2021 Aralık Anneleri

Benim hastanede zoraki aldi sonra 4,5 gun hic almadi memeyi...mecbur mama verdim..o surectede goguslerim doldu baya mastit oldum baya sancili gecti o gunler.. suan da da zoraki aliyor almayinca sagip veriyorum..gece hic almiyor o yuzden gece de mama veriyorum mecburen.

Hayır olsuuun normalde geceleri çok uyuyamıyordum bugün deliksiz uyudum şaka gibi bugün doğuramayacağım bence
Kız ters mi tepti yoksa seni Allah Allah ben bugün doğurursun diyordum vardır bundada bir hayır

Bizim de oyle yan yatirdigim tarafa cikiyor fakat bezin icinde bi kisim var lastikli bacak bolgesinde orasi içe dönük kalmasin disariya cikar bide ole dene... ben denedim simdi taşmiyor artik dolsada..

Kız ters mi tepti yoksa seni Allah Allah ben bugün doğurursun diyordum vardır bundada bir hayır
Doktordan geldim şimdi bana diyor ki gece sancılanıp ararsın diye bekledim aramadın, mışıl mışıl uyudum dedim
Vajinal muayenede nişanım geldi rahim ağzı da biraz daha incelmiş. Cuma’ya kadar kendiliğinden gelmezse cuma sabah 9da yatış yapılacak artık benimde bir günüm var

Benim de bugün nişanım geldi çok heyecanlıyım

Evet bi yandan gaz icin cabalarken oluyo.bide gogsumde sut cok fazla olunca su gunler bi gecseydi bu saate kadar agladi gaz sancisindan o yuzden bu gunleri atlatsaydik yazdim
Benimki de sabaha kadar 1 2 saat anca uyuyor 1 haftadir yaklasik her gece boyle gaz sancilari ne zormus gazi varken emmek istiyor memeyi de tutamiyir sancidan

Aynen ozellikle gece uyku yok kucakta gezdiriyorum rahatlasin diye

Memem büyükmüş
Damağına değmiyor ucu büyğk ihtimalle dedi
Bi de yatarak deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Çıldırmama az kaldı ama
Şimdi bestlak verdi hemşire
Var bi savaşımız ama bakalım kim kazanacak
Şimdi neyse yine de eve gidince ne halt yiyeceğim onu bilmiyorum

Canim benim bir evine cik geçecek hepsi

Aynen benim de sut azdi tabi eve gelio dus alinca artti

Evde daha iyi olacak canim merak etme

Kizlar burda birinin bogazlari agriodu kimdi o?
Dunden beri bogazlarim baya kotu, geniz akintim da var. bebege bulasir diye cok korkuyorum.
Onerebileceginiz bisiler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…