2021 Aralık Anneleri

Benmki mamayı kusuyordu bi göster bakalım ne dicek
Saskin25
Emzirme danismani ise yaradi mi?
Peki bebek emmiyorsa bu surecte ne vermistin
Emzirme danışmanı mı yaradı getirdiği beslenme katateri mi bilmyrum ama şuan herşey yolunda elhamdülillah, geçen demiştim çocukumun ağzına 300 lira sıkışmış ilk başlarda mama verdm ama sonra hep sütümü sağdım sürekli onu verdm

Yok cnm ben o sertligin acisiyla kontrole gittim doktor eliyle 2 tarafa da bastira bastira gosterdi orda düğümlü dikis var die baya gec erirmiş o dikislerde..
Sevindim bu bilgiye teşekkür ederim

Cok sukur cok sevindim hersey yolunda olsun hep

Kızlar ben mi bir su Lansinoh un elektrikli süt sağma makinesini beceremedim ya doğduğum günden beri olmuyo çekim gücü neredeyse 0 . Sütüm hep akıyo.bosu boşuna . Göğüs pedi desen ne kadar dandik sürekli dusuyo yere

Emzirdikçe sütün çoğalacak ilk üç gün az olması normal
Hastanede kilo kaybı çok olursa mama desteği yapıyorlar bişi demediler mi
Hastanedeyken şırıngayla mama verdiler pek bilgilendirme yapılmadı zaten hastaneden de pek memnun kalmadım, neyse ki doktorum çok iyiydi de pişmanlık yaşamadım

Aman nişan gelmiş gitsene kuzum bak ne olur olmaz Allah korusun M morruj1 dada nişan gelmişti fazla bekleme git bence ben en ufak leke bekliyom gelsin direk basar giderim valla 1 dk beklemem
Evet evet kesinlikle ihmal edilmemeli hiçbir belirti, 1 saat gecikseydim kötü şeyler olabilirdi

Salı nişan geldi perşembe suyum geldi. Mekonyumluydu sezaryene alındım o yüzden ben

Canim benimki gayet iyi çekiyor ben memnunum. 6 senelik makinem

Ust kapağıni aç kapa bi şey yap ondandır.

Evet çok şükür yaptım darısı diğer hamişlere uzun emziremiyorum zaten almıyor o kadar ne kadar mama vermek doğru acaba kaç ml

Ben de doktora gittim bugün çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı bebek gelmezse o zamana kadar artık planlama yapıp doğumu başlatıcaz haftaya perşembe ya da Cuma dedi bakalım bekliyoruz bekleyenler olarak biz de sağsalim kucağımıza alırız inşallah

lansinoh en düşük seviyede güçlü çekim yapan bir makine hava almaması için t harfi gibi bir parça var onu falan takıyorsunuz di mi?
bir de beyaz bir valf var biberonun iç kısmında kalan onu da kontrol edin
müsait bir anda size fotosunu çekip atayım

Kizlar bende dogum yaptim 36+6 da sezeryan oldum 3800 dogdu oglumda cok sukur iyi ama bende oturdugum zaman boyun agrisi ve bas agrisi cok olyor nasil gececek blmyorum doktorda surekli uzanacaksin dedi ama emzirmek icin surekli otrmam gerekyor cok zorlanyorum oyuzden siz nasil rahatladiniz agrilardan basina gelen oldumu

Çok memnun kalırım çok teşekkür ederim evet yok yapamadım olmuyo.anlamadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…