2021 Aralık Anneleri

Muayene nasil gecti canim sarilik durumu kilo alimi
Sağlık ocağı kontörlü vardı sarılık az gözüküyor dedi dr kilo almış ama aşı kartına yazmamış unuttum Sormayı da ağlıyordu susturmayla uğraşırken

Kayisi iyi gelir diye biliyorduk:s cok dikkat ediyoruz ama bilmiyirum neden boyle bagirsak kaslari anca gelisecek dedi dr da
Ya zaten ne yiyeceğimi şaşırıyorum evdekilere ayrı kendime ayrı yapmak zorundayım ağlıyor sürekli bi iş yapamıyorum ki
Sağlık ocağında da ağlayınca çok dr fıtığı söyledi

Bitter aslında mantiken bağırsakları aktive ediyor ya e calısan bağırsak da gaz üretir yani. Bana emzirme eğitiminde kayısıdan uzak dur denmisti.

Saglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.

Kıyafetle 3750 çıktı.
İmkansiz o kadar uzamasi
İkisinden birisi yanlis ölcmüstür

Kızlar acil bi şry soracağım ben mamayı 2 ölçek yerine bi ölçek koymuşyfazla suku oldu
Sorun olur mu sizce
Çok korkuırun

Saglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.

Kıyafetle 3750 çıktı.
Cnim benimki dun olculdu 50 cm dogdu 52 oldu kilo da 3200 du kiyafetlerle 3850 yani 6 cm uzamasi pek mumkun degil

Kıyafetle 3750 çıktı.
6cm imkansiz bence amasen gorunusten anliyormusun kilo lac dogmustu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…