Aynen bende böyleyim prima almayı düşünüyorumCanim bizimkinde de birkaç seferdir sızdırma oluyor zibin falan baya ıslanmış oluyor ben de yan yatiriyorum sürekli o yüzden mi yoksa bezden anlamadım, bezi degistirmeyi düşündüm bugün hatta
Yok görmez onun emmesine bağlı süt durumu az emerse az çok emerse çok gelirSutum cok geliyo bu tikanmalardan bi zarar gormemistir degilmi
Cok mu zor gecti cnm Allah yardimcin olsun iyi olursun insallah bir an onceÇok kötüyüm soranlara bakamadan buraya yazıyorum. Bebek iyi ben yaşıyorum ama ölsem daha iyi dicek kadar kötüyüm. Kendime gelirsem yazarım şu an yazamıyorum
Belki sende işe yarar deneŞuan bütün umutlarımı yıktın amaa
Gözün aydın kuzumDoğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben
Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Ben de varımİkimiz mi kaldık şimdi başka günü belirsiz bekleyen yok galiba
6. Aydan beri yoga yapıyorum, temizlik vs her şey bende ben de asla dışarıdan etkiyle başlatabileceğimi düşünmüyorum doğumu. Bebek isteyecek gelecekBelki sende işe yarar dene
Arsoney bence sende dene korkulacak bir hareket yapmıyor zaten çok zorlandığın yerde bırak ama . Hurma adaçayı ananas pilates haftalardır deniyorum ben bi etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Böyle devam edebilir.Kizlar 36+3um cuma gunu nst cok hafif sanci ckti diye serum takilmisdi snra tekrar nstd duzensiz hafif sanckar ckti ole eve gelmsdim dunde sanci hissetmeye basladim surekli gelen sanclarim oldu acile gittim duzenli sancilarin var bugun sezeryana alacaz dediler snra yemek yemsdim diye yatis ettiler serum taktilar aksam doktor gelip bakti nst de sanci cok az ckti bu sabah tekrardan serum taktilar tekrar nst istediler gene doktor sancin yok dedi taburcu etti ama dun surekli sancim oliyordu bu sancilar tekrardan baslarmiki yoksa bir sure bole devam edeblirmiyim ki
Biz akşam üstü hastaneye gittikA asabiyimben5 ben küçük bi havluyu kaynar suya basıp basıp dıştan beri elle sağarak tıkanıklığı önden actım her emzirme öncesi. Emzirdikten sonra da sağım yaptım içerde kalmasın diye. Bir de bi leğene kaynar su koy memeni üstüne tut buharına. Ustüne de tülbent filan kapat. Uçlar biraz yanıyo. Dayanamayınca cekip tekrar tekrar tutup ondan yaptım. O sert tıknan yerdeki anlık yumusamayı göreceksin.
Evet evet aynen öyle, biraz akışa bırakmak lazım sanırım ne zaman isterlerse o zaman gelsinler6. Aydan beri yoga yapıyorum, temizlik vs her şey bende ben de asla dışarıdan etkiyle başlatabileceğimi düşünmüyorum doğumu. Bebek isteyecek gelecek
Ah aynısı ya birden geldi işte. ben evde bastıra bastıra açabildim çok şükür.Biz akşam üstü hastaneye gittik
Bebiş artık çekemiyordu çünkü.
Oradaki hemşireler de neredeyse mastit oluyormuşsun dediler bir gecede süt indi çünkü resmen göğüslerime ilk süt inmelerinde olabiliyormuş böyle.
3 saat uğraştılar ve mecburen canımı çıkardılar maalesef. Yüksek vakumlarla sağdılar bir yandan bebişi emzirmeye çalıştık.
Oradaki makinalardan birini eve getirdik sabaha kadar 2 saatte bir önce sıcak duşta masaj + sağım olarak devam edeceğiz.
Umarım çabuk düzelir zor bir süreçmiş gerçekten
Yarın deniycem bakalım diğerleri banada bir etki sağlamadı 1 aydır kanalda duruyor öylece yaa şaka gibiBelki sende işe yarar dene
Arsoney bence sende dene korkulacak bir hareket yapmıyor zaten çok zorlandığın yerde bırak ama . Hurma adaçayı ananas pilates haftalardır deniyorum ben bi etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Ya benim ki 40 dan sonra gün aşırı çağırıyor ama onu da benim gözüm yemiyor gidemem öyle sürekliBen de varımDr sancımı beklesin diye dua ediyorum ben de, 40 haftayı 1 gün geçirmem dedi. Haftaya Bi pazarlık daha yapıcam 3 4 gün daha sık nst ile bekleyelim bebek kendi istediği zaman doğsun diye tabi hala gelmemiş olursa
İnşallah canım bol bol pırtlarsınŞu gaz sancılarım geçrr inşallah da o işi halledebilirim
Bizim bugundu boy kilo olcumu cok sukur hersey yolunda.bi dili pamucak oldu onada ilac aldik insallah gecerBnmde yarın kilo takibi var gitmişken dr da sarılığını göstercem
Nasıl bebiş kilo alımı sarılık geçmiş mi
Dur yarın sabah deneyim hurmayı 2 haftadır yiyorum bi işe yaramıyor inancım kalmadı pek hayırlısı bakalımBelki sende işe yarar dene
Yan bariyer nedir canımYan bariyerleri açık mı pipi yana mı yatıyor onu kontrol et canım
Eğer devam ederse bezi değiştirirsin
Senle aynıyız bakalım hangimiz önce doğuracakBen de varımDr sancımı beklesin diye dua ediyorum ben de, 40 haftayı 1 gün geçirmem dedi. Haftaya Bi pazarlık daha yapıcam 3 4 gün daha sık nst ile bekleyelim bebek kendi istediği zaman doğsun diye tabi hala gelmemiş olursa
Aşı mi var bizimki kilo tartıcaz demisti aşıya car daha sanirim
Bilmiyodum. Yok dediler sevindim şimdilik zaman kazandık 2 hafta dahaAşı mi var bizimki kilo tartıcaz demisti aşıya car daha sanirim
Evet evet elimle masaj yapıyorum sürekli yukarıdan aşağıya.Ah aynısı ya birden geldi işte. ben evde bastıra bastıra açabildim çok şükür.
Bak hep makineye bırakma. Anlayacaksın zaten tıkalı kanalı parmağınla da bastırarak açmaya calış. Duşta ellerimi yumruk yapıp o şekilde dıştan içe hareket ettiriyodum bol bol. Elinle kontrol et hep tıkalı yerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?