- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Tamam heyecanla bekliyorumYazacam burada sanaolursa eğer
Kayısı gaz yapıyormuş diyolardi gecen burda kayısı hoşafı içen arkadaşlarKızlar acil cevap lütfenbugün sezeryan oldum. Bolca kayısı hoşafı içtim gaz çıkarmak için ama gazdan kıvranıyorum ıkınsam çıkacak ama ıkınamıyorum dikişlerimden dolayı bir bardak rezene çayı içtim. Napmalıyım çok fenayım
Benimki hep kusuyor emmeden sonra gazla fazlaligi da cikarirlarmis oyle normaldir benceKızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .
Anladim canım ilkkez böyle olunca bende bilemedim .Benimki hep kusuyor emmeden sonra gazla fazlaligi da cikarirlarmis oyle normaldir bence
Bende devam video da işe yaramadı 3 4 gün boyunca 3 er set yaptım sancilanacagima aksine vücudum rahatladı gibi, şuan hickiriyo beyefendi rahatı yerinde ,sadece dün nişan geldi 41 e kaldım galibaBen doğum felan yapamadım 2 kere nstye girdim yine sancı yok suyuna baktı suyu da yeterli dedi 2 güne kontrol dedi pazar acile gidecem yine kontrol için beklemeye devam bende kızlar
Açılır canım sütün geldikçe, sen zorla uyandır emzirmeye çalış. Benimki de bazen bütün gün ağlıyor bazen uyandıramıyorumŞükür önemli olan sağlıkla kavuşmanız, biz iyiyiz çok şükür, kızım nazlı çıktı sürekli uyuyor aktif emziremedim hala, kan sekerine baktılar iyi dediler öyle olduğu için uyusun evde bu kadar uyutmazsin dediler, öyle bakalım
Yürüyorum ama mahvoldum gerçektenKayısı gaz yapıyormuş diyolardi gecen burda kayısı hoşafı içen arkadaşlarGeçmiş olsun bu arada. Yürümeye çalış iyi gelir.
Tekrardan yürüyeyim artıkBol yürüyüş. Yeme icmeyle değil hareketle olur.
Doktor kontrolümüz vardı bugün 38+3 te, doktor kilosunun artışına inanamayıp üç kez ölçtü, haftaya kilosu daha da artmış olursa sezaryan için tarih vercem dediBaşından beri doktor da bende normal doğum planlıyorduk bir anda sürecin değişmesi de tedirgin etti, bu hsfta kendiliğinden gelir mi gelmez mi gelmezse ne olur kilosu çok artar mı tam bir belirsizlik kapladı içimi
Mama veriyorum çünkü memeyle yetinmiyor . Ve kim ne derse desin meme bebeğe yeterli değilse mama vermekte de fayda var .Kızlar mama veriyor musunuz galiba bebeğim aç 12den beri bezini hiç ıslatmadı, çok fazla uyuyor sütüm yok denecek kadar az zaten, uyandırıp emziremiyorum açlıktan uyuyor olabilir mi
Dikişlerim çok ağrıyor ortalama kaçıncı gün iyileşme başlıyor ?
Ben doğum sonrasına hiç hazırlanmamışım onu farkettim
Eczaneye gitti şimdi eşim çünkü bebe açMama veriyorum çünkü memeyle yetinmiyor . Ve kim ne derse desin meme bebeğe yeterli değilse mama vermekte de fayda var .
Dikislere gelince ben hiç yatamadım lohusalık nedir bilmiyorum hiç uzanıp dinlenmedigim için sürekli hareket halinde olduğumdan hemen kendimi toparladim ya da zorunda kaldım .bir kaç güne sizinde geçer ağrılarınız inşallah
Canım benim hepimiz zaman zaman çaresiz kalıyoruz benimde bugün 1günüm olacak Doğumdan sonra, ağrım da var çok yorgunum da ama inşalalh geçeceek zor kısmı atlattık hep beraber doğum oldu bundan sonrası da bir şekilde gelecek inşallahKızlar mama veriyor musunuz galiba bebeğim aç 12den beri bezini hiç ıslatmadı, çok fazla uyuyor sütüm yok denecek kadar az zaten, uyandırıp emziremiyorum açlıktan uyuyor olabilir mi
Dikişlerim çok ağrıyor ortalama kaçıncı gün iyileşme başlıyor ?
Ben doğum sonrasına hiç hazırlanmamışım onu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?