- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Allah kolaylik versin valla bize hangi biriyle ilgilenecegimi şaşırır oldumCanim benim oglan babasina cok duskun bu zamana kadar esim bakti.esim evimize donecek is icin simdi oglum benimle kalacak suan ayni sekilde cok kiskaniyor ozellikle babasindan bana da anne onu yere birak sana sarilacam siz beni sevmiyorsunuz bu bebek pis eve zehir dokelim daha neler diyo.ayrica cok bagirarak oyun oynuyo ve konusuyo onu torpulemem gerek dayanamayip kizasim geliyo geri etkilenir diye bise diyemiyorum napacam bilmiyorum
Benimki de mama içti üstüne yarım saat emdi altına yaptı gazi çıktı amaaaaa kucagimda memede uyuyor beşiğé koyup kafamı yastığa koyunca aciveriyor gözünü sonra hersey sil bastanYok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Tm canm dikkat ederimGöğsüne sürünce emzirmeden muhakkak temizle gögğsünü oğlum o yüzden beni emmedi yıkamadan vermiştim cahillik yaptıranlar yıka denediği için
Cisini yapiyormu bizde aksam saatlerindeahvolduk kivraniyo memede uyuyo besige yatirinca uyaniyo kucakta kivrandi agladi surekli cisini yapamadi aksamYok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Acaba agridan dogru pozisyonumu alamiyorsunCevap veriyorum emmiyor ruh hastası
Hemşire geldi bebek timindenAcaba agridan dogru pozisyonumu alamiyorsun
Erkek cocuklarinda bu emme isi bence sıkıntılı benim oglan da beni itmisti Allahim sacma sapan ne aglamistim nu cocuk bana ihanet etti sevmedi beni diye sHemşire geldi bebek timinden
Onla da emmedi ki
Mecbur mama ve süt karışık gidiyoruz
Süt az ama bayağı emmediği için
Canim ben ne zaman isterse o zamn verdim cok sukur kilo da almisTamam canım ben sorayım . Ama sanki aşı için dedi .bişey sorucam geceleri siz kendiniz mi bebeği uyandiriyorsunuz emmeye yoksa kendisi mi uyanıyor ? Benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor artık geceleri der sabah 4 e dek düzgün uyuyor emmek için kalkıyor ama ben uyandırmiyorum, siz nasıl uyandiriyorsunuz
Süt gelsin de emmeye de alışır yavHemşire geldi bebek timinden
Onla da emmedi ki
Mecbur mama ve süt karışık gidiyoruz
Süt az ama bayağı emmediği için
Çocuk dr gitçen ya 1 aylık olunca sorarsınValla bakamadım canım 20 Aralık dedi ama 20 Aralık'ta daha 18 günlük olmuş olacak bebeğim . Çok erken değil mi anlamadım bende
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik bol sütlü gazsız günler olsun inşallahDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütüngiggles ve lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.
Kızlar benim de dün sabah kalkınca suyum geldi ve hafif ağrım vardı 8 buçuk gibi. Hastaneye geçtik hazırlanıp 9 buçuk gibi vardık ağrılar hafifti. Normal doğum mu sezaryen mi karar verememiştim kızım seçti nasıl geleceğini. Gittiğimizde 6 cm açılma vardı. Epidural anestezi alamadım çünkü gece 2de kan sulandırıcı iğnemi yapmıştım. Hiç anestezi almadan doğum oldu kızlar çok şükür çok zordu bazı yerlerde nolur sezaryene alın dedim ama çok kısa sürdü çok hızlı ilerledi neyse ki doğum hayret ettim o kadar kısa sürmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür ama hastaneden hiç memnun kalmadım doktorum ve ebem dışında. Bebekle ilgili emzirmeyle ilgili hiçbir şeye destek olmadılar hiçbir şeyi bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla hiçbirinizde böyle bir şey olmadı. Bebiş emiyor mu süt geliyor mu onu bile bilmiyorum sağılmadı veya mama verilmedi. İnşallah sıkıntı yaşamayız gece bebek hemiiresi şekerinin ve kilosunun iyi olduğnu söyledi l nedenle başka bir şey yapmadılardoğum yapanlara kolaylıklar diliyorum yapacak olanlara da su gibi bir doğımm inşallah
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallahDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütüngiggles ve lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.
Kızlar benim de dün sabah kalkınca suyum geldi ve hafif ağrım vardı 8 buçuk gibi. Hastaneye geçtik hazırlanıp 9 buçuk gibi vardık ağrılar hafifti. Normal doğum mu sezaryen mi karar verememiştim kızım seçti nasıl geleceğini. Gittiğimizde 6 cm açılma vardı. Epidural anestezi alamadım çünkü gece 2de kan sulandırıcı iğnemi yapmıştım. Hiç anestezi almadan doğum oldu kızlar çok şükür çok zordu bazı yerlerde nolur sezaryene alın dedim ama çok kısa sürdü çok hızlı ilerledi neyse ki doğum hayret ettim o kadar kısa sürmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür ama hastaneden hiç memnun kalmadım doktorum ve ebem dışında. Bebekle ilgili emzirmeyle ilgili hiçbir şeye destek olmadılar hiçbir şeyi bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla hiçbirinizde böyle bir şey olmadı. Bebiş emiyor mu süt geliyor mu onu bile bilmiyorum sağılmadı veya mama verilmedi. İnşallah sıkıntı yaşamayız gece bebek hemiiresi şekerinin ve kilosunun iyi olduğnu söyledi l nedenle başka bir şey yapmadılardoğum yapanlara kolaylıklar diliyorum yapacak olanlara da su gibi bir doğımm inşallah
Hadi ordan deseydinErkek cocuklarinda bu emme isi bence sıkıntılı benim oglan da beni itmisti Allahim sacma sapan ne aglamistim nu cocuk bana ihanet etti sevmedi beni diye sbenim yasim biraz toydu ama sen sakin uzulme valla sagarsin eve gelince tutturursun en son mamayla buyusun yildim dedim masallah bisey de olmadi hic ugrasmamisim gibi davrananlar oldu ama benim kadar kimse ugrasmamistir. aklima o hallerim gelince guluyorum. sipa simdi de annemi niye emmedim ben annemin sutunun tadina bakmak istiyorum diyo
Ya emse gelecek aslındaSüt gelsin de emmeye de alışır yav
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik bol sütlü gazsız günler olsun inşallahçok güzel bi doğum olmuş darısı bizlere inşallah
Allah razı olsun kızlar darısı başınıza inşallah hepimiz sağlıkla büyütelimGözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah ne güzel doğutmuşsun ya 6 cm açıklıkla gitmişsinDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütüngiggles ve lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?