2021 Aralık Anneleri

Ondan da aldirayim alacak şimdi kardeşim ne kadar icecem.peki günde ,bir çay kaşığı da kızıma mi vereyim ?
1 fincan yeter çok gaz sorunu olursa 2 içersin
Soğusun bi çay kaşığı da ona içir rahatlar yavrucak enazından
Bn oğluma da yapıyordum rahatlatırsa anlarsın hergün verirsin yada 1 gün arayla
Sen zeytinyağı iç aç karnına o da geçer bebeğe
Damlayı dr da sor

Tamam canım . Sağolasıniz Allah razı olsun hepinizden . Aldırdım hem damlayı hemde humana kimyonlu rezene çayını B BitterCikilata damla için birde buz torbası koymuşlar soğukta mi kalması lazım illaki

Doktora sormadan alma bence. Belki başka bir damla önerir. Geçenlerde bizde aynısını yaşadık yediğim şeyden kaynaklı olmuş. Belki de yediğin içtiğinden kaynaklı oluyor olabilir
Aldırdım valla.canim hele bugün bir deneyeyim 3 damla önermiş eczacı gaz sorunum var benimde 2 gündür muhtemelen o yüzden o da gaz cikaramiyo sanirim

Reçetesinde ne yazıyor bizim oda sıcaklığında

Açıldıktan sonra oda sıcaklığında duracak üstünde yazar zaten. Soğuk sey verilmez damla da olsa cocuğa.

Bu hesaplama nasıl yapılıyor daha ayrıntılı açıklar mısınız? 30x4 kg dersek ortaya çıkan değeri hangi ölçüde bebeğe vereceğiz bilemedim de

Acildiktan sonra oda sicakliginda
Çok teşekkür ederim canım açıldıktan sonra ise tamamdır
Açıldıktan sonra oda sıcaklığında duracak üstünde yazar zaten. Soğuk sey verilmez damla da olsa cocuğa.
Ben gitmedim ya eczaneye kardeşim küçük anlamamış henüz bakmadım reçeteye iyi ki yazdınız kuzum tmaamdir açıldıktan sonra oda sıcaklığı

Bende de aynı yerde ağrı uyuşukluk devam ediyor. Doktorum bunun 2 seneye kadar bile sürebeleceğini söyledi. Öyle hastaları olmuş. Ben de o yüzden korse takmaya başlayamadım hâlâ.

Bende de aynı yerde ağrı uyuşukluk devam ediyor. Doktorum bunun 2 seneye kadar bile sürebeleceğini söyledi. Öyle hastaları olmuş. Ben de o yüzden korse takmaya başlayamadım hâlâ.
Korse ile ben çok rahat ettim ya karnımı çok guzel topladı. O olmayınca sarkıyo sanki.

Korse ile ben çok rahat ettim ya karnımı çok guzel topladı. O olmayınca sarkıyo sanki.
Hangi tip korse kullanıyorsun? Bende 2 tip var. Biri yamunanın, çelik balenli. O çok sıkıyor, onu şu an kullanamam. Diğeri de şeffaf renk, hem karnu hem kalçayı saran abiyelerin altından giyilen eski tip korse. Bunu bir denesem mi diyorum ama onun da rahatsız etmesinden korkuyorum.

Gaz sancisi cekiyodur cnm bizde de ayni sorun var gece surekli uyaniyor katilarak agliyor... gunduzde uyuyor ama yine gazi devam ediyor..

Kizlar sizinkilerde boyle mi Allah askina bi soyleyin.
Surekli meme emmek istiyor.
Üstüne mama veriyorum
Uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor.
Meme emdikten sonra şöyle deliksiz uyuduğu 1-2 kez olmustur.
Ama lıkır lıkır yutma sesi geliyor.
Öyle bos bos da cekmiyor yani.
Derdi ne ben cözemedim.

Owlinin modeli. Raj diye bi marka aldım.

Mamayı dr mu önerdi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…