2021 Aralık Anneleri

Canim bizimkinde de birkaç seferdir sızdırma oluyor zibin falan baya ıslanmış oluyor ben de yan yatiriyorum sürekli o yüzden mi yoksa bezden anlamadım, bezi degistirmeyi düşündüm bugün hatta
Aynen bende böyleyim prima almayı düşünüyorum

Çok kötüyüm soranlara bakamadan buraya yazıyorum. Bebek iyi ben yaşıyorum ama ölsem daha iyi dicek kadar kötüyüm. Kendime gelirsem yazarım şu an yazamıyorum
Cok mu zor gecti cnm Allah yardimcin olsun iyi olursun insallah bir an once

Şuan bütün umutlarımı yıktın amaa
Belki sende işe yarar dene
Arsoney bence sende dene korkulacak bir hareket yapmıyor zaten çok zorlandığın yerde bırak ama . Hurma adaçayı ananas pilates haftalardır deniyorum ben bi etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Doğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben

Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Gözün aydın kuzum sonunda kavustun yavruna . Rabbim can sağlığı ,huzur mutlulugunuzu daim etsin bundan sonra da .

İkimiz mi kaldık şimdi başka günü belirsiz bekleyen yok galiba
Ben de varım Dr sancımı beklesin diye dua ediyorum ben de, 40 haftayı 1 gün geçirmem dedi. Haftaya Bi pazarlık daha yapıcam 3 4 gün daha sık nst ile bekleyelim bebek kendi istediği zaman doğsun diye tabi hala gelmemiş olursa

6. Aydan beri yoga yapıyorum, temizlik vs her şey bende ben de asla dışarıdan etkiyle başlatabileceğimi düşünmüyorum doğumu. Bebek isteyecek gelecek

Böyle devam edebilir. Saskin25 de böyle karışık şeyler yaşadı.

Biz akşam üstü hastaneye gittik
Bebiş artık çekemiyordu çünkü.
Oradaki hemşireler de neredeyse mastit oluyormuşsun dediler bir gecede süt indi çünkü resmen göğüslerime ilk süt inmelerinde olabiliyormuş böyle.
3 saat uğraştılar ve mecburen canımı çıkardılar maalesef. Yüksek vakumlarla sağdılar bir yandan bebişi emzirmeye çalıştık.
Oradaki makinalardan birini eve getirdik sabaha kadar 2 saatte bir önce sıcak duşta masaj + sağım olarak devam edeceğiz.
Umarım çabuk düzelir zor bir süreçmiş gerçekten

6. Aydan beri yoga yapıyorum, temizlik vs her şey bende ben de asla dışarıdan etkiyle başlatabileceğimi düşünmüyorum doğumu. Bebek isteyecek gelecek
Evet evet aynen öyle, biraz akışa bırakmak lazım sanırım ne zaman isterlerse o zaman gelsinler

Ah aynısı ya birden geldi işte. ben evde bastıra bastıra açabildim çok şükür.
Bak hep makineye bırakma. Anlayacaksın zaten tıkalı kanalı parmağınla da bastırarak açmaya calış. Duşta ellerimi yumruk yapıp o şekilde dıştan içe hareket ettiriyodum bol bol. Elinle kontrol et hep tıkalı yerleri.

Yarın deniycem bakalım diğerleri banada bir etki sağlamadı 1 aydır kanalda duruyor öylece yaa şaka gibi
Ya benim ki 40 dan sonra gün aşırı çağırıyor ama onu da benim gözüm yemiyor gidemem öyle sürekli

Dur yarın sabah deneyim hurmayı 2 haftadır yiyorum bi işe yaramıyor inancım kalmadı pek hayırlısı bakalım

Senle aynıyız bakalım hangimiz önce doğuracak

Evet evet elimle masaj yapıyorum sürekli yukarıdan aşağıya.
Senin atlatmana çok sevindim beybi sanki hiç geçmeyecek bişey gibi geliyor bana çünkü kısır döngü gibi bir miktar rahatlıyor sonra yine süt doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…