2021 Aralık Anneleri

giggles Ben 2 aydır sadece sağıp veriyorum.
Bugüne kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Eğer sıkıntı yaşarsam da bunu sağmaya değil, yaşadığım streslere bağlarım açıkçası.
Kaldı ki , almıyorsa da almıyor gerçekten o kadar çok imkan var ki artık, bebeğinizin keyfini çıkarın

Bence üzülecek bir durum yok sağlıkla gelsin inşallah
Pazartesi benim dogumum da 38+5 oluyor. Kilosu da çarşamba günü 3200 falandı belki 3 kg doğacak. 3 kg gayet yeterli.
Durum sezeryani gerektiriyorsa yapacak bisey yok stres yapma bence

Canim gayet iyi haftası benim de gelisimi durmustu 2800 37+5te alindi

Lacivert olarak doğdu şuan koyu gri bir renk aldı bakalım ne olacak çok dua ettim dedesine çeksin maviş olsun diye inşllah kabul olur
Ay benim oğlan da lacivert gözlü doğdu. Ama ilk doğuşu aynı babası dedim. Gittikçe benim tarafıma da benzemeye başladı. Bu arada benim tarafım ful renkli göz, eşiminki ise kahverengi. Yani bebek ikimizin karışımı olduysa gözler renkli olabilir.

ayva cekirdegi iyi geliyor onun merhemini yapip surdugunuzde yara geciyor

Eşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Benim koyukahve siyaha cidden yakın eşimin kahverengi ama şuan 16 gün sanki mavi olacak gözleri benimkinin de ya da değişir mi bilmiyorum ama bende dua etmiştim renkli olsun diye gözleri bilen Varsa bana da yazsın

Benim koyukahve siyaha cidden yakın eşimin kahverengi ama şuan 16 gün sanki mavi olacak gözleri benimkinin de ya da değişir mi bilmiyorum ama bende dua etmiştim renkli olsun diye gözleri bilen Varsa bana da yazsın
Genelde mavi yada lacivert görünüyor sonra kahverengi oluyor gözler Ben de renkli gözlü bebeklere çok bakmıştım öyle olsun diye ama ela bile olmadı eşimin ela. İkisi de kahverengi gözlü benim gibi

Genelde mavi yada lacivert görünüyor sonra kahverengi oluyor gözler Ben de renkli gözlü bebeklere çok bakmıştım öyle olsun diye ama ela bile olmadı eşimin ela. İkisi de kahverengi gözlü benim gibi
Benim hala umudum var çok dua ettim belki kabul olmuştur . Bir ihtimal nenem mavi gözlü idi ,eşimin nenesi yeşil gözlü belki çekinik genlerden esinlenmiştir ya tutarsa

Kızlar acil cevap lütfen bugün sezeryan oldum. Bolca kayısı hoşafı içtim gaz çıkarmak için ama gazdan kıvranıyorum ıkınsam çıkacak ama ıkınamıyorum dikişlerimden dolayı bir bardak rezene çayı içtim. Napmalıyım çok fenayım

Bol yürüyüş. Yeme icmeyle değil hareketle olur.

Benim hala umudum var çok dua ettim belki kabul olmuştur . Bir ihtimal nenem mavi gözlü idi ,eşimin nenesi yeşil gözlü belki çekinik genlerden esinlenmiştir ya tutarsa
Bnm babam erkek kardeşim yeşil gözlü bnm ki renkli olmadı senin neneye çeker inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…