AynenAmaan canları nasıl istiyosa yavv
Bnm ki geçen iki ayağı bi paçaya sokmuş nasıl yapmış bn şokBizimki donunu cikariyor
Şimdi kardeşimi yolladım diyo kafana göre alma kafana göre alma ama bunu bana burda değil kendi arkadaşlarımda önerdi bu ilacı . Sinirlerim bozuldu keyfimden mi verecem sanki zaten zararlı bişey değil probiyotik imiş diyosunGaz için probiyotik bu ama bunu halletse yeter emin ol.
Aynı amda 5 damla öğleden önce vermeye calışıyom.
Bizde onu kullanıyoruz rahatlatıyorŞimdi kardeşimi yolladım diyo kafana göre alma kafana göre alma ama bunu bana burda değil kendi arkadaşlarımda önerdi bu ilacı . Sinirlerim bozuldu keyfimden mi verecem sanki zaten zararlı bişey değil probiyotik imiş diyosun
Bize yenidoğan yoğunbakımda başladılar ben de hani mama alıyo diye başlandı sandım. Sonra çocuk doktoruna gittik ya kakasını yapamıyo diye ertesi gün. Devam damlalara diye tembihledi.Şimdi kardeşimi yolladım diyo kafana göre alma kafana göre alma ama bunu bana burda değil kendi arkadaşlarımda önerdi bu ilacı . Sinirlerim bozuldu keyfimden mi verecem sanki zaten zararlı bişey değil probiyotik imiş diyosun
Kaka yapıyo yapmiyo değil ama gaz olayına gelince 1 saat bile ugrassam ya bir kere cikiyo ya hiç cikmiyo gazı. Sence gaz çıkmadığı için miBize yenidoğan yoğunbakımda başladılar ben de hani mama alıyo diye başlandı sandım. Sonra çocuk doktoruna gittik ya kakasını yapamıyo diye ertesi gün. Devam damlalara diye tembihledi.
Gaz sancısını anlarsın canım. Tek kaka yetmiyo zaten. Benim de arada bi vızıltı oluyo simdi sıfır da değil tabi. Bi de kakasını yapacağını anlayınca tuvalete oturtur gibi tutuyorum hep gaz da o ara çıksın diye.Kaka yapıyo yapmiyo değil ama gaz olayına gelince 1 saat bile ugrassam ya bir kere cikiyo ya hiç cikmiyo gazı. Sence gaz çıkmadığı için mi
Doktor bize günde 4 kez 10 damla verebilirsiniz dedi biz ihtiyaç halinde 10 damla veriyoruzGünaydın kızlar. Nurse harveys kullananlar nekadar sürede kaç damla kullanıyorsunuz. Bizim dun sikintimiz arttı hiç uyuyamadi oğlum. Can havliyle bu damlayı aldık eczaneden.
Ya kıvranıyo işte Merve bildiğin memede bile kıvranıyo ne zormuş anne olmak uykusuzluktan filan umrumda değil yeter ki bir yeri agirmasin tek derdim bu oldu. Sen rezene iciyo.musun B BitterCikilata bahsetmiş rezenede mi alsam ? Sizce kızlarGaz sancısını anlarsın canım. Tek kaka yetmiyo zaten. Benim de arada bi vızıltı oluyo simdi sıfır da değil tabi. Bi de kakasını yapacağını anlayınca tuvalete oturtur gibi tutuyorum hep gaz da o ara çıksın diye.
Gaz için rahatlatır tabi yine de sen bilirsinYa kıvranıyo işte Merve bildiğin memede bile kıvranıyo ne zormuş anne olmak uykusuzluktan filan umrumda değil yeter ki bir yeri agirmasin tek derdim bu oldu. Sen rezene iciyo.musun B BitterCikilata bahsetmiş rezenede mi alsam ? Sizce kızlar
Benmkide oyle yapmis bagriyor bideBnm ki geçen iki ayağı bi paçaya sokmuş nasıl yapmış bn şok
Ondan da aldirayim alacak şimdi kardeşim ne kadar icecem.peki günde ,bir çay kaşığı da kızıma mi vereyim ?Gaz için rahatlatır tabi yine de sen bilirsin
Yeni başladım dün bugün. Tek bardak iççem sanırım ben laktom diye süt takviyesi de kullanıyorum. Bi de benim kendi bağırsaklarım da çok hassas olduğundan çok da içemem. Aklımda kalmasın diye bi bardak içecem.Ya kıvranıyo işte Merve bildiğin memede bile kıvranıyo ne zormuş anne olmak uykusuzluktan filan umrumda değil yeter ki bir yeri agirmasin tek derdim bu oldu. Sen rezene iciyo.musun B BitterCikilata bahsetmiş rezenede mi alsam ? Sizce kızlar
Bizim oğlan reflü. Doktor her beslenme öncesi arası sonrası gazını çıkartcaksın yoksa kusar devamlı demişti. Zaten gazın arkasına geliyor kusma da. Hayatımızın odak noktası gaz oldu resmenValla birincide dogru dürüst almadımdı gazı daha cok kustu. Bir şey olmaz insallah Allahın izniyle yam
Ay fena yaa. Kusmak çok zor kusmasınlar ☹Bizim oğlan reflü. Doktor her beslenme öncesi arası sonrası gazını çıkartcaksın yoksa kusar devamlı demişti. Zaten gazın arkasına geliyor kusma da. Hayatımızın odak noktası gaz oldu resmen
Bence benimkide reflu lak lak cikariyor ya cok iciyo ondan ac gibi davraniyo surekliBizim oğlan reflü. Doktor her beslenme öncesi arası sonrası gazını çıkartcaksın yoksa kusar devamlı demişti. Zaten gazın arkasına geliyor kusma da. Hayatımızın odak noktası gaz oldu resmen
Doktora sormadan alma bence. Belki başka bir damla önerir. Geçenlerde bizde aynısını yaşadık yediğim şeyden kaynaklı olmuş. Belki de yediğin içtiğinden kaynaklı oluyor olabilirKızlar bebeğim gece saat 2 den sabah 9 a dek ağladı durdu sancilanip karnı tok,altı temiz herşey yolunda . Göbeği zaten halen düşmedi sinirlerim alt üst oldu, elimde çaresiz şekilde onu pışpışlayip durmaktan başka bişey gelmedi . Şu gaz sancısına biogaia kullanan var mı nasıl kullaniliyo alsam mı acaba ?
Evet, özellikle uykuda kusmasından çok korkuyor insan boğazına kaçıracak diyeAy fena yaa. Kusmak çok zor kusmasınlar ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?