2021 Aralık Anneleri

Masallah

Bebem gece mamadan sonra çok kustu. Şimdi de biraz kustu esim diyo hasta mı oluyo

Basit olcak ama Bol bol yurumen lazim..ve dikislerin aciyor biliyorum ama karnini cok kasma buda bagirsak hareketlerini azaltabilir..
Ben gaz cikarmama ragmen bana lavman yapilmisti gazın âlâsı cikmisti
Belki sanada yaparlarsa rahatlarsin

Whiterose89 canım yazdm dün ama görmemiş olablrsn diye seni etktlym dedm. Ebe geldi yanında bu eds sisteminin hortumu varya sanırım beslenme katateri diye. Emerken ilk başta ağzının kenarından onu soktuk göğsümden çekerken onu da çekti öyle öyle alışcak dedi bencede iyi bişey oldu

Sezeryan olan kızlar korse kullanmaya başladınız mı ? Ben geçen gün takayım dedim çok canım acıdı göbeğimdeki kaslar acıdı resmen takamadım gerçi hala sezeryan alanını ve üst kısmını tam hissetmiyorum uyuşuk gibi hala

Ben hala takmadm üstte bişeyler batıyor gbi oluyor ince ince sonra dikişlere sıkıp zarar veririm diye de korkyrum ama göbeğim kalcak diye de korkyrum araftaym

Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucu benim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
Uyandirabilirsen eger 2 saatte bi emzir bence bu durumda rahatlarsin sagmak zorunda kalmazsin... ben uyusa bile uyurken kaldirip bez degistirerek uyandirmaya calisiyordum sonra besliyordum surekli sagmak zorunda kalmiyorum artik.

Bn bi kaç gün taktım alt karın bölgem sancılandı ara verdim iyiden iyileşince takıcam

Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucu benim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
Maşallah de maşallah. Ben de senin gibiydim kendi kendime nazar ettim. Bir göğsümdeki süt nerdeyse tamamen kesildi. Ki bebeğim devamlı o göğsü emiyordu ona rağmen çok az kaldı sütüm. Biraz seni yorar 2 saatte bir sağım yapmak ama bebiş büyüdükçe zaten daha fazla süt talep edecek senden o zaman çok rahat edersin

Aman nişan gelmiş gitsene kuzum bak ne olur olmaz Allah korusun M morruj1 dada nişan gelmişti fazla bekleme git bence ben en ufak leke bekliyom gelsin direk basar giderim valla 1 dk beklemem

Bence normali bekleyin sizi ve bebeğinizi riske atacak bir durum olmadıkça sezaryen deyip geçiliyor ama sonuçta ameliyat karın içi yapışıklıklar vs.oluyor sonrasında maalesef ben de normali bekliyorum ama tabii son karar senin nasıl rahat edeceksen

Bebem gece mamadan sonra çok kustu. Şimdi de biraz kustu esim diyo hasta mı oluyo
Allah korusun inşallah hastalık değildir. Fazla içtiyse belki ondan olmuştur. Birde beslendikten sonra gazını çıkartmak için çok fazla oynatınca bebeği o da kusturuyor.

Allah korusun inşallah hastalık değildir. Fazla içtiyse belki ondan olmuştur. Birde beslendikten sonra gazını çıkartmak için çok fazla oynatınca bebeği o da kusturuyor.
Valla birincide dogru dürüst almadımdı gazı daha cok kustu. Bir şey olmaz insallah Allahın izniyle yam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…