- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Krem verir buyuk ihtimal ilerlemeden gidin zaten cnm.. kanama var mi ?Bizim gobegimiz de enfeksiyon olmus. Yarin doktora gidecegiz
Fıtık varmıs canim. Enfeksiyon yokmus. Kanamada yoktu ama yinede krem verdiKrem verir buyuk ihtimal ilerlemeden gidin zaten cnm.. kanama var mi ?
Benim hastanede zoraki aldi sonra 4,5 gun hic almadi memeyi...mecbur mama verdim..o surectede goguslerim doldu baya mastit oldum baya sancili gecti o gunler.. suan da da zoraki aliyor almayinca sagip veriyorum..gece hic almiyor o yuzden gece de mama veriyorum mecburen.Bebek ilk 1 2 gğn aldı göğsümü sonra bıraktı süt gelmeyip mama vermeye başlayınca oldu, çok üzülüyorum ya tamamen bırakırsa diye. Düne göre bugün daha iyi süt geliyor göğsümü sıkınca rezeneye başlayacağım bugün, demleme olması şart mı?
Gecmis olsun cnm.. peki fitik icin krem yeterli mi kiFıtık varmıs canim. Enfeksiyon yokmus. Kanamada yoktu ama yinede krem verdi
Kız ters mi tepti yoksa seni Allah Allah ben bugün doğurursun diyordum vardır bundada bir hayırHayır olsuuunnormalde geceleri çok uyuyamıyordum bugün deliksiz uyudum şaka gibi bugün doğuramayacağım bence
Bizim de oyle yan yatirdigim tarafa cikiyor fakat bezin icinde bi kisim var lastikli bacak bolgesinde orasi içe dönük kalmasin disariya cikar bide ole dene... ben denedim simdi taşmiyor artik dolsada..Oğlu olan hanımlara sorum var sizlerde bez sızdırma yapıyor mu bizim son 2 gündür 2 bezde bir sızdırma oluyor yan yatırdığım için genelde yatırdığım taraftan çıkıyor sizce sebebi nedir bugün bezi 1 beden büyüttüm ama az önce yine çıkmıştı çok mu geriye doğru takıyorım anlamadım göbek bağı düşmediği için katlıyorum göbek kısmını yardımcı olun lütfen kıyafet kalmıyor 1 gecede tükeniyor hepsi
Fıtık ilk 6 ay da duzeliyormusGecmis olsun cnm.. peki fitik icin krem yeterli mi ki
Doktordan geldim şimdi bana diyor ki gece sancılanıp ararsın diye bekledim aramadın, mışıl mışıl uyudum dedimKız ters mi tepti yoksa seni Allah Allah ben bugün doğurursun diyordum vardır bundada bir hayır
Benim de bugün nişanım geldiDoktordan geldim şimdi bana diyor ki gece sancılanıp ararsın diye bekledim aramadın, mışıl mışıl uyudum dedim
Vajinal muayenede nişanım geldi rahim ağzı da biraz daha incelmiş. Cuma’ya kadar kendiliğinden gelmezse cuma sabah 9da yatış yapılacak artık benimde bir günüm var
Benimki de sabaha kadar 1 2 saat anca uyuyor 1 haftadir yaklasik her gece boyle gaz sancilari ne zormus gazi varken emmek istiyor memeyi de tutamiyir sancidanEvet bi yandan gaz icin cabalarken oluyo.bide gogsumde sut cok fazla olunca su gunler bi gecseydibu saate kadar agladi gaz sancisindan o yuzden bu gunleri atlatsaydik yazdim
Oy masallah ne kdr almis annaesiVe çok şükür bebeğim kilo almiş
Aynen ozellikle gece uyku yok kucakta gezdiriyorum rahatlasin diyeBenimki de mama içti üstüne yarım saat emdi altına yaptı gazi çıktı amaaaaa kucagimda memede uyuyor beşiğé koyup kafamı yastığa koyunca aciveriyor gözünü sonra hersey sil bastanzaten soğuk algınlığı da var acaba ondan mı dalamiyor offf
Memem büyükmüşacaba meme büyükse tutamıyor olabilir mi
yanınızda emzik varsa bi onu tutuyor mu baksanız
benim kızımda tutamıyordu doğunca 2-3 kişi meme ucunu büzüştürüp ağzına sokuşturuyorduk ağzına bi kere girdi mi emiyordu 2 gün böyle oldu sonra çözdü emmeyi memeye yaklaştırınca ağzını kocaman açar ya refleks olarak o arada bir dene istersen
Şimdi bestlak verdi hemşireO damlayı mutlaka kullan bana hastanede ebe önerdi çok memnun kaldım gerçekten mesela dün hastane işimiz vardı içemedim göğüslerim dolmadı yumuşak kaldı hep normalde onu içince taş gibi oluyor açar açmaz sütüm damlamaya başlıyor
Canim benim bir evine cik geçecek hepsiHadi ordan deseydin
Ya üzülmüyorum aslında
Deli gibi mememle dövüşmesine sinir oldum ben
Ağzından çekiyorum ağlıyor
Ağzına veriyorum emmiyor
Uyuyor orda öyle
Yaram varmış ağrıyormuş filan unuttum
Ya emse gelecek aslında
Kayınvalidem dünden beri eliyle sağıyor beni
Rezalete gel
Bdvye konu açsam hit alırım bence
Aynen benim de sut azdi tabi eve gelio dus alinca arttiEmer emer benimkide hastanede az buçuk emiyordu e çocuk haklı süt yok neyi emicek eve gelince bi sıcak duş aldım bol komposto içtim bide galactago süt arttırıcı damla kullanıyorum maşallah 3. Gün doldu göğüslerim şimdi alıştı iyice tutuyor
Evde daha iyi olacak canim merak etmeMemem büyükmüş
Damağına değmiyor ucu büyğk ihtimalle dedi
Bi de yatarak deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Çıldırmama az kaldı ama
Şimdi bestlak verdi hemşire
Var bi savaşımız ama bakalım kim kazanacak
Şimdi neyse yine de eve gidince ne halt yiyeceğim onu bilmiyorum
Devamı da kolaylıkla gelir inşallahBenim de bugün nişanım geldiçok heyecanlıyım
Şimdilik başlamasın diye dua edelim kuzum test negatife dönmedi dahaDevamı da kolaylıkla gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?