- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Orda gizli dikis var cnm normal ip ile 2 taraftada var o sertlik.. hatta bende sağ taraftaki cok agri yapiyordu.Arkadaşlar benm sezaryen yerimin sağ iç tarafı sanrım başlangıç yeri sertlik var sizlerde de var mı
Bende ondan aldım yorumlara bakarak internetten henüz elime geçmedi inşallah işe yarar. Sağlık ocagındaki ebe Zinco markayı söylemişti ama onu almadım.Günaydın kızlar. Nurse harveys kullananlar nekadar sürede kaç damla kullanıyorsunuz. Bizim dun sikintimiz arttı hiç uyuyamadi oğlum. Can havliyle bu damlayı aldık eczaneden.
Annede olan çok geçermiş zaten. İnşallah çabucak atlatırsınızAldırdım valla.canim hele bugün bir deneyeyim 3 damla önermiş eczacı gaz sorunum var benimde 2 gündür muhtemelen o yüzden o da gaz cikaramiyo sanirim
İnşallah canım inşallah insan ana olunca anlıyor . Burada bir arkadaş yazmış meğer hamilelik sonrasına hiç hazirlamamisim kendini bende kendimi öyle görüyorum şuanAnnede olan çok geçermiş zaten. İnşallah çabucak atlatırsınız
Uyandırabiliyorum ama doktoru uyandırma uyusun artık, o istedikçe ver dedi diye bi tık saldımUyandıramıyo musun 2 saatte bir?
Her öğünde Emziremiyorum ki, arada bi emziriyorum. Biberonla da sağdıklarımdan veriyorum. Bide doktorumuz iki saatte bi uyandırmana gerek yok artık dedi o yüzden o ne zaman isterse o zaman veriyorumUyandirabilirsen eger 2 saatte bi emzir bence bu durumda rahatlarsin sagmak zorunda kalmazsin... ben uyusa bile uyurken kaldirip bez degistirerek uyandirmaya calisiyordum sonra besliyordum surekli sagmak zorunda kalmiyorum artik.
MaşallahMaşallah de maşallah. Ben de senin gibiydim kendi kendime nazar ettim. Bir göğsümdeki süt nerdeyse tamamen kesildi. Ki bebeğim devamlı o göğsü emiyordu ona rağmen çok az kaldı sütüm. Biraz seni yorar 2 saatte bir sağım yapmak ama bebiş büyüdükçe zaten daha fazla süt talep edecek senden o zaman çok rahat edersin
30x4 yaptığında bir öğünde içmesi gereken mac miktar 120 cc yapıyor AMA zorlanmaması için midesinin rahat etmesi için bu miktarın 3 te 1 ini vermelisiniz demişti doktorumuzBu hesaplama nasıl yapılıyor daha ayrıntılı açıklar mısınız? 30x4 kg dersek ortaya çıkan değeri hangi ölçüde bebeğe vereceğiz bilemedim de
Evet doktor demisti ilk hafta kilo almayincaMamayı dr mu önerdi size
Bnmki de kilo almadı hatta kaybetti bna demediler ya hayret sarılıktan mı demediler acabaEvet doktor demisti ilk hafta kilo almayinca
Bilmiyorum her doktorun izledigi yol farkli oluyorBnmki de kilo almadı hatta kaybetti bna demediler ya hayret sarılıktan mı demediler acaba
Yaa o zamn tamam sertlik olunca korktumOrda gizli dikis var cnm normal ip ile 2 taraftada var o sertlik.. hatta bende sağ taraftaki cok agri yapiyordu.
Aynı böyle. Sürekli emmek istiyo koyar koymaz uyaniyo ağlıyo.Kizlar sizinkilerde boyle mi Allah askina bi soyleyin.
Surekli meme emmek istiyor.
Üstüne mama veriyorum
Uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor.
Meme emdikten sonra şöyle deliksiz uyuduğu 1-2 kez olmustur.
Ama lıkır lıkır yutma sesi geliyor.
Öyle bos bos da cekmiyor yani.
Derdi ne ben cözemedim.
