- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Hadi ordan deseydin
Ya üzülmüyorum aslında
Deli gibi mememle dövüşmesine sinir oldum ben
Ağzından çekiyorum ağlıyor
Ağzına veriyorum emmiyor
Uyuyor orda öyle
Yaram varmış ağrıyormuş filan unuttum
Ya emse gelecek aslında
Kayınvalidem dünden beri eliyle sağıyor beni
Rezalete gel
Bdvye konu açsam hit alırım bence
Valla inşallah erkekler tembel değildirErkekler tembel oluyor demek ki. Benim oğlum da böyle uğraştıracaksa işimiz var.
Koynunda yatmasını düşünmek bile güzel ama
Canim benim de kizim var onu da dahil ediyorum iste gel altini degiselim uyandiralim falan baska da napablrm bilmiyorum Bizim ki sadece benm ilgimi istyr baska kimseyi istemiyor kizim:s5 buçuk yaşındaki kızım bugün yanıma usulca sokuldu ve "anne sen artık kardeşimi mi daha çok seviyorsun hıc benimle ilgilenmiyorsun hiç beni onemsemiyorsun" dedi
O kadar üzüldüm ki kızıma baktıkça ağlamak geliyor içimden yetemiyorum yetisemiyorum önceden oyun oynardık birlikte etkinlik yemek Vs yapardık üstelik çalışan anneyim hıc böyle hissettirmedim ona şimdi oğlum sürekli ya memede ya gaz çıkarma alt değişimi uyudugunda da yorgunluktan uyuyakaliyorum kızıma babası ilgi gösteriyor herşeyini yapmaya çalışıyor ama anne olarak benden beklentisi daha fazla
Şimdi kizim iç dunyasinda neler yaşıyor kim bilir
Benim gibi iki çocukluklar bu ilgi krizini nasıl atlattiniz allah icin deyiverin bana
Kendin sağ laHadi ordan deseydin
Ya üzülmüyorum aslında
Ağzına veriyorum emmiyor
Uyuyor orda öyle
Ya emse gelecek aslında
Rezalete gel
Ben de arada mama takviyesine başladım canım.Cunku benim bebeğim meme bagimlisi resmen.24 saat memede.Emmedigi zamanlar da yalancı emzik yaptı ayrilmio.Perisan haldeyim.Mama verim de belki 3 4 saat kesintisiz uyur dedim.Bana misin demio.Ne uyuyo ne sakinleşio.Hele de memeyi görürse mamayı da istemio.Chicco natural feeling biberonla verdik biz mamayı.Anne göğsüne en yakın biberon diyodu reklamında biz de ona güvenerek aldık.Sukur meme reddi yaşamadık.Bu arada sağımda çıkan sütle bebeğin emerek aldığı süt miktarı çok farklı canım.Bebek makineden daha çok cekio sütü.O yüzden kendini hirpalama.Sık sık emzirmeyi dene.Emdikce süt gelicek ve articak.Bi de bol su.Sutu yapan suymus.Bana da doktorum soledi.Bi de belki psikolojik olarak da motivation için still tea icebilirsin.Ben içiyorum.Allah hepimize kolaylık versin.Arkadaşlar merhaba. Buraya sütüm gelmiyor yazdığım sıralarda emzirme danışmanı da bulmaya çalıştım bi yandan. Gece yarısı ulaşabildim birine. Bana WhatsAppdan eğitim verdi; elle memeden süt çıkarmayı öğretti. Gece damla damla göğsümde süt belirdi şükür. Sütüm henüz çok az. Önce mememi Emzirip; sonra serçe parmağımı emzirerek Şırınga ile mama veriyorum. Ama şırınga ile vermek çocuğa işkence oluyor. Dün Emzirme destek sistemi de aldım. Mamayı neyle vereyim bilemedim. Danışman illa şırınga diyor. Meme emme sonrası biberon kolaylık oluyor ama meme reddi riski var. Mama veren var mı neyle veriyorsunuz ? Valla yazılanları hiç okuyamıyorum. Umarım herkes iyidir. Ben şuanlık perişan haldeyim.
Çok acıyor be nasıl sağayımKendin sağ la
Sadece elle mi sağıyonuz?Çok acıyor be nasıl sağayım
Artık senin mesajlarına da cevap yazmıyorum ve bi kısmını okumadan geçiyorumÇok acıyor be nasıl sağayım
Valla inşallah erkekler tembel değildir
Karnımda yaram olmasa bence de güzel de yara varken her zaman çok etkileyici olmuyor
Emer emer benimkide hastanede az buçuk emiyordu e çocuk haklı süt yok neyi emicek eve gelince bi sıcak duş aldım bol komposto içtim bide galactago süt arttırıcı damla kullanıyorum maşallah 3. Gün doldu göğüslerim şimdi alıştı iyice tutuyorEmmiyor çocuk resmen
Doğuştan isyankar geldi
Emmedikçe elle sağıyorlar
Çılgın acıyor
Böyle çok ağlayınca ben havlu ve kundak battaniyesini ütüleyip havluyu karnına battaniyesinde etrafına sarıp sırtını pış pışlıyorum çok rahatlıyor bi deneyin isterseniz biz onlara onlar bize alışana kadar böyle deniycez herşeyiYok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Ya bizim hemşire meme ucumu emmediğinde serçe parmağımı koydu damağına baktım onu cükcüklüyor sonra göğsümü verdik sağdan soldan ite tepe biraz sağdık tabi süt kokusu olsun diye bi deneyin isterseniz ilk gün böyle yaptıkHadi ordan deseydin
Ya üzülmüyorum aslında
Ağzına veriyorum emmiyor
Uyuyor orda öyle
Ya emse gelecek aslında
Rezalete gel
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah ne güzel doğutmuşsun ya 6 cm açıklıkla gitmişsin
EvetSadece elle mi sağıyonuz?
