Burda sıkıştığıö yerde hemşireye veriyoruöEvde daha iyi olacak canim merak etme
Aynen sancisi oldugunda beni tutamiyo gece bezini degistirdigimde bezi hafifti yani acti amaBenimki de sabaha kadar 1 2 saat anca uyuyor 1 haftadir yaklasik her gece boyle gaz sancilari ne zormus gazi varken emmek istiyor memeyi de tutamiyir sancidan
Ne zaman bitiyor karantinaŞimdilik başlamasın diye dua edelim kuzum test negatife dönmedi daha
Bebis te sen de rahatlayacaksin evde cnm dus alinca birdeBurda sıkıştığıö yerde hemşireye veriyoruö
Evde me halt yiyeceğim
Aynen memeyle savas yapiyor sonra agliyor tutamayincaAynen sancisi oldugunda beni tutamiyo gece bezini degistirdigimde bezi hafifti yani acti ama
Bende mi gaz damlasi alsam benim ki cisde zorlaniyor gibi ondan kivraniyorAynen memeyle savas yapiyor sonra agliyor tutamayincagunduz bukdr degl ama gece boyle her gece. Gaz damlasi bugun gelcek insallah fayda eder
Hadi inşallahBebis te sen de rahatlayacaksin evde cnm dus alinca birde
Allah kolaylık versin canım benim de en büyük korkum yetememe hissi, kızın da çabucak atlatır bu süreci inşallah5 buçuk yaşındaki kızım bugün yanıma usulca sokuldu ve "anne sen artık kardeşimi mi daha çok seviyorsun hıc benimle ilgilenmiyorsun hiç beni onemsemiyorsun" dedi
O kadar üzüldüm ki kızıma baktıkça ağlamak geliyor içimden yetemiyorum yetisemiyorum önceden oyun oynardık birlikte etkinlik yemek Vs yapardık üstelik çalışan anneyim hıc böyle hissettirmedim ona şimdi oğlum sürekli ya memede ya gaz çıkarma alt değişimi uyudugunda da yorgunluktan uyuyakaliyorum kızıma babası ilgi gösteriyor herşeyini yapmaya çalışıyor ama anne olarak benden beklentisi daha fazla
Şimdi kizim iç dunyasinda neler yaşıyor kim bilir
Benim gibi iki çocukluklar bu ilgi krizini nasıl atlattiniz allah icin deyiverin bana
Ciste mi kaka yaparken bizimki cok zorlniyirBende mi gaz damlasi alsam benim ki cisde zorlaniyor gibi ondan kivraniyor
Kaka yaparken zorlaniyor aynen hatta yapamiyo cok az yapiyoCiste mi kaka yaparken bizimki cok zorlniyir
Dr bugün bana çok ağlamasın ağlarsa fıtık olur dedi gazlı bezi fındık gibi yap bastır dediFıtık ilk 6 ay da duzeliyormus
Bizinki de acinca altini rahatliyir devamini yapiyor masajlarla falan annemin ustune yaoti kac kezKaka yaparken zorlaniyor aynen hatta yapamiyo cok az yapiyo
Gobegi cikik bizimde simdilik birsey yapma dedi ama ben de tulbent falan sarayim diye dusundumDr bugün bana çok ağlamasın ağlarsa fıtık olur dedi gazlı bezi fındık gibi yap bastır dedi
Yok benim ki yapamiyo zaten dun emmedi.bide kullandigimiz demir hapi zorlanmalarina neden olurmuBizinki de acinca altini rahatliyir devamini yapiyor masajlarla falan annemin ustune yaoti kac kez
İlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdımGobegi cikik bizimde simdilik birsey yapma dedi ama ben de tulbent falan sarayim diye dusundum
Kayisi iyi gelir diye biliyorduk:s cok dikkat ediyoruz ama bilmiyirum neden boyle bagirsak kaslari anca gelisecek dedi dr daİlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdım
Muayene nasil gecti canim sarilik durumu kilo alimiİlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdım
Yapabilir kabizlik ta bence. Biz kullanmiyoruz suan ilac d vit bugun baslickYok benim ki yapamiyo zaten dun emmedi.bide kullandigimiz demir hapi zorlanmalarina neden olurmu
Demir hapini ben yutuyorum canm bebek d vit damla benim yuttugum hap kabizlik yaparmiYapabilir kabizlik ta bence. Biz kullanmiyoruz suan ilac d vit bugun baslick
Canim diogum kilosu 4700Oy masallah ne kdr almis annaesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?