MasallahValla dün bu saatlerde sezeryandan çıktım gece eşim eve gitti annem uyuyakaldı kendi çocuğuma kendim baktım kalktım gezdim çorbamı içtim şimdi gayet dolanıyorum etrafta, bugün bandaj değişti baktım ki küçücük bir yer yani şeyimde olacağına o dikişler karnımda oluverdi. Sezeryan öyle korkunç cani felan değil bugün bandaja gelen Ebe bile ben doğum yapsam bende sezeryan olurum normal doğumu hiç çekmem bile dedi ama nedense toplumda sezeryan öyle bir anlatılıyor ki sonu sanki ölüm gibi. Ben çok memnun kaldım gerçekten korkmayın bebeğinizin sağlığını riske atmayın. Benim bebeğime iri dediler omzu takılır dediler riske atmadım, sütüm de geldi mis gibi emiyor gayet huzurlu maşallah
Bezini zor bağlıyorum ayaklarıyla kendini itip bezden kaçmaya çalışıyorKizlar sizin bebisler de hareketlimi benimki tepikleye tepikleye battaniyeyi ustunden atiyor
Benimki de hep kusuyor,kizim da çok kusardi kusan bebek için iyisini alır kötüsünü atar derler.Bebem gece mamadan sonra çok kustu. Şimdi de biraz kustu esim diyo hasta mı oluyo
Benimki de ayni sekildeBezini zor bağlıyorum ayaklarıyla kendini itip bezden kaçmaya çalışıyor
Şimdi nasıl minik kuş doğduğunda solunum cihazına filan bağlandı mı?Canim gayet iyi haftası benim de gelisimi durmustu 2800 37+5te alindi
Ben bunların ayaklandıgi zamanı düşünemiyorum.Yandik ki be yandıkBenimki de ayni sekildebi kere tepine tepine bacagini pijamanin tek bi tarafina girdirmis bagriyo
Basit olcak ama Bol bol yurumen lazim..ve dikislerin aciyor biliyorum ama karnini cok kasma buda bagirsak hareketlerini azaltabilir..Kızlar acil cevap lütfenbugün sezeryan oldum. Bolca kayısı hoşafı içtim gaz çıkarmak için ama gazdan kıvranıyorum ıkınsam çıkacak ama ıkınamıyorum dikişlerimden dolayı bir bardak rezene çayı içtim. Napmalıyım çok fenayım
Ya bence de bebek bu kusar yani.Benimki de hep kusuyor,kizim da çok kusardi kusan bebek için iyisini alır kötüsünü atar derler.
Buyuk ihtimal fazla emdiyse fazlaligi cikarmistirKızlar bugün ilkkez bebeğim kustu 2 kere farklı saatlerde bu acaba neden oluyor bileniniz var mı ? Annem" sen sırtını mı üsüttun "dedi ? Sütünden ötürü kusuyor dedi .
Ben hala takmadm üstte bişeyler batıyor gbi oluyor ince ince sonra dikişlere sıkıp zarar veririm diye de korkyrum ama göbeğim kalcak diye de korkyrum araftaymSezeryan olan kızlar korse kullanmaya başladınız mı ? Ben geçen gün takayım dedim çok canım acıdı göbeğimdeki kaslar acıdı resmen takamadımgerçi hala sezeryan alanını ve üst kısmını tam hissetmiyorum uyuşuk gibi hala
Uyandirabilirsen eger 2 saatte bi emzir bence bu durumda rahatlarsin sagmak zorunda kalmazsin... ben uyusa bile uyurken kaldirip bez degistirerek uyandirmaya calisiyordum sonra besliyordum surekli sagmak zorunda kalmiyorum artik.Memelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucubenim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
Bn bi kaç gün taktım alt karın bölgem sancılandı ara verdim iyiden iyileşince takıcamSezeryan olan kızlar korse kullanmaya başladınız mı ? Ben geçen gün takayım dedim çok canım acıdı göbeğimdeki kaslar acıdı resmen takamadımgerçi hala sezeryan alanını ve üst kısmını tam hissetmiyorum uyuşuk gibi hala
Maşallah de maşallah. Ben de senin gibiydim kendi kendime nazar ettim. Bir göğsümdeki süt nerdeyse tamamen kesildi. Ki bebeğim devamlı o göğsü emiyordu ona rağmen çok az kaldı sütüm. Biraz seni yorar 2 saatte bir sağım yapmak ama bebiş büyüdükçe zaten daha fazla süt talep edecek senden o zaman çok rahat edersinMemelerim semsert oluyor, 2 saatte bi mutlaka sagmam gerekiyor. Yok mu bunun baska yolu ya bu sertlik cok sinir bozucubenim bebegim 3 saatte bi acikiyo niye 2 saatte bi sagim yapmak zorunda kaliyorum
Aman nişan gelmiş gitsene kuzum bak ne olur olmaz Allah korusun M morruj1 dada nişan gelmişti fazla bekleme git bence ben en ufak leke bekliyom gelsin direk basar giderim valla 1 dk beklememBende devam video da işe yaramadı 3 4 gün boyunca 3 er set yaptım sancilanacagima aksine vücudum rahatladı gibi, şuan hickiriyo beyefendi rahatı yerinde ,sadece dün nişan geldi 41 e kaldım galibahaftaya gün aşırı kontrol benimde umarım kaka yapmaz
Bence normali bekleyin sizi ve bebeğinizi riske atacak bir durum olmadıkça sezaryen deyip geçiliyor ama sonuçta ameliyat karın içi yapışıklıklar vs.oluyor sonrasında maalesef ben de normali bekliyorum ama tabii son karar senin nasıl rahat edeceksen
Ben de Sezaryen için gün aldım. İptal edip normal Doğum mu yapsam diye düşünüyorum karar veremiyorum.
3250 grambebek daha 18 gün var. 4 kiloya yaklaşırsa ben de korkuyorum normal Doğumdan .
Doktor tam 39+5 e gün verdi.
Erken sancım gelirse normal olsun, bebek çok büyüdüyse sezaryen olsun demek saçma mı olur.
Allah korusun inşallah hastalık değildir. Fazla içtiyse belki ondan olmuştur. Birde beslendikten sonra gazını çıkartmak için çok fazla oynatınca bebeği o da kusturuyor.Bebem gece mamadan sonra çok kustu. Şimdi de biraz kustu esim diyo hasta mı oluyo
Valla birincide dogru dürüst almadımdı gazı daha cok kustu. Bir şey olmaz insallah Allahın izniyle yamAllah korusun inşallah hastalık değildir. Fazla içtiyse belki ondan olmuştur. Birde beslendikten sonra gazını çıkartmak için çok fazla oynatınca bebeği o da kusturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?