- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Aynennn devamlı emme isteği var çok içiyo sonra çıkartıyo. Ama gazını iyi çıkartırsak kusma olmuyor.Bence benimkide reflu lak lak cikariyor ya cok iciyo ondan ac gibi davraniyo surekli
1 fincan yeter çok gaz sorunu olursa 2 içersinOndan da aldirayim alacak şimdi kardeşim ne kadar icecem.peki günde ,bir çay kaşığı da kızıma mi vereyim ?
Tamam canım . Sağolasıniz Allah razı olsun hepinizden . Aldırdım hem damlayı hemde humana kimyonlu rezene çayını B BitterCikilata damla için birde buz torbası koymuşlar soğukta mi kalması lazım illakiYeni başladım dün bugün. Tek bardak iççem sanırım ben laktom diye süt takviyesi de kullanıyorum. Bi de benim kendi bağırsaklarım da çok hassas olduğundan çok da içemem. Aklımda kalmasın diye bi bardak içecem.
Aldırdım valla.canim hele bugün bir deneyeyim 3 damla önermiş eczacı gaz sorunum var benimde 2 gündür muhtemelen o yüzden o da gaz cikaramiyo sanirimDoktora sormadan alma bence. Belki başka bir damla önerir. Geçenlerde bizde aynısını yaşadık yediğim şeyden kaynaklı olmuş. Belki de yediğin içtiğinden kaynaklı oluyor olabilir
Reçetesinde ne yazıyor bizim oda sıcaklığındaTamam canım . Sağolasıniz Allah razı olsun hepinizden . Aldırdım hem damlayı hemde humana kimyonlu rezene çayını B BitterCikilata damla için birde buz torbası koymuşlar soğukta mi kalması lazım illaki
Açıldıktan sonra oda sıcaklığında duracak üstünde yazar zaten. Soğuk sey verilmez damla da olsa cocuğa.Tamam canım . Sağolasıniz Allah razı olsun hepinizden . Aldırdım hem damlayı hemde humana kimyonlu rezene çayını B BitterCikilata damla için birde buz torbası koymuşlar soğukta mi kalması lazım illaki
Acildiktan sonra oda sicakligindaTamam canım . Sağolasıniz Allah razı olsun hepinizden . Aldırdım hem damlayı hemde humana kimyonlu rezene çayını B BitterCikilata damla için birde buz torbası koymuşlar soğukta mi kalması lazım illaki
Bu hesaplama nasıl yapılıyor daha ayrıntılı açıklar mısınız? 30x4 kg dersek ortaya çıkan değeri hangi ölçüde bebeğe vereceğiz bilemedim deBebekler mide kapasitesinden fazla beslendiklerinde mideyi korumak için kusarlarmış. Bize doktoru oyle demisti. Ne kdar beslenmesi gerektigini de 30 x kilosu olarak hesaplayabilirsiniz ogunluk dedi.
Bide beslendiktennsonra bi sure omuzuna yatirip dik tut 5 dk falan
Çok teşekkür ederim canımAcildiktan sonra oda sicakliginda
Ben gitmedim ya eczaneye kardeşim küçük anlamamış henüz bakmadım reçeteye iyi ki yazdınız kuzumAçıldıktan sonra oda sıcaklığında duracak üstünde yazar zaten. Soğuk sey verilmez damla da olsa cocuğa.
Tamamdır kuzumReçetesinde ne yazıyor bizim oda sıcaklığında
Kutusunda yazıyo dışında.Çok teşekkür ederim canımaçıldıktan sonra ise tamamdır
Ben gitmedim ya eczaneye kardeşim küçük anlamamış henüz bakmadım reçeteye iyi ki yazdınız kuzumtmaamdir açıldıktan sonra oda sıcaklığı
Bende de aynı yerde ağrı uyuşukluk devam ediyor. Doktorum bunun 2 seneye kadar bile sürebeleceğini söyledi. Öyle hastaları olmuş. Ben de o yüzden korse takmaya başlayamadım hâlâ.Sezeryan olan kızlar korse kullanmaya başladınız mı ? Ben geçen gün takayım dedim çok canım acıdı göbeğimdeki kaslar acıdı resmen takamadımgerçi hala sezeryan alanını ve üst kısmını tam hissetmiyorum uyuşuk gibi hala
Korse ile ben çok rahat ettim ya karnımı çok guzel topladı. O olmayınca sarkıyo sanki.Bende de aynı yerde ağrı uyuşukluk devam ediyor. Doktorum bunun 2 seneye kadar bile sürebeleceğini söyledi. Öyle hastaları olmuş. Ben de o yüzden korse takmaya başlayamadım hâlâ.
Hangi tip korse kullanıyorsun? Bende 2 tip var. Biri yamunanın, çelik balenli. O çok sıkıyor, onu şu an kullanamam. Diğeri de şeffaf renk, hem karnu hem kalçayı saran abiyelerin altından giyilen eski tip korse. Bunu bir denesem mi diyorum ama onun da rahatsız etmesinden korkuyorum.Korse ile ben çok rahat ettim ya karnımı çok guzel topladı. O olmayınca sarkıyo sanki.
Gaz sancisi cekiyodur cnm bizde de ayni sorun var gece surekli uyaniyor katilarak agliyor... gunduzde uyuyor ama yine gazi devam ediyor..Bilmiyorum canım inan dün gece zaten hiç durmadı o yüzden acaba midesinden ötürü mu yoksa sancısı mi gaz olarak var anlamadım
Dik tutuyorum herşey ediyorum ama yine çıkardıçıkarmayı da geçtim hiç uyumadı ağladı durdu saat gece 2 den sabah 9 a dek ve halen arada sancilaniyo
Owlinin modeli. Raj diye bi marka aldım.Hangi tip korse kullanıyorsun? Bende 2 tip var. Biri yamunanın, çelik balenli. O çok sıkıyor, onu şu an kullanamam. Diğeri de şeffaf renk, hem karnu hem kalçayı saran abiyelerin altından giyilen eski tip korse. Bunu bir denesem mi diyorum ama onun da rahatsız etmesinden korkuyorum.
Mamayı dr mu önerdi sizeKizlar sizinkilerde boyle mi Allah askina bi soyleyin.
Surekli meme emmek istiyor.
Üstüne mama veriyorum
Uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor.
Meme emdikten sonra şöyle deliksiz uyuduğu 1-2 kez olmustur.
Ama lıkır lıkır yutma sesi geliyor.
Öyle bos bos da cekmiyor yani.
Derdi ne ben cözemedim.
Benim de sağ taraf biraz kabarık ama üsten üstten anca krem sürüp geçiyorum. Sertlik var mı bilmem.Arkadaşlar benm sezaryen yerimin sağ iç tarafı sanrım başlangıç yeri sertlik var sizlerde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?