2021 Aralık Anneleri

Bende ondan korkuyorum yani orada dikiş olmasındansa karnımda olması daha mantıklı gelmeye başladı

Kaç kilo olmuş bebiş. Kaç kilodan sonra sezaryen öneriyor doktorunuz.
Normalde 4300 bile normal doğum yaptırmış doktor ama bu anneler genelde yapısı çok müsait kendisi de iri annelerdi dedi, ben hep 49 kg sularında gezen bir insanım 3900 olmuş 4200 filan görürsem riske girer doğurulur ama omuz çıkması gibi riskler oluşuyor dedi

Kızlar aranızda suyu sızıntı gibi gelen var mıydı? Sabah uyandım çamaşırım ve pijamam biraz ıslanmış akıntıya benziyor ama emin de olamadım bekleyişe geçtim tekrar olacak mı diye, uyku sersemi Birşey de anlamadım

O sekilde de olabiliyor bence git hastaneye.

Hiç riske girmeyin o zaman. Bebeğin sağlığı her şeyden önemli.
Korkmayın da sizin grupta herkes sezaryen Doğum yaptı nerdeyse, sağlıkları da gayet iyi.

Hiç riske girmeyin o zaman. Bebeğin sağlığı her şeyden önemli.
Korkmayın da sizin grupta herkes sezaryen Doğum yaptı nerdeyse, sağlıkları da gayet iyi.
Bu grubun kaderi sezaryan oldu sağlıkla gelsin de nasıl uygunsa öyle gelsin ya illa toparlarım sezaryan olanlarda bir şekilde atlatıyor zaten ağrıyı sızıyı ne yapalım bebiş nasıl gelmek isterse artık Zaten düşününce saatlerce boşuna sancı çekip sezaryana dönmektense direkt sezaryan planlansın daha mantıklı

Ben de Sezaryen için gün aldım. İptal edip normal Doğum mu yapsam diye düşünüyorum karar veremiyorum.
3250 grambebek daha 18 gün var. 4 kiloya yaklaşırsa ben de korkuyorum normal Doğumdan .

Doktor tam 39+5 e gün verdi.

Erken sancım gelirse normal olsun, bebek çok büyüdüyse sezaryen olsun demek saçma mı olur.

Bence mantıklı

Kızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .
Bebekler mide kapasitesinden fazla beslendiklerinde mideyi korumak için kusarlarmış. Bize doktoru oyle demisti. Ne kdar beslenmesi gerektigini de 30 x kilosu olarak hesaplayabilirsiniz ogunluk dedi.
Bide beslendiktennsonra bi sure omuzuna yatirip dik tut 5 dk falan

Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucu benim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum

Öyle belirsiz bir süreç ki, belki bebeğiniz kendi gelmek isteyecek belki gelmeyecek onu da bilmiyoruz, eğer herşey normal doğuma uygun ilerlerse doktorunuz da zorlamaz muhtemelen ama bebek irileşirse sancınız da olmazsa 39+5 te kavuşursunuz bana da 39+3 te bakacağını ona göre tarih vereceğini söyledi belki de bu hafta kendiliğinden gelir onu da bilmiyorum

Emzirdikçe sütün çoğalacak ilk üç gün az olması normal
Hastanede kilo kaybı çok olursa mama desteği yapıyorlar bişi demediler mi

Bak kendinde kabul ediyosun sartlar musait diyosun ozaman basarirsin da buna inan..

Valla dün bu saatlerde sezeryandan çıktım gece eşim eve gitti annem uyuyakaldı kendi çocuğuma kendim baktım kalktım gezdim çorbamı içtim şimdi gayet dolanıyorum etrafta, bugün bandaj değişti baktım ki küçücük bir yer yani şeyimde olacağına o dikişler karnımda oluverdi. Sezeryan öyle korkunç cani felan değil bugün bandaja gelen Ebe bile ben doğum yapsam bende sezeryan olurum normal doğumu hiç çekmem bile dedi ama nedense toplumda sezeryan öyle bir anlatılıyor ki sonu sanki ölüm gibi. Ben çok memnun kaldım gerçekten korkmayın bebeğinizin sağlığını riske atmayın. Benim bebeğime iri dediler omzu takılır dediler riske atmadım, sütüm de geldi mis gibi emiyor gayet huzurlu maşallah

İçimi ferahlattınız teşekkür ederim Umarım en hayırlısı olur sezaryan olursa da umarım herkes hemen toparlar kalkar ayağa, bebeğimle ilgilenebilmeyi istiyorum şöyle ağrıdı Böyle ayağa kalkamadım felaketti diyenleri gördükçe korkuyorum ister istemez

Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucu benim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
Uyandıramıyo musun 2 saatte bir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…