MasallahCanim diogum kilosu 4700
4500 e dusmustu
4800 olmus simdi.
Sağlık ocağı kontörlü vardı sarılık az gözüküyor dedi dr kilo almış ama aşı kartına yazmamış unuttumMuayene nasil gecti canim sarilik durumu kilo alimi
Ya zaten ne yiyeceğimi şaşırıyorum evdekilere ayrı kendime ayrı yapmak zorundayım ağlıyor sürekli bi iş yapamıyorum kiKayisi iyi gelir diye biliyorduk:s cok dikkat ediyoruz ama bilmiyirum neden boyle bagirsak kaslari anca gelisecek dedi dr da
Bitter aslında mantiken bağırsakları aktive ediyor ya e calısan bağırsak da gaz üretir yani. Bana emzirme eğitiminde kayısıdan uzak dur denmisti.İlaçlarımı yazdırmaya gittim Sağlık ocağındaki dr yediklerine dikkat ediyormusun dedi komposto haşlama yiyorum dedim kayısı içme daha çok gaz yapar ayva ve elma yap dedi ayy napıcağımı şaşırdım
Canım benim doktorun yapmamı istediği video da dün gece konuştuğumuz videoymusGerçekten bazen ne yapsan olmuyorYouTube videosunu paylaşabilir misin?
Bizimki dogdugunda sisti canimDr bugün bana çok ağlamasın ağlarsa fıtık olur dedi gazlı bezi fındık gibi yap bastır dedi
İmkansiz o kadar uzamasiSaglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.
Kıyafetle 3750 çıktı.
30 ml suya 1 ölcek yeterli. Su kac ml koymustunKızlar acil bi şry soracağım ben mamayı 2 ölçek yerine bi ölçek koymuşyfazla suku oldu
Sorun olur mu sizce
Çok korkuırun
Suyu 2 katı koydum iyşe30 ml suya 1 ölcek yeterli. Su kac ml koymustun
Bence doğumdaki yanlıstı ya su an vardır 55İmkansiz o kadar uzamasi
İkisinden birisi yanlis ölcmüstür
Erken acıkir bi şey olmaz.Suyu 2 katı koydum iyşe
Stewten yanlış okumuşum
Bi şey olur mu bebeğe
Sulu olması dert değil miErken acıkir bi şey olmaz.
Cnim benimki dun olculdu 50 cm dogdu 52 oldu kilo da 3200 du kiyafetlerle 3850 yani 6 cm uzamasi pek mumkun degilSaglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.
Kıyafetle 3750 çıktı.
Olmaz bisey korkmaSuyu 2 katı koydum iyşe
Stewten yanlış okumuşum
Bi şey olur mu bebeğe
Ben nerde okudum acaba yine suyun zararlı olduğunuOlmaz bisey korkma
Belimi ice kıvır bant yerin altından cırtlari yapıştırırsan oluyorBizimde aynı yukardan sızıyor pek sıkamıyorum göbek bağı düşmediği için
Kiz ben ayrica gunde 3 cay kasigi su veriyorum agzi pamukcuk olmasin diye.Ben nerde okudum acaba yine suyun zararlı olduğunu
Çok panik oldum
6cm imkansiz bence amaSaglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.
Kıyafetle 3750 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?