Benmki mamayı kusuyordu bi göster bakalım ne dicekCok iyi canim benim hem memeyi birakmayacak emmesi guclenecek. Bizimkine ac mi diye mama yapiyorum ne kasikla ne biberonla tukuruyor yeneye gonlu yok tobe memeyle de kavga halinda bazen guzel emiyor ben hicbisi anlamadmmm pztsi bir dilbagini gosterim emin olim artik
Emzirme danışmanı mı yaradı getirdiği beslenme katateri mi bilmyrum ama şuan herşey yolunda elhamdülillah, geçen demiştim çocukumun ağzına 300 lira sıkışmış
Sevindim bu bilgiye teşekkür ederimYok cnm ben o sertligin acisiyla kontrole gittim doktor eliyle 2 tarafa da bastira bastira gosterdi orda düğümlü dikis var diebaya gec erirmiş o dikislerde..
Cok sukur cok sevindim hersey yolunda olsun hepBenmki mamayı kusuyordu bi göster bakalım ne dicek
Emzirme danışmanı mı yaradı getirdiği beslenme katateri mi bilmyrum ama şuan herşey yolunda elhamdülillah, geçen demiştim çocukumun ağzına 300 lira sıkışmışilk başlarda mama verdm ama sonra hep sütümü sağdım sürekli onu verdm
Sevindim bu bilgiye teşekkür ederim
Dedim ve bebem memeyi almayıp yine ağlamaya başladıCok sukur cok sevindim hersey yolunda olsun hep
Alisacak cnm benim benim de bir oyle bir boyle napalim cnm ogrenceklerDedim ve bebem memeyi almayıp yine ağlamaya başladıinşallah anlık bşşeydir
Sakinlessin yine denersinDedim ve bebem memeyi almayıp yine ağlamaya başladıinşallah anlık bşşeydir
BUtun gundur yatir kkaldir simdi uyudu bakalım bizimki de bir dertleri var ama bilemiyrmAyni ya valla bizimkide oyle.
Hastanedeyken şırıngayla mama verdiler pek bilgilendirme yapılmadı zaten hastaneden de pek memnun kalmadım, neyse ki doktorum çok iyiydi de pişmanlık yaşamadımEmzirdikçe sütün çoğalacak ilk üç gün az olması normal
Hastanede kilo kaybı çok olursa mama desteği yapıyorlar bişi demediler mi
Salı nişan geldi perşembe suyum geldi. Mekonyumluydu sezaryene alındım o yüzden benAh canım doktorum dogum başlasa bile ne kadar süreceği belli olmadigindan su gelmesi yada başka tehlikeli bir durum olmadan kanama vs doğal sürecine bırakıyor malesef, pazartesi randevum var zaten açıklık varmı diye bakmaya çağırdı, bebişin hareketleri de yerinde o yüzden bekliyorum, M morruj1 nişan geldikten 2 gün sonra suyun geldi galiba dimi inşallah benimde gelir de koşarım
Allah korusun önüne gecebilmissiniz ,inşallah sağ sağlim bende alırım kucağıma yavrumuSalı nişan geldi perşembe suyum geldi. Mekonyumluydu sezaryene alındım o yüzden ben
Canim benimki gayet iyi çekiyor ben memnunum. 6 senelik makinemKızlar ben mi bir su Lansinoh un elektrikli süt sağma makinesini beceremedim ya doğduğum günden beri olmuyo çekim gücü neredeyse 0 . Sütüm hep akıyo.bosu boşuna . Göğüs pedi desen ne kadar dandik sürekli dusuyo yere
Ust kapağıni aç kapa bi şey yap ondandır.Kızlar ben mi bir su Lansinoh un elektrikli süt sağma makinesini beceremedim ya doğduğum günden beri olmuyo çekim gücü neredeyse 0 . Sütüm hep akıyo.bosu boşuna . Göğüs pedi desen ne kadar dandik sürekli dusuyo yere
Evet çok şükür yaptımSen de doğum yaptın değil mi
Emzirmeyi uzatırsan da sütün çekilir. Bol bol emzirmeye çalış. Yetmediği yerde takviye yap, ama kendi haline bırakma aç kalmasın.
Dikiş olayı da herkesin farklı. Hareketli olanların daha çabuk iyileşiyor ama maksimum 10 güne tamamen normal hayata geçiyorsun.
Sağlıkla büyüsün bebiş
lansinoh en düşük seviyede güçlü çekim yapan bir makine hava almaması için t harfi gibi bir parça var onu falan takıyorsunuz di mi?Kızlar ben mi bir su Lansinoh un elektrikli süt sağma makinesini beceremedim ya doğduğum günden beri olmuyo çekim gücü neredeyse 0 . Sütüm hep akıyo.bosu boşuna . Göğüs pedi desen ne kadar dandik sürekli dusuyo yere
Ilk 3 gün 30 ml zonra 60 iki haftadan sonra 120 tabi yiyebildiği kadarEvet çok şükür yaptımdarısı diğer hamişlere uzun emziremiyorum zaten almıyor o kadar ne kadar mama vermek doğru acaba kaç ml
Çok memnun kalırımlansinoh en düşük seviyede güçlü çekim yapan bir makine hava almaması için t harfi gibi bir parça var onu falan takıyorsunuz di mi?
bir de beyaz bir valf var biberonun iç kısmında kalan onu da kontrol edin
müsait bir anda size fotosunu çekip atayım
Normali bu demi ? Ben o zaaman hep hatalı verdim ya hep 30 verdim bugün 16.gunIlk 3 gün 30 ml zonra 60 iki haftadan sonra 120 tabi yiyebildiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?