2021 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun
Kahve içirmişlerdi bana baş ağrısı içim

İnşallah canım inşallah insan ana olunca anlıyor . Burada bir arkadaş yazmış meğer hamilelik sonrasına hiç hazirlamamisim kendini bende kendimi öyle görüyorum şuan
İnsan kendini buna hazırlayamıyor bence ya, ben hep fenomenlerin tatlı tatlı doğurup ertesi gün harika göründükleri her şey çok kolaymış gibi anlattıkları hikayelerdeki gibi düşünüyordum. Hergün farklı farklı giydirip çocukların fotoğraflarını attıklarında her şey çok toz pembeydi. Ama bir bakıyorum 26 saat sancı çekip yarı baygın doğum yapmışım doğumun ardına hız kesmeden tüm gece uyanıp süt sağmışım şimdi her gece devamlı kalkmaktan gözlerim morarmış, hiçbir işe yetişemiyorum ve diyorum ki hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş ama yine de çok tatlıymış be eminim 2. Çocuğumuzu doğurmuş olsak yine aynı şeyleri yaşardık galiba.

İşe yararsa şu süt arttırıcı takviyelerden kullanmayı düşünüyorum bende. Doktoruma soracağım bakalım. Sen ne kullanıyordun?

Ben 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecek

Gececek kizlar kolay degil ama en tatli sey evlat

Cok icmeye gonlu yok diye ben de mama vermiyorum sarilik diye almistik yarim olcek fln oyle denedik aralarda icirdik te duzenli degil acaba doyuyormudur cis kaka yapiyor ama 1 aylik kontrolde anlasilir artk

Nescafe ictim bende surekli bas agrim yok aslinda uzandigim zaman iyiyim ama oturursam yada ayaga kalkarsam boynumla basim cok kotu oluyor iste ama emzirmek icinde mecbur kaliyorum oturmaya
Bana özellikle Türk kahvesi olacak demişlerdi
Baş dönmesi gibi mi belki narkoz ve yapılan ilaçlardan olabilir yanında kalanlardan destek al düşme dikkat et

Mama ölçüleri de bu burdaki sağımlardan bahsederlerken de bu mlden bahsediyolar anne sütü için de. 60ı rahat içer. 120 değil ya 90 yanlış yazmışım.
Ben gerçekten iyi değilim şuan çok çok pişmanım annemler çoğaltmaya çalıştilar onlarla tartıştım kv ve annemle . Doğduğundan beri 30.mlm mama verdim o zaman bu çocuk cidden doymadı niye araştırmadim offf kaç gün oldu çocuk belki doymadıgindan agliyo . Mama günde 3 kere 30.mlm verdim . Şimdi 60 mi yapsam sence ?

Gececek kizlar kolay degil ama en tatli sey evlat
En güzel şey evlat kesinlikle ama işte hazırlık denen şeyde ben sadece evlat istemisim o kadar kendimi hiç sonraki süreçte güçlü psikolojiye hazirlamamisim şuanda gayet güçlüyüm aslında ama daha iyi olabilirdi herşey

Bnce kendini suçlama kim kendini hazırlıyor ki sonuçta bilmediğin bi yol herleyş zamanla öğreneceksin tecrübeli olsan bile böyleyken psikoloji de zamanla güçleniyor yepyeni bi hayat inan ki hiç bişey dilediğin gibi gitmeye biliyor o yüzden akışına bırakıp her anın tadını çıkar sonra pişman olmamak için
Çok şükür ki biz sağlıklıyız bebişler sağlıklı daha ne olsun

M Mutluuu06 bak şu şekilde biberonun içinde beyaz conta takılı olacak kaptınca üstüne lila parça puzzle gibi tam oturacak onun üstüne kapak sonra hava borusu hem makineye hem biberona tam oturacak boşluk olmayacak tek tek ekliyorum resimleri

Eklentiler

• ECF838D0-22AC-466C-864B-DC97C9DF0D7E.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 5AB3C216-0D54-490E-ACAA-99B7EEBF54C8.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 51
  • A7578A77-9E7F-41DF-BF42-7992574E215D.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 07CFEEE5-6DF4-4D24-A2DB-5D9344432AA9.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 1D4A283D-44BB-40BB-AC1B-5A6FF701C504.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 54
Haklısın çok teşekkür ederim çok iyi geldi valla bu

Bebek büyütmek gerçekten çok zor meşakkatli ama bir gülüşlerine yeter o günleri hayal et Bi kaç ay sonra gözlerinin içine bakacak dalacak gülecek o ana herşey değer bence. Benim ikinci kızım oldu ablası 1.sınıfa gidiyor o kadar çok kardeş istemesine rağmen malesef kıskançlık sendromu oluştu beni paylaşmak istemedi bebek gibi hareketler e başladı okulda geriledi gitmek istemiyor bebek zaten uykusuz bıraktı onu geçtim abla ile uğraşıyoruz ikinci bebekte zor yani ve b süreçte yalnızım daha lohusalığım bitmedi 1 haftadır eşim yok başka şehirde abisi vefaat etti gitmek zorunda kaldı yaşlı babam var yanımızda birbirimize e bakıyoruz ahh ahha rabbim bu süreçleri kolay atlamayı bir an önce ferah günler e çıkmayı nasip etsin.

M Mutluuu06 ilk 2 dk masaj yapıyor makine otomatik olarak ardından sağıma başlıyor. tabi doğrudan da sağıma da geçilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…