- 21 Mart 2021
- 229
- 235
- 53
- 28
Bende ondan korkuyorum yani orada dikiş olmasındansa karnımda olması daha mantıklı gelmeye başladıBende normal bekliyorum ama benim bebeğim 2850 kg yani seninki kadar kilolu olsaydı açıkçası ben sezeryan olsun derdim canim kii bende sezeryandan korkuyorum ve o kadar kilolu çocuğu çıkarmak normal doğumu daha zor kılabilir dikişin ve yirtigin çok olabilir bence doktoruna güven sonra estetikle falan ugrasma
Dün 3900 olmuş dediKaç gr olmuş
Normalde 4300 bile normal doğum yaptırmış doktor ama bu anneler genelde yapısı çok müsait kendisi de iri annelerdi dedi, ben hep 49 kg sularında gezen bir insanımKaç kilo olmuş bebiş. Kaç kilodan sonra sezaryen öneriyor doktorunuz.
O sekilde de olabiliyor bence git hastaneye.Kızlar aranızda suyu sızıntı gibi gelen var mıydı? Sabah uyandım çamaşırım ve pijamam biraz ıslanmış akıntıya benziyor ama emin de olamadım bekleyişe geçtim tekrar olacak mı diye, uyku sersemi Birşey de anlamadım
Normalde 4300 bile normal doğum yaptırmış doktor ama bu anneler genelde yapısı çok müsait kendisi de iri annelerdi dedi, ben hep 49 kg sularında gezen bir insanım3900 olmuş 4200 filan görürsem riske girer doğurulur ama omuz çıkması gibi riskler oluşuyor dedi
Yatar pozisyonda durunca devam ediyormuş eğer gelen şey su ise, bende yattım bekliyorum devam edecek mi diye yine hissedersem doğru hastaneyeO sekilde de olabiliyor bence git hastaneye.
Bu grubun kaderi sezaryan olduHiç riske girmeyin o zaman. Bebeğin sağlığı her şeyden önemli.
Korkmayın da sizin grupta herkes sezaryen Doğum yaptı nerdeyse, sağlıkları da gayet iyi.
Zorlucam cnm tsk edermO zamanlar pes edıp tek gogsumu sagmayı bile düşünmüştüm. Bebek emmese bile her defasında ısrarla ver o sag tarafı. Pes etme sureklı vermeye calıs emın ol alısacak
Bu grubun kaderi sezaryan oldusağlıkla gelsin de nasıl uygunsa öyle gelsin ya illa toparlarım sezaryan olanlarda bir şekilde atlatıyor zaten ağrıyı sızıyı ne yapalım bebiş nasıl gelmek isterse artık Zaten düşününce saatlerce boşuna sancı çekip sezaryana dönmektense direkt sezaryan planlansın daha mantıklı
Bence mantıklı
Ben de Sezaryen için gün aldım. İptal edip normal Doğum mu yapsam diye düşünüyorum karar veremiyorum.
3250 grambebek daha 18 gün var. 4 kiloya yaklaşırsa ben de korkuyorum normal Doğumdan .
Doktor tam 39+5 e gün verdi.
Erken sancım gelirse normal olsun, bebek çok büyüdüyse sezaryen olsun demek saçma mı olur.
Bebekler mide kapasitesinden fazla beslendiklerinde mideyi korumak için kusarlarmış. Bize doktoru oyle demisti. Ne kdar beslenmesi gerektigini de 30 x kilosu olarak hesaplayabilirsiniz ogunluk dedi.Kızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .
Öyle belirsiz bir süreç ki, belki bebeğiniz kendi gelmek isteyecek belki gelmeyecek onu da bilmiyoruz, eğer herşey normal doğuma uygun ilerlerse doktorunuz da zorlamaz muhtemelen ama bebek irileşirse sancınız da olmazsa 39+5 te kavuşursunuz
Ben de Sezaryen için gün aldım. İptal edip normal Doğum mu yapsam diye düşünüyorum karar veremiyorum.
