2021 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Nurse harveys kullananlar nekadar sürede kaç damla kullanıyorsunuz. Bizim dun sikintimiz arttı hiç uyuyamadi oğlum. Can havliyle bu damlayı aldık eczaneden.
Bende ondan aldım yorumlara bakarak internetten henüz elime geçmedi inşallah işe yarar. Sağlık ocagındaki ebe Zinco markayı söylemişti ama onu almadım.

Uyandıramıyo musun 2 saatte bir?
Uyandırabiliyorum ama doktoru uyandırma uyusun artık, o istedikçe ver dedi diye bi tık saldım
Uyandirabilirsen eger 2 saatte bi emzir bence bu durumda rahatlarsin sagmak zorunda kalmazsin... ben uyusa bile uyurken kaldirip bez degistirerek uyandirmaya calisiyordum sonra besliyordum surekli sagmak zorunda kalmiyorum artik.
Her öğünde Emziremiyorum ki, arada bi emziriyorum. Biberonla da sağdıklarımdan veriyorum. Bide doktorumuz iki saatte bi uyandırmana gerek yok artık dedi o yüzden o ne zaman isterse o zaman veriyorum
Maşallah
Ben süt arttırıcı damlayı bıraktım 4 gündür, eğer azalırsa tekrar başlarım artık Allah korusun tabi
Bu hesaplama nasıl yapılıyor daha ayrıntılı açıklar mısınız? 30x4 kg dersek ortaya çıkan değeri hangi ölçüde bebeğe vereceğiz bilemedim de
30x4 yaptığında bir öğünde içmesi gereken mac miktar 120 cc yapıyor AMA zorlanmaması için midesinin rahat etmesi için bu miktarın 3 te 1 ini vermelisiniz demişti doktorumuz

Aynı böyle. Sürekli emmek istiyo koyar koymaz uyaniyo ağlıyo.

Bebegimin poposu mantar olmuş 8gün yogun bakımdaydı taburcu olup eve gelince normal pişik sandım hemsirelerde bişey söylemedi en azından söyleseler baştan tedavisini yapardım. Yeni anladık mantar oldugunu bebegim boşuna o kadar zaman acı cekti. Pişik sanıp sarı kantaron yağı sürüyodum o baya iyi gelmişti ama tamamen geçmedi. Doktora götürdüm Hemazinc krem verdi şuan onu sürüyorum hafifledi en azından durup durup ağlaması kesildi. Var mı böyle bir sıkıntı yasayan?

S sask
Benimkide pisik olmak uzereydi fito krem verdi doktor.
Bi ilac daha verdi karistirip surdum aninda gecirdi.
Ama mantara ne iyi gelir bilmiyorum.
Kiyamam yaa

Cok iyi canim benim hem memeyi birakmayacak emmesi guclenecek. Bizimkine ac mi diye mama yapiyorum ne kasikla ne biberonla tukuruyor yeneye gonlu yok tobe memeyle de kavga halinda bazen guzel emiyor ben hicbisi anlamadmmm pztsi bir dilbagini gosterim emin olim artik

Benimkide yataga koyar koymaz kıpırdanıyor sürekli sonra uyanıyor. Gögsümde yatırıınca orda deliksiz uyuyor

Bende her öğün emzirmiyodum genelde gunduz 2,3 kere anca emiyodu geriye kalan zamanda sagiyordum biberonla veriyodum.. gece de mama veriyodum mecbur..simdi gunduzleri olabildigince emziriyorum gecede mama.. gece mama verdigim icin gogsum sadece sabah uyandigimda taş gibi oluyor onun icinde gunduz emdikce yumuşuyor..
Boylelikle sağma işini azalttim tamamiyla ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…