa hayatımızın odak noktası suan uyku emmek gaz

Benimki de arada tıkanıyor. Ama emerken bir yandan gaz çıkarmaya calisiyo o zaman tikanoyo bence. Alisacaklar annesi zamanla herşey yoluna girecek.
Evet bi yandan gaz icin cabalarken oluyo.bide gogsumde sut cok fazla olunca su gunler bi gecseydi bu saate kadar agladi gaz sancisindan o yuzden bu gunleri atlatsaydik yazdim

Canim benim oglan babasina cok duskun bu zamana kadar esim bakti.esim evimize donecek is icin simdi oglum benimle kalacak suan ayni sekilde cok kiskaniyor ozellikle babasindan bana da anne onu yere birak sana sarilacam siz beni sevmiyorsunuz bu bebek pis eve zehir dokelim daha neler diyo.ayrica cok bagirarak oyun oynuyo ve konusuyo onu torpulemem gerek dayanamayip kizasim geliyo geri etkilenir diye bise diyemiyorum napacam bilmiyorum

Canım benim 12 gün oldu bebeğim gündüzleri geceleri cok ayık ve ağlar halde bazen korkuyorum zaten

Bu aynı ben merve nn dedği gbi. ben 38+4 de sezaryen oldum ama artık kasılmalarım durmuştu normal istesem 40 ı götürdük bence sizde görürsünüz diye düşünüyorum . Sancılar bi tuhaf . Ama genelde ben strese girince çoğalıyordu. Stres olmayınca sancı yok sizinde aynı mı acaba

Gece yatırmadan önce biraz sıkmıştım şimdi baktım çıkmamış inşallah böyle devam eder yinede yarın 3 numara alıcam belki küçük geliyordur diye düşünüyorum

Kızlar yıllar önce şöyle Bi hikaye okumuştum büyük çocuğunuzla Deneyebilirsiniz belki bu yolu...

Büyük çocuğunuzu, kardeşi doğduktan sonra da sevmeye devam ettiğinizi anlatmak ve göstermek için çocuğunuza:

Sana bir hikaye anlatmak istiyorum. Bu dört mum ailemizi simgeliyor.” diyerek elinize uzun bir mum alın. “Bu anne mum, bu benim için” deyin ve mumu yakın, masaya bırakın. “Bu ateş ise benim sevgimi simgeliyor.”

Elinize uzun bir mum daha alın. “Bu mum da baban” diyerek babayı simgeleyen mumu da yakın ve masaya bırakın. Sonra, iki mumun ateşini birbirine değdirin. “Babanla evlendiğimizde sevgimizi birbirimize verdik. Bak bütün sevgim hala duruyor, azalma olmadı. Hatta sevgimizin ışığı daha da çoğaldı.” dedikten sonra anlatmaya devam edin.

Bu sefer küçük bir mumu alın. “Bu mum da senin için.” Onu da kendinizin ve eşinizin mumunun ateşiyle yakın. “Sen doğduğun zaman sevgimizi sana da verdik ama bak bütün sevgim hala duruyor. Bak, babanın ki de hala duruyor.” deyin.

En küçük mumu elinize alın ve onu da anne ve baba mumunun ateşiyle yakın. “Bu da kardeşin için. O doğduğu zaman sevgimizi ona da verdik. Ama bak benden ve babandan aldığınız sevgiler hala duruyor. Çünkü sevgi böyle bir şey. Paylaştıkça azalmayıp, çoğalıyor. Sen de bütün sevgini sevdiklerine verebilirsin. İçindeki sevgin hiç bir zaman bitmez. Şimdi ailemizdeki şu kocaman sevgi ışığına bak.” diyerek anlatımı bitirin..

Ne güzel bir paylaşım olmuş deneyeyim bende güzel güzel konuşuyorum opusup sarılıyoruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…