- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hayırlı olsunKizlar bende dogum yaptim 36+6 da sezeryan oldum 3800 dogdu oglumda cok sukur iyi ama bende oturdugum zaman boyun agrisi ve bas agrisi cok olyor nasil gececek blmyorum doktorda surekli uzanacaksin dedi ama emzirmek icin surekli otrmam gerekyor cok zorlanyorum oyuzden siz nasil rahatladiniz agrilardan basina gelen oldumu
İnsan kendini buna hazırlayamıyor bence ya, ben hep fenomenlerin tatlı tatlı doğurup ertesi gün harika göründükleri her şey çok kolaymış gibi anlattıkları hikayelerdeki gibi düşünüyordum. Hergün farklı farklı giydirip çocukların fotoğraflarını attıklarında her şey çok toz pembeydi. Ama bir bakıyorum 26 saat sancı çekip yarı baygın doğum yapmışım doğumun ardına hız kesmeden tüm gece uyanıp süt sağmışım şimdi her gece devamlı kalkmaktan gözlerim morarmış, hiçbir işe yetişemiyorum ve diyorum ki hiçbir şey göründüğü gibi değilmişİnşallah canım inşallah insan ana olunca anlıyor . Burada bir arkadaş yazmış meğer hamilelik sonrasına hiç hazirlamamisim kendini bende kendimi öyle görüyorum şuan
İşe yararsa şu süt arttırıcı takviyelerden kullanmayı düşünüyorum bende. Doktoruma soracağım bakalım. Sen ne kullanıyordun?Uyandırabiliyorum ama doktoru uyandırma uyusun artık, o istedikçe ver dedi diye bi tık saldım
Her öğünde Emziremiyorum ki, arada bi emziriyorum. Biberonla da sağdıklarımdan veriyorum. Bide doktorumuz iki saatte bi uyandırmana gerek yok artık dedi o yüzden o ne zaman isterse o zaman veriyorum
Maşallah
Ben süt arttırıcı damlayı bıraktım 4 gündür, eğer azalırsa tekrar başlarım artık Allah korusun tabi
30x4 yaptığında bir öğünde içmesi gereken mac miktar 120 cc yapıyor AMA zorlanmaması için midesinin rahat etmesi için bu miktarın 3 te 1 ini vermelisiniz demişti doktorumuz
Canim bana sormadin ama galactago damla cok ise yariyor dene istersrnİşe yararsa şu süt arttırıcı takviyelerden kullanmayı düşünüyorum bende. Doktoruma soracağım bakalım. Sen ne kullanıyordun?
Canim ben 1 haftadir 90 veriyorumNormali bu demi ? Ben o zaaman hep hatalı verdim ya hep 30 verdim bugün 16.gun
Ben 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecekİnsan kendini buna hazırlayamıyor bence ya, ben hep fenomenlerin tatlı tatlı doğurup ertesi gün harika göründükleri her şey çok kolaymış gibi anlattıkları hikayelerdeki gibi düşünüyordum. Hergün farklı farklı giydirip çocukların fotoğraflarını attıklarında her şey çok toz pembeydi. Ama bir bakıyorum 26 saat sancı çekip yarı baygın doğum yapmışım doğumun ardına hız kesmeden tüm gece uyanıp süt sağmışım şimdi her gece devamlı kalkmaktan gözlerim morarmış, hiçbir işe yetişemiyorum ve diyorum ki hiçbir şey göründüğü gibi değilmişama yine de çok tatlıymış be eminim 2. Çocuğumuzu doğurmuş olsak yine aynı şeyleri yaşardık galiba.
