2021 Aralık Anneleri

Kayısı gaz yapıyormuş diyolardi gecen burda kayısı hoşafı içen arkadaşlar Geçmiş olsun bu arada. Yürümeye çalış iyi gelir.

Kızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .

Kızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .
Benimki hep kusuyor emmeden sonra gazla fazlaligi da cikarirlarmis oyle normaldir bence

Ben doğum felan yapamadım 2 kere nstye girdim yine sancı yok suyuna baktı suyu da yeterli dedi 2 güne kontrol dedi pazar acile gidecem yine kontrol için beklemeye devam bende kızlar

Selam kızlar bende ani bir sancı ile 24 Kasım'da doğurdum minnak bir kızım oldu. Herkesin bebisi hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah benim bebeisim yüzünde minik minik isilik gibi şeyler çıktı su kaynatip soğutup sildim ama geçmedi neden olmuş olabilir acaba oğlumda böyle bişey olmamıştı sanki.

Ben doğum felan yapamadım 2 kere nstye girdim yine sancı yok suyuna baktı suyu da yeterli dedi 2 güne kontrol dedi pazar acile gidecem yine kontrol için beklemeye devam bende kızlar
Bende devam video da işe yaramadı 3 4 gün boyunca 3 er set yaptım sancilanacagima aksine vücudum rahatladı gibi, şuan hickiriyo beyefendi rahatı yerinde ,sadece dün nişan geldi 41 e kaldım galiba haftaya gün aşırı kontrol benimde umarım kaka yapmaz

Açılır canım sütün geldikçe, sen zorla uyandır emzirmeye çalış. Benimki de bazen bütün gün ağlıyor bazen uyandıramıyorum

Kızlar mama veriyor musunuz galiba bebeğim aç 12den beri bezini hiç ıslatmadı, çok fazla uyuyor sütüm yok denecek kadar az zaten, uyandırıp emziremiyorum açlıktan uyuyor olabilir mi
Dikişlerim çok ağrıyor ortalama kaçıncı gün iyileşme başlıyor ?
Ben doğum sonrasına hiç hazırlanmamışım onu farkettim

Kaç kilo olmuş bebiş. Kaç kilodan sonra sezaryen öneriyor doktorunuz.

Mama veriyorum çünkü memeyle yetinmiyor . Ve kim ne derse desin meme bebeğe yeterli değilse mama vermekte de fayda var .
Dikislere gelince ben hiç yatamadım lohusalık nedir bilmiyorum hiç uzanıp dinlenmedigim için sürekli hareket halinde olduğumdan hemen kendimi toparladim ya da zorunda kaldım .bir kaç güne sizinde geçer ağrılarınız inşallah

Eczaneye gitti şimdi eşim çünkü bebe aç
Bende yatmamaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum hareket etmekte Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim hepimiz zaman zaman çaresiz kalıyoruz benimde bugün 1günüm olacak Doğumdan sonra, ağrım da var çok yorgunum da ama inşalalh geçeceek zor kısmı atlattık hep beraber doğum oldu bundan sonrası da bir şekilde gelecek inşallah ben hastanenin verdiği mamadan verdim ama aşırı gaz yapıyor mama çocuk resmen çıldırıyor o yüzden burdan çıkar çıkmaz düzgün bir mama alıp destekleyeceğim

Kızlar bu arada rezene içtim dediğiniz gibi kendimi zorladım yürüdüm Allah’a şükür gazım çıkınca kendimi daha rahat hissetmeye başladım Allah hepinizden razı olsun. Bu arada tebrik mesajlarınıza bakamadım herkese teşekkğr ederim Allah sağlıkla büyütmeyi hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…