2021 Aralık Anneleri

Erkekler tembel oluyor demek ki. Benim oğlum da böyle uğraştıracaksa işimiz var.
Koynunda yatmasını düşünmek bile güzel ama

Erkekler tembel oluyor demek ki. Benim oğlum da böyle uğraştıracaksa işimiz var.
Koynunda yatmasını düşünmek bile güzel ama
Valla inşallah erkekler tembel değildir

Karnımda yaram olmasa bence de güzel de yara varken her zaman çok etkileyici olmuyor

Canim benim de kizim var onu da dahil ediyorum iste gel altini degiselim uyandiralim falan baska da napablrm bilmiyorum Bizim ki sadece benm ilgimi istyr baska kimseyi istemiyor kizim:s

Kendin sağ la

Ben de arada mama takviyesine başladım canım.Cunku benim bebeğim meme bagimlisi resmen.24 saat memede.Emmedigi zamanlar da yalancı emzik yaptı ayrilmio.Perisan haldeyim.Mama verim de belki 3 4 saat kesintisiz uyur dedim.Bana misin demio.Ne uyuyo ne sakinleşio.Hele de memeyi görürse mamayı da istemio.Chicco natural feeling biberonla verdik biz mamayı.Anne göğsüne en yakın biberon diyodu reklamında biz de ona güvenerek aldık.Sukur meme reddi yaşamadık.Bu arada sağımda çıkan sütle bebeğin emerek aldığı süt miktarı çok farklı canım.Bebek makineden daha çok cekio sütü.O yüzden kendini hirpalama.Sık sık emzirmeyi dene.Emdikce süt gelicek ve articak.Bi de bol su.Sutu yapan suymus.Bana da doktorum soledi.Bi de belki psikolojik olarak da motivation için still tea icebilirsin.Ben içiyorum.Allah hepimize kolaylık versin.

M morruj1 naptın sancın varmı gece rüyamda doğuruyordun bende hastanedeydim senden önce doğurup çıktım sen yatıyodun hastanede
Hayır olsuuun normalde geceleri çok uyuyamıyordum bugün deliksiz uyudum şaka gibi bugün doğuramayacağım bence

Emmiyor çocuk resmen
Doğuştan isyankar geldi
Emmedikçe elle sağıyorlar
Çılgın acıyor
Emer emer benimkide hastanede az buçuk emiyordu e çocuk haklı süt yok neyi emicek eve gelince bi sıcak duş aldım bol komposto içtim bide galactago süt arttırıcı damla kullanıyorum maşallah 3. Gün doldu göğüslerim şimdi alıştı iyice tutuyor

Yok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Böyle çok ağlayınca ben havlu ve kundak battaniyesini ütüleyip havluyu karnına battaniyesinde etrafına sarıp sırtını pış pışlıyorum çok rahatlıyor bi deneyin isterseniz biz onlara onlar bize alışana kadar böyle deniycez herşeyi

Ya bizim hemşire meme ucumu emmediğinde serçe parmağımı koydu damağına baktım onu cükcüklüyor sonra göğsümü verdik sağdan soldan ite tepe biraz sağdık tabi süt kokusu olsun diye bi deneyin isterseniz ilk gün böyle yaptık

Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah ne güzel doğutmuşsun ya 6 cm açıklıkla gitmişsin

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepimiz büyütelim inşallah darısı başınıza ben de hayret ettim çok hızlı gelişti her şey. Akşama kadar anca doğar diyordum öğlen olmadan geldi cimcime. Ama gerçekten çok zorlandım o kısa sürede bile Allah herkese yardımcı olsun.

Sadece elle mi sağıyonuz?
Evet
Makine kadar çıkmaz dedi
Zaten elle de 3 birim çıkıyor şırıngada
Artık senin mesajlarına da cevap yazmıyorum ve bi kısmını okumadan geçiyorum artık sende herkes gibisin giggles doğurdun bu arada umarım bi an önce sütün gelir meme sorunu zor
Ben artık instamom olma yoluna geçiyorum
Çok değil 1 haftaya bu konularda buluşuruz
Olmaz olmaz en fazla bir gün sürer tembelliği. alışır bir süre sonra.
Ağrın geçince sen de rahat edersin.
Allah beni şu gaz sancılarından da kurtarsın inşallah
Hepten bıraktı bugün emmeyi
Komple mama

Dur onu da deneyeyim bak
Belki süt artarsa emer öyle

Cevap veriyorum emmiyor ruh hastası

gözünüz aydın
6 cm açıklık için son zamanlarda yaptığınız bir spor egzersiz varmıydı? bir de kaç hafta kaç günşük doğdu kilosu nasıldı ? darısı başıma

Dur onu da deneyeyim bak
acaba meme büyükse tutamıyor olabilir mi
yanınızda emzik varsa bi onu tutuyor mu baksanız
benim kızımda tutamıyordu doğunca 2-3 kişi meme ucunu büzüştürüp ağzına sokuşturuyorduk ağzına bi kere girdi mi emiyordu 2 gün böyle oldu sonra çözdü emmeyi memeye yaklaştırınca ağzını kocaman açar ya refleks olarak o arada bir dene istersen

Dur onu da deneyeyim bak
O damlayı mutlaka kullan bana hastanede ebe önerdi çok memnun kaldım gerçekten mesela dün hastane işimiz vardı içemedim göğüslerim dolmadı yumuşak kaldı hep normalde onu içince taş gibi oluyor açar açmaz sütüm damlamaya başlıyor

Bildin

Kontrolde ultrasonla mi bakıyorlar vajinal muayene mi oluyor?

Geçmiş olsun canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzu

Ağrılar da gün gün hafifleyecek inşallah
Dikisi aliyor, eliyle herhangi sertlik var mi diye kontrol ediyor sonra da ultrasonda kesinin ustunden altina bakiyor kanama, toplanma vs var mi diye
Kizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Benimki de tikaniyordh bebek hemsiresi ilk once pompa yap sutun su gibi olan kismini akit sonra bebis emsin yagli kismi dedi. En basta cok tazyikli geliyor su kivaminda oldugundan, bebeler de heyecanla cekince tikaniyor cok normal korkma. Tikandiginda yavasca memeden cekip dik yapio gaz cikarir pozisyona getir hemen geciyor
Pipi yana kayiyorsa belki ondan sizdiriyordur pipiyi kontrol et ya da bez degistir. Ben 3-4 saat degistirmiyorum henuz hic cikmadi
Prima premium care kullanıyorum iyidir herhalde emiyordur çok teşekkürler
Ben de prima pure kullaniyorum, her emmede kaka yaptigi icin artik bez degismekten fenalik geldi o yuzden 3 saatte bir bez degisimi yapiyorum valla henuz pisik falan yok cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…