2021 Aralık Anneleri

Allah kolaylik versin valla bize hangi biriyle ilgilenecegimi şaşırır oldum
Benim kız öyle cümleler kullanmıyor kiyamiyor kardeşine hiç sadece eski ilgi alaka devam etsin istiyor

Yok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Benimki de mama içti üstüne yarım saat emdi altına yaptı gazi çıktı amaaaaa kucagimda memede uyuyor beşiğé koyup kafamı yastığa koyunca aciveriyor gözünü sonra hersey sil bastan zaten soğuk algınlığı da var acaba ondan mı dalamiyor offf

Yok gerçekten anlamıyorum bütün bebekler aynı mı benimki uykusuzluktan bayılıyor ama ağlaması geçmiyor çocuğumun bir yeri agiriyor ve ben bunu bulamıyorum.
Cisini yapiyormu bizde aksam saatlerindeahvolduk kivraniyo memede uyuyo besige yatirinca uyaniyo kucakta kivrandi agladi surekli cisini yapamadi aksam

Hemşire geldi bebek timinden
Onla da emmedi ki
Mecbur mama ve süt karışık gidiyoruz
Süt az ama bayağı emmediği için
Erkek cocuklarinda bu emme isi bence sıkıntılı benim oglan da beni itmisti Allahim sacma sapan ne aglamistim nu cocuk bana ihanet etti sevmedi beni diye s benim yasim biraz toydu ama sen sakin uzulme valla sagarsin eve gelince tutturursun en son mamayla buyusun yildim dedim masallah bisey de olmadi hic ugrasmamisim gibi davrananlar oldu ama benim kadar kimse ugrasmamistir. aklima o hallerim gelince guluyorum. sipa simdi de annemi niye emmedim ben annemin sutunun tadina bakmak istiyorum diyo

Canim ben ne zaman isterse o zamn verdim cok sukur kilo da almis

Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün giggles ve lonely bird ney olduğunu anlayamadım ama inşallah bir an önce toparlanırsın.

Kızlar benim de dün sabah kalkınca suyum geldi ve hafif ağrım vardı 8 buçuk gibi. Hastaneye geçtik hazırlanıp 9 buçuk gibi vardık ağrılar hafifti. Normal doğum mu sezaryen mi karar verememiştim kızım seçti nasıl geleceğini. Gittiğimizde 6 cm açılma vardı. Epidural anestezi alamadım çünkü gece 2de kan sulandırıcı iğnemi yapmıştım. Hiç anestezi almadan doğum oldu kızlar çok şükür çok zordu bazı yerlerde nolur sezaryene alın dedim ama çok kısa sürdü çok hızlı ilerledi neyse ki doğum hayret ettim o kadar kısa sürmesine. Şimdi iyiyiz çok şükür ama hastaneden hiç memnun kalmadım doktorum ve ebem dışında. Bebekle ilgili emzirmeyle ilgili hiçbir şeye destek olmadılar hiçbir şeyi bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla hiçbirinizde böyle bir şey olmadı. Bebiş emiyor mu süt geliyor mu onu bile bilmiyorum sağılmadı veya mama verilmedi. İnşallah sıkıntı yaşamayız gece bebek hemiiresi şekerinin ve kilosunun iyi olduğnu söyledi l nedenle başka bir şey yapmadılar doğum yapanlara kolaylıklar diliyorum yapacak olanlara da su gibi bir doğımm inşallah

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik bol sütlü gazsız günler olsun inşallah çok güzel bi doğum olmuş darısı bizlere inşallah

Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Hadi ordan deseydin

Ya üzülmüyorum aslında
Deli gibi mememle dövüşmesine sinir oldum ben
Ağzından çekiyorum ağlıyor
Ağzına veriyorum emmiyor
Uyuyor orda öyle
Yaram varmış ağrıyormuş filan unuttum
Süt gelsin de emmeye de alışır yav
Ya emse gelecek aslında
Kayınvalidem dünden beri eliyle sağıyor beni
Rezalete gel
Bdvye konu açsam hit alırım bence

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah ne güzel doğutmuşsun ya 6 cm açıklıkla gitmişsin

M morruj1 naptın sancın varmı gece rüyamda doğuruyordun bende hastanedeydim senden önce doğurup çıktım sen yatıyodun hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…