3250 grambebek daha 18 gün var. 4 kiloya yaklaşırsa ben de korkuyorum normal Doğumdan .
Doktor tam 39+5 e gün verdi.
Erken sancım gelirse normal olsun, bebek çok büyüdüyse sezaryen olsun demek saçma mı olur.
Bizim ki de üstü hiç kapalı kalmıyor bi de şapka gözünü kapatınca kıyameti koparıyorKizlar sizin bebisler de hareketlimi benimki tepikleye tepikleye battaniyeyi ustunden atiyor
Emzirdikçe sütün çoğalacak ilk üç gün az olması normalKızlar mama veriyor musunuz galiba bebeğim aç 12den beri bezini hiç ıslatmadı, çok fazla uyuyor sütüm yok denecek kadar az zaten, uyandırıp emziremiyorum açlıktan uyuyor olabilir mi
Dikişlerim çok ağrıyor ortalama kaçıncı gün iyileşme başlıyor ?
Ben doğum sonrasına hiç hazırlanmamışım onu farkettim
Bak kendinde kabul ediyosun sartlar musait diyosun ozaman basarirsin da buna inan..Ben de her şey çok müsait aslında şartlar olarak
Galiba o yüzden çok etkilendim
Birinden bri olmasa şu sebepten diyeceğim
Ama bu şartlarda ihale tamamen bana kaldı
Gündüz iyi kötü zorluyorum silikon göğüs ucuyla ama gece ben de biberonla destekliyorum genelde
Çocuk ra rahat ediyor
Rahat uyuyır hem
Valla dün bu saatlerde sezeryandan çıktım gece eşim eve gitti annem uyuyakaldı kendi çocuğuma kendim baktım kalktım gezdim çorbamı içtim şimdi gayet dolanıyorum etrafta, bugün bandaj değişti baktım ki küçücük bir yer yani şeyimde olacağına o dikişler karnımda oluverdi. Sezeryan öyle korkunç cani felan değil bugün bandaja gelen Ebe bile ben doğum yapsam bende sezeryan olurum normal doğumu hiç çekmem bile dedi ama nedense toplumda sezeryan öyle bir anlatılıyor ki sonu sanki ölüm gibi. Ben çok memnun kaldım gerçekten korkmayın bebeğinizin sağlığını riske atmayın. Benim bebeğime iri dediler omzu takılır dediler riske atmadım, sütüm de geldi mis gibi emiyor gayet huzurlu maşallahBu grubun kaderi sezaryan oldusağlıkla gelsin de nasıl uygunsa öyle gelsin ya illa toparlarım sezaryan olanlarda bir şekilde atlatıyor zaten ağrıyı sızıyı ne yapalım bebiş nasıl gelmek isterse artık Zaten düşününce saatlerce boşuna sancı çekip sezaryana dönmektense direkt sezaryan planlansın daha mantıklı
İçimi ferahlattınız teşekkür ederimValla dün bu saatlerde sezeryandan çıktım gece eşim eve gitti annem uyuyakaldı kendi çocuğuma kendim baktım kalktım gezdim çorbamı içtim şimdi gayet dolanıyorum etrafta, bugün bandaj değişti baktım ki küçücük bir yer yani şeyimde olacağına o dikişler karnımda oluverdi. Sezeryan öyle korkunç cani felan değil bugün bandaja gelen Ebe bile ben doğum yapsam bende sezeryan olurum normal doğumu hiç çekmem bile dedi ama nedense toplumda sezeryan öyle bir anlatılıyor ki sonu sanki ölüm gibi. Ben çok memnun kaldım gerçekten korkmayın bebeğinizin sağlığını riske atmayın. Benim bebeğime iri dediler omzu takılır dediler riske atmadım, sütüm de geldi mis gibi emiyor gayet huzurlu maşallah
Uyandıramıyo musun 2 saatte bir?Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucubenim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?