Benimkide pisik olmak uzereydi fito krem verdi doktor.Bebegimin poposu mantar olmuş 8gün yogun bakımdaydı taburcu olup eve gelince normal pişik sandım hemsirelerde bişey söylemedi en azından söyleseler baştan tedavisini yapardım. Yeni anladık mantar oldugunu bebegim boşuna o kadar zaman acı cekti. Pişik sanıp sarı kantaron yağı sürüyodum o baya iyi gelmişti ama tamamen geçmedi. Doktora götürdüm Hemazinc krem verdi şuan onu sürüyorum hafifledi en azından durup durup ağlaması kesildi. Var mı böyle bir sıkıntı yasayan?
Cok iyi canim benim hem memeyi birakmayacak emmesi guclenecek. Bizimkine ac mi diye mama yapiyorum ne kasikla ne biberonla tukuruyor yeneye gonlu yok tobe memeyle de kavga halinda bazen guzel emiyor ben hicbisi anlamadmmm pztsi bir dilbagini gosterim emin olim artikWhiterose89 canım yazdm dün ama görmemiş olablrsn diye seni etktlym dedm. Ebe geldi yanında bu eds sisteminin hortumu varya sanırım beslenme katateri diye. Emerken ilk başta ağzının kenarından onu soktuk göğsümden çekerken onu da çekti öyle öyle alışcak dedi bencede iyi bişey oldu
Yok cnm baglanmadi iyi sukur ciger gelistirici vermisti bana gelisimi 36 haftalik falan cikiyordu bebisiminŞimdi nasıl minik kuş doğduğunda solunum cihazına filan bağlandı mı?
Benimkide yataga koyar koymaz kıpırdanıyor sürekli sonra uyanıyor. Gögsümde yatırıınca orda deliksiz uyuyorKizlar sizinkilerde boyle mi Allah askina bi soyleyin.
Surekli meme emmek istiyor.
Üstüne mama veriyorum
Uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor.
Meme emdikten sonra şöyle deliksiz uyuduğu 1-2 kez olmustur.
Ama lıkır lıkır yutma sesi geliyor.
Öyle bos bos da cekmiyor yani.
Derdi ne ben cözemedim.
Ayni ya valla bizimkide oyle.Benimkide yataga koyar koymaz kıpırdanıyor sürekli sonra uyanıyor. Gögsümde yatırıınca orda deliksiz uyuyor
Yok cnm ben o sertligin acisiyla kontrole gittim doktor eliyle 2 tarafa da bastira bastira gosterdi orda düğümlü dikis var dieYaa o zamn tamam sertlik olunca korktum
Bende de var o sertlik. İç dikişle alakali galibaYok cnm ben o sertligin acisiyla kontrole gittim doktor eliyle 2 tarafa da bastira bastira gosterdi orda düğümlü dikis var diebaya gec erirmiş o dikislerde..
Bende her öğün emzirmiyodum genelde gunduz 2,3 kere anca emiyodu geriye kalan zamanda sagiyordum biberonla veriyodum.. gece de mama veriyodum mecbur..simdi gunduzleri olabildigince emziriyorum gecede mama.. gece mama verdigim icin gogsum sadece sabah uyandigimda taş gibi oluyor onun icinde gunduz emdikce yumuşuyor..Uyandırabiliyorum ama doktoru uyandırma uyusun artık, o istedikçe ver dedi diye bi tık saldım
Her öğünde Emziremiyorum ki, arada bi emziriyorum. Biberonla da sağdıklarımdan veriyorum. Bide doktorumuz iki saatte bi uyandırmana gerek yok artık dedi o yüzden o ne zaman isterse o zaman veriyorum
Maşallah
Ben süt arttırıcı damlayı bıraktım 4 gündür, eğer azalırsa tekrar başlarım artık Allah korusun tabi
30x4 yaptığında bir öğünde içmesi gereken mac miktar 120 cc yapıyor AMA zorlanmaması için midesinin rahat etmesi için bu miktarın 3 te 1 ini vermelisiniz demişti doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?