Ben artık instamom olma yoluna geçiyorumArtık senin mesajlarına da cevap yazmıyorum ve bi kısmını okumadan geçiyorumartık sende herkes gibisin giggles doğurdun bu arada umarım bi an önce sütün gelir meme sorunu zor
Allah beni şu gaz sancılarından da kurtarsın inşallahOlmaz olmaz en fazla bir gün sürer tembelliği.alışır bir süre sonra.
Ağrın geçince sen de rahat edersin.
Dur onu da deneyeyim bakEmer emer benimkide hastanede az buçuk emiyordu e çocuk haklı süt yok neyi emicek eve gelince bi sıcak duş aldım bol komposto içtim bide galactago süt arttırıcı damla kullanıyorum maşallah 3. Gün doldu göğüslerim şimdi alıştı iyice tutuyor
Cevap veriyorum emmiyor ruh hastası
gözünüz aydınDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütüngiggles ve @lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.
Kızlar benim de dün sabah kalkınca suyum geldi ve hafif ağrım vardı 8 buçuk gibi. Hastaneye geçtik hazırlanıp 9 buçuk gibi vardık ağrılar hafifti. Normal doğum mu sezaryen mi karar verememiştim kızım seçti nasıl geleceğini. Gittiğimizde 6 cm açılma vardı. Epidural anestezi alamadım çünkü gece 2de kan sulandırıcı iğnemi yapmıştım. Hiç anestezi almadan doğum oldu kızlar çok şükür çok zordu bazı yerlerde nolur sezaryene alın dedim ama çok kısa sürdü çok hızlı ilerledi neyse ki doğum hayret ettim o kadar kısa sürmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür ama hastaneden hiç memnun kalmadım doktorum ve ebem dışında. Bebekle ilgili emzirmeyle ilgili hiçbir şeye destek olmadılar hiçbir şeyi bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla hiçbirinizde böyle bir şey olmadı. Bebiş emiyor mu süt geliyor mu onu bile bilmiyorum sağılmadı veya mama verilmedi. İnşallah sıkıntı yaşamayız gece bebek hemiiresi şekerinin ve kilosunun iyi olduğnu söyledi l nedenle başka bir şey yapmadılardoğum yapanlara kolaylıklar diliyorum yapacak olanlara da su gibi bir doğımm inşallah
acaba meme büyükse tutamıyor olabilir miDur onu da deneyeyim bak
Belki süt artarsa emer öyle
O damlayı mutlaka kullan bana hastanede ebe önerdi çok memnun kaldım gerçekten mesela dün hastane işimiz vardı içemedim göğüslerim dolmadı yumuşak kaldı hep normalde onu içince taş gibi oluyor açar açmaz sütüm damlamaya başlıyorDur onu da deneyeyim bak
Belki süt artarsa emer öyle
Dikisi aliyor, eliyle herhangi sertlik var mi diye kontrol ediyor sonra da ultrasonda kesinin ustunden altina bakiyor kanama, toplanma vs var mi diyeBildin
Kontrolde ultrasonla mi bakıyorlar vajinal muayene mi oluyor?
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzu
Ağrılar da gün gün hafifleyecek inşallah
Benimki de tikaniyordh bebek hemsiresi ilk once pompa yap sutun su gibi olan kismini akit sonra bebis emsin yagli kismi dedi. En basta cok tazyikli geliyor su kivaminda oldugundan, bebeler de heyecanla cekince tikaniyor cok normal korkma. Tikandiginda yavasca memeden cekip dik yapio gaz cikarir pozisyona getir hemen geciyorKizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Pipi yana kayiyorsa belki ondan sizdiriyordur pipiyi kontrol et ya da bez degistir. Ben 3-4 saat degistirmiyorum henuz hic cikmadiOğlu olan hanımlara sorum var sizlerde bez sızdırma yapıyor mu bizim son 2 gündür 2 bezde bir sızdırma oluyor yan yatırdığım için genelde yatırdığım taraftan çıkıyor sizce sebebi nedir bugün bezi 1 beden büyüttüm ama az önce yine çıkmıştı çok mu geriye doğru takıyorım anlamadım göbek bağı düşmediği için katlıyorum göbek kısmını yardımcı olun lütfen kıyafet kalmıyor 1 gecede tükeniyor hepsi
Ben de prima pure kullaniyorum, her emmede kaka yaptigi icin artik bez degismekten fenalik geldiPrima premium care kullanıyorum iyidir herhalde emiyordurçok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?