- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Sadece sağarsan sütün mü bitermiş?berlin8982 ikizlerine sadece sağıp verebiliyo iki ay filan oldu o doğuralı. Olumsuz hiç bi şey düşünme lütfen. Biz de kesin sarılık olur diye bekledik mesela memem tıkandı kilo kaybı oldu bebekte diye. Hiç de bi şey olmadı. Hatta kaynanam her cocuk oluyo bu da olur filan diye beni hazırlamaya calışıyodu psikolojik olarak. Ben hiç öyle düşünmedim olmadı şükür. Aç bırakıp da strese sokma cocuğu da nasıl oluyosa öyle olsun. Kendini de bitirme. Gittiği yere kadar gitsin.
Bdv nerde ya yazıyorsunuz da hiç anlamıyorumSeni konuma davet ediyorum
Bdv ye gel takılalım
Bence üzülecek bir durum yok sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün kontrole gittik pazartesine sezeryan için gün verdi. 38+2 oluyor o zaman. Ben biraz daha durması taraftarıydım ama doktorum suyunun az olduğunu bebeği riske atmaya gerek olmadığını söyledi. Korkular içerisindeyim. Spinal olacakmışım bebeğim 3000 gr ona mı üzüleyim ameliyattan mı korkayım şaşırdımkeşke 39 u filan doldursaydık biraz daha büyüseydi yavrum
Canim gayet iyi haftası benim de gelisimi durmustu 2800 37+5te alindiKızlar bugün kontrole gittik pazartesine sezeryan için gün verdi. 38+2 oluyor o zaman. Ben biraz daha durması taraftarıydım ama doktorum suyunun az olduğunu bebeği riske atmaya gerek olmadığını söyledi. Korkular içerisindeyim. Spinal olacakmışım bebeğim 3000 gr ona mı üzüleyim ameliyattan mı korkayım şaşırdımkeşke 39 u filan doldursaydık biraz daha büyüseydi yavrum
Tek derdin gaz olsub pleaseeeSeni konuma davet ediyorum
Bdv ye gel takılalım
Ay benim oğlan da lacivert gözlü doğdu. Ama ilk doğuşu aynı babası dedim. Gittikçe benim tarafıma da benzemeye başladı. Bu arada benim tarafım ful renkli göz, eşiminki ise kahverengi. Yani bebek ikimizin karışımı olduysa gözler renkli olabilir.Lacivert olarak doğdu şuan koyu gri bir renk aldı bakalım ne olacak çok dua ettim dedesine çeksin maviş olsun diye inşllah kabul olur
Bir derdim var kısmı işte forumunBdv nerde ya yazıyorsunuz da hiç anlamıyorumBuraya yetiştim de bdv kaldi bu arada
ayva cekirdegi iyi geliyor onun merhemini yapip surdugunuzde yara geciyorValla çok rahatladım, yine acıyor ama çıplak emzirirken hissettiğimin çeyreği bile değil öyle diyim
Silikon ucu Tersine çevirip meme başının üstüne geçiriyosun çok ince olduğu sıkmıyor da, geçirmenin hiçbi acısı yok yani. Bi emerken azcık bişi hissediosun ama o da hiçbi şey
Hatta ben denemek için en dandiğini aldım wee baby
O bile işe yaradı
Aslında yapıyorum bunu ama bende işe yaramadı
Benim koyukahve siyaha cidden yakın eşimin kahverengi ama şuan 16 gün sanki mavi olacak gözleri benimkinin de ya da değişir mi bilmiyorum ama bende dua etmiştimEşimin gozleri yesil,benimki ela ,oğlumun ki kahverngi.
Sanki bu minnoş renkli gözlü gibi.
Sizlerinki nasil Anlayan var mi sonradan degisir galiba. Ama oglum direk kahverengi doğdu
Herkes dert anlatıyorsa gelmem benBir derdim var kısmı işte forumun
Genelde mavi yada lacivert görünüyor sonra kahverengi oluyor gözlerBenim koyukahve siyaha cidden yakın eşimin kahverengi ama şuan 16 gün sanki mavi olacak gözleri benimkinin de ya da değişir mi bilmiyorum ama bende dua etmiştimrenkli olsun diye gözleri bilen Varsa bana da yazsın
Gerçek göz rengi ne zaman belli oluyor :)Genelde mavi yada lacivert görünüyor sonra kahverengi oluyor gözlerBen de renkli gözlü bebeklere çok bakmıştım öyle olsun diye ama ela bile olmadı eşimin ela. İkisi de kahverengi gözlü benim gibi
Benim hala umudum varGenelde mavi yada lacivert görünüyor sonra kahverengi oluyor gözlerBen de renkli gözlü bebeklere çok bakmıştım öyle olsun diye ama ela bile olmadı eşimin ela. İkisi de kahverengi gözlü benim gibi
Genelde 6 ay civarını buluyor netleşmesiGerçek göz rengi ne zaman belli oluyor :)
Sende yine küçük bir umut varmış bekle bakalım belki tutarBenim hala umudum varçok dua ettim belki kabul olmuştur . Bir ihtimal nenem mavi gözlü idi ,eşimin nenesi yeşil gözlü belki çekinik genlerden esinlenmiştir ya tutarsa
Yazacam burada sanaSende yine küçük bir umut varmış bekle bakalım belki tutar
Bol yürüyüş. Yeme icmeyle değil hareketle olur.Kızlar acil cevap lütfenbugün sezeryan oldum. Bolca kayısı hoşafı içtim gaz çıkarmak için ama gazdan kıvranıyorum ıkınsam çıkacak ama ıkınamıyorum dikişlerimden dolayı bir bardak rezene çayı içtim. Napmalıyım çok fenayım
Bnm babam erkek kardeşim yeşil gözlü bnm ki renkli olmadı senin neneye çeker inşallahBenim hala umudum varçok dua ettim belki kabul olmuştur . Bir ihtimal nenem mavi gözlü idi ,eşimin nenesi yeşil gözlü belki çekinik genlerden esinlenmiştir ya tutarsa
İnşallah inşallahBnm babam erkek kardeşim yeşil gözlü bnm ki renkli olmadı senin neneye çeker inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?