2021 Aralık Anneleri

Bel kısmını biraz sıkı yapıştır bide pipinin aşağıda olduğundan emin ol 1 kere yaşadık bezi gevşek yapıştırmış yukarıdan sizmisti

Ya kızlar bu bez değiştirme işi benim kafamı yordu valla çocuğu emziriyorum sonra altını değiştiriyorum sadece çiş var e sonra yatıp uyuyor 2 saat sonra kalkıyoruz tekrar emzirmeye. Bu 2 saatte kaka yapsa pişik olur mu ? Dk başı bez kontrol etmekten uyku uyuyamıyorum

Bezi iyiyse olmaz sıvı kakayı emen bezlerde sorun olmuyor.Bizim çoğunlukla uykusunda yapıyor 1 2 saat kalıyor pişik filan yok sukur

Bizim bugundu boy kilo olcumu cok sukur hersey yolunda.bi dili pamucak oldu onada ilac aldik insallah gecer
Pamukcuga karbonat iyi geliyor diye biliyorum sulandirip temiz tülbent parmağına dolayıp karbonata batırıp ağzının içini dilini siliyorsun.ilacla beraber daha çabuk geçer velku

Pamukcuga karbonat iyi geliyor diye biliyorum sulandirip temiz tülbent parmağına dolayıp karbonata batırıp ağzının içini dilini siliyorsun.ilacla beraber daha çabuk geçer velku
Evet kardesimin arkadasi doktor o da karbonati demisti ikisini de yapayim gogsumede surecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…