- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Lastikli gibi olan yerleri varya orasıYan bariyer nedir canım
Anne sıcak bişi yiyip içerse de çıkar derlerBizim bugundu boy kilo olcumu cok sukur hersey yolunda.bi dili pamucak oldu onada ilac aldik insallah gecer
Bel kısmını biraz sıkı yapıştır bide pipinin aşağıda olduğundan emin ol 1 kere yaşadık bezi gevşek yapıştırmış yukarıdan sizmistiOğlu olan hanımlara sorum var sizlerde bez sızdırma yapıyor mu bizim son 2 gündür 2 bezde bir sızdırma oluyor yan yatırdığım için genelde yatırdığım taraftan çıkıyor sizce sebebi nedir bugün bezi 1 beden büyüttüm ama az önce yine çıkmıştı çok mu geriye doğru takıyorım anlamadım göbek bağı düşmediği için katlıyorum göbek kısmını yardımcı olun lütfen kıyafet kalmıyor 1 gecede tükeniyor hepsi
Süt pompan varsa önden biraz sağ sütünü ilk süt sulu oluyor tazyikli geliyor tıkanıyor yagli süt bebek 10 dakika emdikten sonra geliyorAynen canim cok geliyo sut cocuk tikaniyo bidaha aliyo ya yine tikaniyo mahvoldum artik zaten panik biriyim
Evt biraz sagsam iyi olacakSüt pompan varsa önden biraz sağ sütünü ilk süt sulu oluyor tazyikli geliyor tıkanıyor yagli süt bebek 10 dakika emdikten sonra geliyor
Hic duymamistim nese ilaci kullanayim gecer insallahAnne sıcak bişi yiyip içerse de çıkar derler
Prima premium kullanıyorum ben çok memnunum.Aynen bende böyleyim prima almayı düşünüyorum
Bezi iyiyse olmaz sıvı kakayı emen bezlerde sorun olmuyor.Bizim çoğunlukla uykusunda yapıyor 1 2 saat kalıyor pişik filan yok sukurYa kızlar bu bez değiştirme işi benim kafamı yordu vallaçocuğu emziriyorum sonra altını değiştiriyorum sadece çiş var e sonra yatıp uyuyor 2 saat sonra kalkıyoruz tekrar emzirmeye. Bu 2 saatte kaka yapsa pişik olur mu ? Dk başı bez kontrol etmekten uyku uyuyamıyorum
Prima premium care kullanıyorum iyidir herhalde emiyordurBezi iyiyse olmaz sıvı kakayı emen bezlerde sorun olmuyor.Bizim çoğunlukla uykusunda yapıyor 1 2 saat kalıyor pişik filan yok sukur
Pamukcuga karbonat iyi geliyor diye biliyorum sulandirip temiz tülbent parmağına dolayıp karbonata batırıp ağzının içini dilini siliyorsun.ilacla beraber daha çabuk geçer velkuBizim bugundu boy kilo olcumu cok sukur hersey yolunda.bi dili pamucak oldu onada ilac aldik insallah gecer
Bende onu kullanıyorum pişik yapmaz merak etme senPrima premium care kullanıyorum iyidir herhalde emiyordurçok teşekkürler
Evet kardesimin arkadasi doktor o da karbonati demisti ikisini de yapayim gogsumede surecemPamukcuga karbonat iyi geliyor diye biliyorum sulandirip temiz tülbent parmağına dolayıp karbonata batırıp ağzının içini dilini siliyorsun.ilacla beraber daha çabuk geçer velku
Temiz hiç kullanılmamış beyaz tülbent kullan ama sildikten sonra tülbent kaynat 2.kullanum içinEvet kardesimin arkadasi doktor o da karbonati demisti ikisini de yapayim gogsumede surecem
Karbonatla da sil diyor bazı dr larHic duymamistim nese ilaci kullanayim gecer insallah
1 aylık olunca aşı varAşı mi var bizimki kilo tartıcaz demisti aşıya car daha sanirim
Bnde prima kullanıyorumPrima premium kullanıyorum ben çok memnunum.
Bana niye hemsire ayın 20 sinde aşıya gel dedi . Anlamadım hepiniz 1 ay dolunca imiş1 aylık olunca aşı var
Göğsüne sürünce emzirmeden muhakkak temizle gögğsünü oğlum o yüzden beni emmedi yıkamadan vermiştim cahillik yaptıranlar yıka denediği içinEvet kardesimin arkadasi doktor o da karbonati demisti ikisini de yapayim gogsumede surecem
Ne asisi cnm 1 aylik dendi bana daBana niye hemsire ayın 20 sinde aşıya gel dedi . Anlamadım hepiniz 1 ay dolunca imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?