Günde kaç kere veriyorsun peki 90 ml mi ?Canim ben 1 haftadir 90 veriyorum
Gececek kizlar kolay degil ama en tatli sey evlatBen 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecek
Nescafe ictim bende surekli bas agrim yok aslinda uzandigim zaman iyiyim ama oturursam yada ayaga kalkarsam boynumla basim cok kotu oluyor iste ama emzirmek icinde mecbur kaliyorum oturmayaHayırlı olsun
Kahve içirmişlerdi bana baş ağrısı içim
Bana özellikle Türk kahvesi olacak demişlerdiNescafe ictim bende surekli bas agrim yok aslinda uzandigim zaman iyiyim ama oturursam yada ayaga kalkarsam boynumla basim cok kotu oluyor iste ama emzirmek icinde mecbur kaliyorum oturmaya
Mama ölçüleri de bu burdaki sağımlardan bahsederlerken de bu mlden bahsediyolar anne sütü için de. 60ı rahat içer. 120 değil ya 90 yanlış yazmışım.Normali bu demi ? Ben o zaaman hep hatalı verdim ya hep 30 verdim bugün 16.gun
Ben gerçekten iyi değilim şuan çok çok pişmanım annemler çoğaltmaya çalıştilar onlarla tartıştım kv ve annemle . Doğduğundan beri 30.mlm mama verdim o zaman bu çocuk cidden doymadıMama ölçüleri de bu burdaki sağımlardan bahsederlerken de bu mlden bahsediyolar anne sütü için de. 60ı rahat içer. 120 değil ya 90 yanlış yazmışım.
En güzel şey evlat kesinlikle ama işte hazırlık denen şeyde ben sadece evlat istemisim o kadar kendimi hiç sonraki süreçte güçlü psikolojiye hazirlamamisim şuanda gayet güçlüyüm aslında ama daha iyi olabilirdi herşeyGececek kizlar kolay degil ama en tatli sey evlat
Bnce kendini suçlama kim kendini hazırlıyor ki sonuçta bilmediğin bi yol herleyş zamanla öğreneceksin tecrübeli olsan bile böyleyken psikoloji de zamanla güçleniyor yepyeni bi hayat inan ki hiç bişey dilediğin gibi gitmeye biliyor o yüzden akışına bırakıp her anın tadını çıkar sonra pişman olmamak içinEn güzel şey evlat kesinlikle ama işte hazırlık denen şeyde ben sadece evlat istemisim o kadar kendimi hiç sonraki süreçte güçlü psikolojiye hazirlamamisim şuanda gayet güçlüyüm aslında ama daha iyi olabilirdi herşey
HaklısınBnce kendini suçlama kim kendini hazırlıyor ki sonuçta bilmediğin bi yol herleyş zamanla öğreneceksin tecrübeli olsan bile böyleyken psikoloji de zamanla güçleniyor yepyeni bi hayat inan ki hiç bişey dilediğin gibi gitmeye biliyor o yüzden akışına bırakıp her anın tadını çıkar sonra pişman olmamak için
Çok şükür ki biz sağlıklıyız bebişler sağlıklı daha ne olsun
Bebek büyütmek gerçekten çok zor meşakkatli ama bir gülüşlerine yeter o günleri hayal et Bi kaç ay sonra gözlerinin içine bakacak dalacak gülecek o ana herşey değer bence. Benim ikinci kızım oldu ablası 1.sınıfa gidiyor o kadar çok kardeş istemesine rağmen malesef kıskançlık sendromu oluştu beni paylaşmak istemedi bebek gibi hareketler e başladı okulda geriledi gitmek istemiyor bebek zaten uykusuz bıraktı onu geçtim abla ile uğraşıyoruz ikinci bebekte zor yani ve b süreçte yalnızım daha lohusalığım bitmedi 1 haftadır eşim yok başka şehirde abisi vefaat etti gitmek zorunda kaldı yaşlı babam var yanımızda birbirimize e bakıyoruz ahh ahha rabbim bu süreçleri kolay atlamayı bir an önce ferah günler e çıkmayı nasip etsin.Ben 2.yi daha düşünemiyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum bende senin gibi fenomenleri geçtim arkadaşlarım paylasiyodu benimle süslü süslü bebeklerini artıklarında bende saniyodum demek böyle oluyo ... O süslü süslü atanlarla konuşuyorum diyorlar bizimki kolikti vs ama biz tecrubesiz anneyiz keşke bize bir paylaşan olsaydı herşeyin toz pembe olmadığını,ne annelerimiz ne arkadaşlarımız ne de burada 2.gebeligini yaşayan kimse demedi ki şöyle zor vs diye . Ben şuan örnek 1 saatlik uyku ile duruyorum rengim kaçmış ve basım agiriyo hicbisey umrumda değil onun sağlığından başka birde diyelim bu geceler böyle geciyo saniyorum ki hep böyle gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?