Ah canım doktorum dogum başlasa bile ne kadar süreceği belli olmadigindan su gelmesi yada başka tehlikeli bir durum olmadan kanama vs doğal sürecine bırakıyor malesef, pazartesi randevum var zaten açıklık varmı diye bakmaya çağırdı, bebişin hareketleri de yerinde o yüzden bekliyorum, M morruj1 nişan geldikten 2 gün sonra suyun geldi galiba dimi inşallah benimde gelir de koşarım
Sen de doğum yaptın değil miKızlar mama veriyor musunuz galiba bebeğim aç 12den beri bezini hiç ıslatmadı, çok fazla uyuyor sütüm yok denecek kadar az zaten, uyandırıp emziremiyorum açlıktan uyuyor olabilir mi
Dikişlerim çok ağrıyor ortalama kaçıncı gün iyileşme başlıyor ?
Ben doğum sonrasına hiç hazırlanmamışım onu farkettim
Seninki de mi hareketli benimkide oyle bende nohut battaniye kullaniyorumBu arada ben nohut battaniyeleri çok sevdim direkt bunları kullanıyorum yumoş yumoş. Gaza daha iyi sıcak tutmak gibi geliyo ne biliyim. Zaten çok hareketli coğunlukla belden aşağısı sarılıyo.
Kolları asla sardırtmadı. Göğsüne kadar örtebiliyorum. Penye battaniyeler de yeter belki ama yarım sarabilince ben nohut kullanayım dedim ya ayaklar filan daha sıcakta dursun.Seninki de mi hareketli benimkide oyle bende nohut battaniye kullaniyorum
Bi de bol doluyorum isterse içte tepinsin.Seninki de mi hareketli benimkide oyle bende nohut battaniye kullaniyorum
Bilmiyorum canım inan dün gece zaten hiç durmadı o yüzden acaba midesinden ötürü mu yoksa sancısı mi gaz olarak var anlamadımBuyuk ihtimal fazla emdiyse fazlaligi cikarmistir
Dik tutuyorum herşey ediyorum ama yine çıkardıBebekler mide kapasitesinden fazla beslendiklerinde mideyi korumak için kusarlarmış. Bize doktoru oyle demisti. Ne kdar beslenmesi gerektigini de 30 x kilosu olarak hesaplayabilirsiniz ogunluk dedi.
Bide beslendiktennsonra bi sure omuzuna yatirip dik tut 5 dk falan
Ben kullanıyom ilk günden beri günde 5 damla. Memnunuz.Kızlar bebeğim gece saat 2 den sabah 9 a dek ağladı durdu sancilanip karnı tok,altı temiz herşey yolunda . Göbeği zaten halen düşmedi sinirlerim alt üst oldu, elimde çaresiz şekilde onu pışpışlayip durmaktan başka bişey gelmedi . Şu gaz sancısına biogaia kullanan var mı nasıl kullaniliyo alsam mı acaba ?
Düz mü yatıyo reflü yatağın ya da ana kucağın var mı ben beşiğe bırakamıyom anakucağında hep.Bilmiyorum canım inan dün gece zaten hiç durmadı o yüzden acaba midesinden ötürü mu yoksa sancısı mi gaz olarak var anlamadım
Dik tutuyorum herşey ediyorum ama yine çıkardıçıkarmayı da geçtim hiç uyumadı ağladı durdu saat gece 2 den sabah 9 a dek ve halen arada sancilaniyo
Belirli bir saati var mı ve aynı anda mi 5 damla veriyosunBen kullanıyom ilk günden beri günde 5 damla. Memnunuz.
Ana kucağında hep , hiç düz yatırmadim bugüne dek hep sağlı sollu insan evladı rahatsız olunca anliyormus morel bozuklugunun ne olduğunu gece hiç mi uyumaz ya gece 2 sabah 9 . Ve halen sancilaniyo . Meme ve mama o kadar emiyoki bazen diyorum bu yüzden mi . Şimdi nöbetçi eczane arıyorum o damla inşallah birşeye yarar ,ağrı kesici özelliği genel olarak mı var yoksa gaz için mi sadeceDüz mü yatıyo reflü yatağın ya da ana kucağın var mı ben beşiğe bırakamıyom anakucağında hep.
Aynı amda 5 damla öğleden önce vermeye calışıyom.Belirli bir saati var mı ve aynı anda mi 5 damla veriyosun
Gaz için probiyotik bu ama bunu halletse yeter emin ol.Ana kucağında hep , hiç düz yatırmadim bugüne dek hep sağlı sollu insan evladı rahatsız olunca anliyormus morel bozuklugunun ne olduğunu gece hiç mi uyumaz ya gece 2 sabah 9 . Ve halen sancilaniyo . Meme ve mama o kadar emiyoki bazen diyorum bu yüzden mi . Şimdi nöbetçi eczane arıyorum o damla inşallah birşeye yarar ,ağrı kesici özelliği genel olarak mı var yoksa gaz için mi sadece
Bizimki donunu cikariyorKizlar sizin bebisler de hareketlimi benimki tepikleye tepikleye battaniyeyi ustunden atiyor
Bende sariyorum kollarini sarmiyorum cunku hic sevmiyoBi de bol doluyorum isterse içte tepinsin.
Amaan canları nasıl istiyosa yavvBende sariyorum kollarini sarmiyorum cunku hic sevmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?